ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мартин Камбуров: Феновете не издържат Локо по желание, а по принуда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 24.02.2015Коментари (38)5503
©
Голмайсторът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров заяви, че феновете не издържат клуба по желание, а по принуда.

"Локомотив е бил и в по-тежки, и в по-добри ситуации,. Не мисля, че Локомотив ще изчезне, но ще е радващо, ако се намери човек, който поне да го задържи в А група. С оптимизъм ще върнем публиката и ще се намери човек, който да спаси клуба. Нямаме дългове. Феновете сега са тук, защото няма кой. Ако дойде човек, акциите се дават на секундата. Феновете нямат желание да издържат клуба, принудени са. Веднага биха дали акциите, разбира се, ако дойде човек, който да дава пари", коментира Камбуров пред "Зона спорт".

Нападателят заяви, че не се чувства на работа в Локомотив, а като у дома си и обеща да се опита за пети път да стане голмайстор на А група.

"Никой не задържа футболистите насила тук. Всички момчета, които са в отбора, са направили компромиси. Това е моят клуб. Има хора, на които им пасва да играят в даден клуб, примерно Тоти в Рома. В Локомотив се чувствам у дома си. Не идвам на работа, идвам за забавление, чувствам го като свой дом. Чувствам се добре и като видя, че не мога вече да вкарвам по 10-15 гола на сезон сам ще се откажа. Сега пак имам шансове да стана голмайстор и ще се опитам".

Той не скри и кое го е разочаровало още преди години в националния отбор.

"Когато бях по-млад пак ставах голмайстор, но беше нормално да остана в сянката на велик голмайстор като Бербатов. Яд ме е само, че през 2004 станах шампион и голмайстор и пак не ме взеха в националния за Евро 2004. Тогава ми стана ясно, че може би в националния не само играта и качествата са най-важни. Да станеш 4 пъти голмайстор, да имаш 150 гола и пак да се опитват да ме очернят... малко смешно е и несериозно".

Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Що бе нали желанието ви беше сами да си издържате клуба?Ами издържайте го.Не виждам тука къде е принудата?
0
 
 
ИмпИратрица,ако знаеш колко пасти трябва да изядеш за да се доближиш до ТОТИ...Свиленградски комплексар...
+3
 
 
Някой може ли безпристрастно да каже колко гола има Камбуров слещу Ботев в цялата си кариера, за да се спрат тези приказки и легенди, които се разпространяват?? Аз лично се сещам за 2 гола - 1 на Колежа, когато от Спартак Плевен отиде при буферите и ни биха 2:1, и оня гол наскоро за купата при 1:1 на Лаута. И за още един гол се сещам, но не съм 100% сигурен дали беше на Камбуров. Ако някой има по-достоверна статистика, да ме поправи.
-1
 
 
Тоя стана егати"звиздътъ".....всеки ден интервюта дава!Сигурно се готви за шоу-бизнеса!
-1
 
 
Камбуров е играч какъвто жълТурците нямат от десетилетия, играч, показал вярност към Локомотив, вкарал 106 гола за отбора на Пловдив, нападател номер едно на България, а и разписал се наскоро в жълТУРСКАТА врата- ето защо злобата на поклонниците на пеевски е умопочрачителна.ЖълТурци, Марто никак не е приключил с тормоза ви и с ИСТОРИЧЕСКИТЕ си постижения за Пловдивския Любимец.
на 24.02.2015 г.
-4
 
 
Мангалите са най-големите лицемери. Едно време като играеха с комунистите нарочно затриха Спартак Пловдив за да направят Тракия, след това затриха и Марица Пловдив, а сега го играят артисти, че уж заставали зад Марица. ЦИРК.
-1
 
 
Циганите са вредни.Те нямат спирачки.Нулева толерантност към мангалите.Джуджета мегаломани от чалтиците на сюлейман лаутлу.
0
 
 
Тоя хепатитен с големия Тоти ли е тръгнал да се сравнява?
на 24.02.2015 г.
-3
 
 
Страхотно интервю. Браво Марто голям си. Всички истински фенове знаят че момчетата от ръководството не са взели акциите си от комерсиални цели, а за да спасят Локомотив . Всички заедно ще успеем. Само напред и нагоре към Купата на България.
на 24.02.2015 г.
-3
 
 
Жълтите фенове си траят заради бетона, който им трябва, за да спрат да играят на село, на най- малкия стадион в "А" група, може би най- малък и в историята на "А" група. За една трибуна възхвалят ограбилия България цветан василев, пеят му името, свалят му звезди - ПОЗОР, СРАМ и възпитание на поколенията ботевисти в далавери, спекулации, кражба, бягство от правосъдието.Идва време, когато като чуеш ботевист - няма да си дадеш детето за женитба или приятелство, заради загнилия жълт морал, заради НАРОДНОСТНОТО ИМ БЕЗЧЕСТИЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: