ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Искат Локо на борсата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:29 / 12.02.2015Коментари (10)3481
©
"Локомотив" (Пловдив) да излезе на борсата! В този ход немалка част от редовите фенове на клуба виждат шанса не само за финансово оцеляване, но и за превръщането на "черно-белите" в клуб от друго измерение. В не една и две групи в социалните мрежи вече се лансира подобна версия. Запалянковците са категорични, че при изпипана акция на борсата, в която не е поставен минимален праг на продадените акции, тя ще завърши с успешен край.

"7 дни спорт" научи, че гласът на феновете е чут от новата управа на клуба. Може би дори тя е изпреварила нещата, защото още преди месец и нещо хора на "Локомотив" са имали среща с един от най-сериозните играчи на борсата в България.

Става дума за хора с близо 15-годишен стаж на борсата, които в момента работят за една от най-големите световни фирми в този бранш.

"За момента подобен ход е невъзможен, тъй като клубът ни има все още сериозни задължения. За да излезе на борсата една фирма, трябва да е чиста на сто процента. Веднага феновете ни посочват ЦСКА, където въпреки дълговете на клуба излязоха да се пробват на борсата. Нищо не искаме да коментираме, само ще кажем, че това излизане е направено в разрез с някои неща, поради което от тук нататък напъните на български клубове за борсата са обречени. Ако не си на сто процента чист, естествено.

Нали "червените" щяха да излизат февруари? Какво стана. Говорихме с експерти в тази област, те имат опит с листването на клубове на борсата в страни като Германия и Холандия. Имаме идеи за работа в тази посока, но можем да започнем едва след като поизчистим дълговете, завещани ни и от предишните ръководства", сподели за "7 дни спорт" един от лидерите на настоящата управа.

Той потвърди новината на "7 дни спорт", че шефовете на клуба ще се концентрират в следващите седмици точно в посока изчистване на клуба. Вече е стартирала кореспонденция с един от бившите собственици Веселин Марешки.

Идеята е неговото обещание да не си търси кредити, отпуснати на клуба, да бъде официализирано с документ, който да послужи и пред БФС при лятното лицензиране на клуба. Той ще е необходим и при преговорите с общината за стадион "Локомотив", признаха пък от кметството в Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 13.02.2015 г.
-1
 
 
На борсата в Първенец ли ще ви вадят?
-1
 
 
Аз па кат прочетох заглавието си помислих-тия ша ходят на борсата на труда-да получават барем по една минимална заплата, та да не умрат от глад! А то кво било-акции на борсата щели да пускат-въйййй...И ся хората ще почнат да си продават акциите на Ман.Юнайтед и Барселона и ще си купят на Локуту. Само да не са много скъпи де ,тия на Локуту. А арабските шейхове дет искаха импираторъ ще могат ли да си купуват свободно акции?
-3
 
 
Работата с акциите да не стане по-голям провал отколкото с смс-те?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 12.02.2015 г.
-1
 
 
ФК "Локо-2015" и от А окръжна.. Тогава става на борсата..
-3
 
 
Чичо Кольо,не си праф,шъ продавами лИгенди нъ борсата.С мираз ги давами!Ъъъъ..я!
-1
 
 
Абсолютен абсурд, за който и отбор да става дума към днешна дата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: