ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев падна от поляци в първата си контрола в Турция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 04.02.2015Коментари (18)8108
©
Ботев загуби с 1:3 от 6-ия в полската Екстракласа Гурник (Забже) в първата си контрола на лагера на тима в Турция. Попадението за "жълто-черните" отбеляза Милен Гамаков. Точни за поляците бяха Корнад Новак, Мариуш Магера и Войчех Лучак.

Във 2-ата минута Божидар Васев се пребори за една топка в наказателното поле, след което намери Момчил Цветанов, но от чиста позиция нападателя не успя да преодолее вратаря на Гурник.

В 16-ата минута след бърза атака по десния фланг, Цветанов центрира по земя към Мариян Огнянов, но седмицата стреля неточно покрай дясната греда.

В 29-ата минута Томаш Иршак изведе със страхотен пас Огнянов сам срещу Стейнборс, крилото на "жълто-черните" не овладя добре топката и пропусна отлична възможност за своя отбор.

Две минути по-късно Гурник създаде и първата си опасна възможност за гол, но за късмет на бранителите на пловдивчани Шипчак не успя от 12-13 метра с глава да намери очертанията на вратата.

В 37-ата пред Ботев се откри отлична възможност за гол, но Цветелин Чунчуков от 17-18 метра не успя да вкара на празна врата, изпращайки топката в левия страничен стълб.  

В ответната атака полския тим също стига до греда след удар на Шипчак и добра намеса на Стаховяк, който отклони топката в десния страничен стълб.

В 42-ата минута Гурник поведе с гол на Корнад Новак. Полузащитникът на поляците бе изведен сам срещу Стаховяк, вратарят на Ботев успя да отклони изстрела, но след неговата намеса топката срещна страничната греда и премина гол линията.

"Канарчетата" реагираха светкавично на допуснатото попадение и 60 секунди по-късно възстановиха равенството. Гамаков се разписа от близо след отлична атака и завършващо подаване на Божидар Васев.

През втората част Ботев излезе на терена с три промени. На вратата на пловдивчани застана Михаил Иванов, на местата на Инез и Чунчуков се появиха Иван Цветков и Даниел Златев.

Именно последният позволи на Гурник да поведе за втори път в резултата. Защитникът фаулира футболист на поляците в наказателното поле и съдията показа бялата точка. Зад топката застана Мариуш Магера, който не сгреши от 11-метровия наказателен удар.

В 77-ата минута Войчех Лучак сложи точка на спора в тази контрола. Полузащитникът на Гурник засече остро центриране на свой съотборник от непосредствена близост и фиксира крайният резултат.

10 минути преди края на срещата Ботев записа втора греда на сметката си, след като удар на Иван Цветков от фаул кацна върху напречния стълб.

Това бе всичко в първата контрола на пловдивчани в Алания. На 6 февруари Ботев ще играе с Акжейк (Казахстан), а двубоят ще бъде отново от 15,30 ч.

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А Берое победи "миньорите" от Забже с 3-2. Очаквах и Ботев да направи същото. Старите слабости продължават - създават се идеални положения за гол, но не се реализират, превъзхождаме игрово противника, но той вкарва по-ефективно...
+1
 
 
Трагикомедия, незнам как има желание някой ,въобще да коментира и да следи положенито на футбола в България. Едните цъфнали другите вързали, едните без стадион другите с разрутен каманак. Общото , и двата(клуба) нямат пари и играчи. А относно хейта помежду ви... грандиозната глупост...обединете омразата срещу този който ви е6е , а не за този долнопробен цирков спектакъл
+4
 
 
Що вие като падате да не би да си ги отваряте плювалниците . После това е контрола все пак и не са слаб отбор шести в полското п-во , нашето да не е по добро . А, вие си пишете, ама реални неща . Пишете само глупости и се заяждате . Да сте повече от нас , но не сте, даже сте много по зле . Аз не одобрявам писаниците и на някои от нашите драскачи .
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Вижте се колко сте смешни и жалки , разни вождове , кученца , ултраси и тем подобни ... Това е страница за Ботев не за Локото , пишете повече от ботевистите , срамота , гледайте си вашия катун , комплексари . То бива бива ,ама чак толкова не бива , ставате за смях .
0
 
 
Не ми е ясно тия що не носят биричка на лайнаута за подкрепа или да пускат есемеси, ами се занимават с отбора на града ни? Докато Ботев като всички отбори води подготовка, играе контроли, изпробва нови схеми на игра, пробва нови футболисти явно цинганетата или няма какво да правят или празнуват неистово новия си спонсор! Голям яд,голяма злоба ей! И как няма да е-стадион се строи, отбора на подготовка в Анталия! А на лайнаута -и шейховете за импираторъ нещо не дойдоха, и 300 бона за каранезнам си кой си няма,и спонсор няма, и трибуна няма и...Кажете поне кой е есемеса, та да ви съжалим и да ви пратим една ракийка с шопска салата!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 04.02.2015 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Сподели какво ново....
на 04.02.2015 г.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+13
 
 
Много по-важно е не териториалното преимущество, а остротата в действията, реализацията. Но това все още е само контрола. Да отбележим и сефтето на Даниел Златков в игра. Много е рано за изводите. Поляците отдавна са на лагер там и това е може би петата им контрола. Пепо Пенчев и Коцето виждат всичко и също си правят своите изводи. Убеден съм, че отборът ни ще е добре подготвен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: