ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо разгроми Тунджа с 3:0 и е на финал на "Поморие къп"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 12.02.2015Коментари (49)7572
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив се класира на финала на турнира "Поморие къп". Това стана след разгромна победа на "смърфовете" с 3:0 над Тунджа (Ямбол), която изпрати тима на първо място в група "Б" с актив от 4 точки. Така възпитаниците на Христо Колев-Бащата ще се изправят на финала в събота от 15,00 часа срещу победителя от другата група (Берое или Созопол). 

Още в първите минути "черно-белите" показаха, че са дошли с правилната нагласа за мача. Локомотив наложи тотална преса на третодивизионния тим и те трудно получаваха възможност да достигнат в половината на противника.

Резултатът за "смърфовете" не закъсня. Йоан Ласиман даде преднина на пловдивчани само след четвърт час игра. Френският халф се разписа с чудесно изпълнение на задна нажица не оставило шанс за изява на вратаря на Тунджа Божилов.

В края на полувремето извелия с капитанската лента Локо Дани Кики се отчете с невероятен пропуск. Нападателят не успя от 3-4 метра на празна врата да вкара топката в мрежата и я прати високо над напречната греда.

Появилите се след почивката Бранимир Костадинов и Александър Якимов подпечатаха успеха на "черно-белите" в рамките на 120 секунди. Първият удвои преднината с красиво изпълнение от воле по диагонала, а вторият отблизо фиксира крайният резултат. Това бе и първо попадение за Якимов след претърпяна операция от херния.

Локо - Тунджа 3:0
1:0 Ласиман 15
2:0 Костадинов 71
3:0 Якимов 73

Състав на Локо: Скорчев, Дяков, Горанов, Дишлиев, Илиев, Траянов, Сандански, Карагарен, Наков, Ласиман, Кики (Витанов, Костадинов, Якимов, Янъков, Османов, Филипов, Стамов)

Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Като се сетя за Пепо Пенчев и ми става жал за феновете на Ботев.
+6
 
 
Разбирам че живота е труден но на атанасчо и канара им препоръчвам да си следят здравето и редовно да си пият хапчетата заштото живота е дълъг.
-3
 
 
Престижен турнир,започвате с купите-браво,не може да се отрече, че е труден турнир,все пак 2 отбора от А областна и 1 от В група.СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?и отворени наркоманчетата коментират коматево.
+3
 
 
Обръщам се към For All и другите около и като него. Престанете да се хвалете и да хвалите тези , които водят Локомотив към унищожение . Щели да сложат светлинно табло на стадиона и шум до небето . А за този , който направи трибуната според изискванията и сега има къде да стоим за да гледаме мачовете , за този който ремонтира съблекалните за да могат да се играят срещите и направи игрище с изкуствен терен , за да не играят юношите ни в сгурта , него може само да го плюете , да го наричате мафиот и с редица епитети , които се срамувам да ги чета . Не ви ли е срам . То бива двуличие , но такова като вашето не съм виждал никъде. Просто нямам думи ...
на 12.02.2015 г.
0
 
 
Жълтите фенове си траят заради бетона, който им трябва, за да спрат да играят на село, на най- малкия стадион в А група, може би най- малък и в историята на А група. За една трибуна възхвалят ограбилия България цветан василев, пеят му името, свалят му звезди - ПОЗОР, СРАМ и възпитание на поколенията ботевисти в далавери, спекулации, кражба, бягство от правосъдието. Идва време, когато като чуеш ботевист - няма да си дадеш детето за женитба или приятелство, заради загнилия жълт морал, заради НАРОДНОСТНОТО ИМ БЕЗЧЕСТИЕ...
+3
 
 
ами то аз съм жълтур, този е жълтур, онзи е жълтур... и затова останахте 200 човека "истински"... Жалък си и с коментарите си и обидите си повече вредиш на Локомотив отколкото си мислиш. Ама от къде акъл в такива като теб за да го разберете. И интересчия е този, който заради един наем на една кебабчийница разби готов отбор манипулирайки глупави хора като теб и група дроги
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 12.02.2015 г.
-2
 
 
Нещо много превъзбудени ми се виждате.. Бихте 2 пъти Асеновград и сте на седмото небе, май... Не забравяйте, че след 3 седмици идваме и ще го отнесете като куци пилета домат. Каквито сте в същност, де..
-1
 
 
Само БОТЕВ!!!Само Ботев Пловдив.Никога няма да имате миналото и величието на този обичан български клуб прославил Пловдив така и цяла България с невероятната и вярна публика.Напред Ботев Пловдив
0
 
 
Браво на момчетата.Колкото могат толкова и ако бием Берое ще ни бъде.Успех момчета и стига само сте ги плюли те нямат вина а тези които ги претижават.
+1
 
 
а, щях да забравя - ти защо ни лъжеше, че до "10 дена" отбора ще има нов собственик? За да заблудиш футболистите ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: