ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Де Врийзе се завърна в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 18.02.2015Коментари (14)6126
© Plovdiv24.bg
Крилото Емерик де Врийзе се завърна в Локомотив и тренира днес с отбора, разбра Plovdiv24.bg. 30-годишният белгиец бе пуснат от ръководството на "черно-белите" в края на миналата седмица на проби в казахстански клуб, но явно не успя да впечатли и се върна обратно в Пловдив.

Припомняме, че от клуба бяха пуснати и Дани Кики на проби в казахстански отбор, но след няколко дни той също се завърна на "Лаута".


Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Според мен всичко идва от поправките в каймата,нема такива кИбаБчИтЪ.
+5
 
 
Тове единственно показва, че футболат в Казахстан е на по-високо ниво от нашиъат и критериите им са сащо по-високи. Хората не искад да дават хилъадарки за куци коне.
на 18.02.2015 г.
0
 
 
кърски момчета Чичо Цецо има той една мечта,в града да се върне с крадената от народа пара.Ама пусти този Белград най накрая на света е,Родолюбец най голям съм аз,колко крадена пара раздаде моята ръка.... и стадиона ще ви направя и деца ще ви направя и Тошко Животното ше ви доведа само викайте сега за ахмед доган ага и мен караибрахима бесни.Да живее Ботява и рапид Виената
-1
 
 
Интересното е, че в новината от преди дни беше написано, че: "белгиеца е поредния избягал от Локомотив" и , че: " е разтрогнал договора си с Локотото" заради неполучени заплати?????:::::))))) Как днес същия се завърна в отбора, след като вече не е футболист на Локомотив(според някои сайтове).....?????:::::))))) Истината в същност беше, че Де Врийзе беше пуснат на проби, подобно на Кики преди десетина дни и след като не са били успешни той се е завърнал! Друг е въпроса, дали белгиеца ще ни трябва въобще, но това го преценя старши треньора?! Жалки също са "размишленията" на недоброжелателите ни, когато някой-някъде напише, че футболисти "бягат" от Локото при факта, че ако вече си тръгнаха двама( беглеца Грънчов и освободения по желание Наков), Локомотив ПРИВЛЕЧЕ цели 5-тима нови(ако броим и Делев са 6), как някои субекти стигат до извода, че Локомотив се разпада?:::::))))) Добре е, преди да се напише нещо, преди това да се мисли, защото понякога нещата не са такива, каквито се представят! Не винаги! С днешното ново попълнение, офанзивните ни флангови футболисти стават цели 6 и с Емерик стават доста, но ако остане, значи Бащата го е искал, а това е за добре! Успех на Локомотив в неделя и нека го подкрепим подобаващо, пък каквото стане!
-1
 
 
Тоя за една количка с лайна да го трампиш ,язък за количката
+1
 
 
Този пуснат,онзи се върнал,трети не знам си какво.Какво става с този клуб?Тези хора там не работят ли по някаква програма за развитие.
Цъкам минуси на буферите :)
на 18.02.2015 г.
+3
 
 
Очаквам коментара на оня,дето се кефеше как спестили едно 3000 лева заплати по Врийзе....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: