ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Една бира или Локо? Ти избираш!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:37 / 04.02.2015Коментари (24)6387
©
Когато "Локомотив" (Пловдив) се оказа свободен и народен, хиляди бяха готови на всичко. Затова и хората, довели докрай революцията на Лаута, разчитаха на думите им. Направиха най-прозрачното нещо, пуснаха DMS линия. Пишеш Loko, пращаш SMS на 17 777 и даряваш левче.

Сметките бяха на месец да идват по 10-15 хиляди лева. Толкова, че и отгоре обещаваха онези, които се радваха на направеното от Деян Колев, от Велин Терзиев, от останалите, върнали "Локомотив" на ултрасите.

Днес, половин година по-късно, положението на Лаута е тъжно. Не, не е свързано нито с футбола, нито с клуба. Отборът върви, на крачка е от полуфинал за купата. Страхове за оставане в групата няма. Управата пък прави всичко възможно да държи нещата в ред, даже и парите закъсняват само с месец, което е наистина героично. Тъжният вкус на тази ежедневна битка идва от факта, че футболисти и шефове я водят сами.

За декември приходите от DMS линията са около 400 лева! За януари май ще са два пъти по-малко. Това ли е цената на любовта? Затова ли народът искаше "Локомотив" свободен - за да си спретне своето тридневно пиянство и да гледа сеир?

Сега, когато бъдещето на "Локомотив" е поставено на карта, козът трябва да е точно онази спяща досега сила - феновете. Цената да ги има "черно-белите", да бъдат силни е... една бира. Толкова струва SMS в подкрепа на идея, по която въздиша половин Пловдив.

Ако ти, той, всички вие от Лаута веднъж седмично превъзмогвате жаждата си в името на "Локомотив", утре може пак да се върне другото пиянство. Футболното, локомотивското, което е много по-велико от това да се наливаш с бира.

Така че довечера като протегнете ръка към шишето, помислете дали не е по-добре да я оставите за утре, а вместо това... пишеш Loko, пращаш SMS на 17 777 и "Локомотив" е жив, свободен и народен!

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много лесно може да проверите резултатите от тази кампания, защото всичко е публикувано на сайта http://dmsbg.com/index.php?page=2&spage=1&p=0 Резултатите са плачевни! Дори в месеца, в който кампанията стартира не се събират повече от 2000лв. Явно има 100% недоверие към тези управници! Успех все пак, всички страдаме от слаб Пловдивски футбол и канари и смърфиетки!
+4
 
 
aistefan го каза много точно!!! Само да вметна, че когато 100 човека бойкотираха и хвърляха бомби медиите се надпреварваха да го отразяват. Сега като тези 100 човека взеха власта и всички други ги бойкотират - медиите се правят че не виждат...
+1
 
 
Чак пък бира.....и една вафла да е,пак няма да изберат Локуту!"Неподвластните"само на приказки са големи,ама иначе пълни ачкьопеци!
Цъкам минуси на буферите :)
на 04.02.2015 г.
+1
 
 
Който разбира,бира избира. Дойде външен паразит като Магарешки и за 10 дена усети,че "тук няма нищо". А бирата си е бира.
+2
 
 
Така поставен въпроса-бира или Локо е много глупав!Тези които са постоянно до отбора помагат с каквото могат.Някои със смс-и,други със закупуване на билети,карти и т.н.Този въпрос или тази дилема е поставена пред онези по-умерените фенове,дори и онези неутралните които идват само на дербита или по-важните мачове,а те въобще не са малко!Но какво предлагаме ние?Доста често съм давал за пример кината,пак ще го повторя-като отидеш на кино даваш 10-12 лв.само за билет,ако добавим транспорт,пуканки и т.н. едно ходене на кино излиза поне 18-20лв. или минимум 15 лв.В ерата на интеренет и торентите ти сам избираш дали да усетиш магията на киното или да си останеш вкъщи и да гледаш филма.Магията по стадионите я няма!Ще дам пример с трибуна Бесика-преди да се бутне събирахме много повече хора,защото феновете бяха отделени и по-умерените сядаха на трибуна Спортклуб.Повечето от по-умерените ги е страх да стоят един до друг с агитката заради бомби,факли и т.н.В интерес на истината тези по-крайните не са лоши момчета,дори напротив-те обичат клуба много повече,но в деншни времена хората искат комфорт и сигурност.Ето това е причината за масовия отлив на фенове и то не само на нашия стадион!Виновна е държавата,защото за 25 години не прокара закон за тия безредици по стадионите и извън тях!Виновна е и затова,че нито един стадион в България не отговаря на изискванията за сигурност!Ако ние или другите отбори имахме модерени стадиони и закони нямаше да има масов отлив на феновете и тази дилема-бира или Локо въобще нямаше да се поставя,защото щяхме да се радваме на голяма посещаемост.Нещо като в кината-не винаги ти харесва филма,но си усетил магията,красотата и спокойствието на което можеш да отидеш с цялото си семейство през уикенда!
+4
 
 
Цял Пловдив чака Купата на България да дойде в Пловдив и да празнуваме всички заедно... Ние вярваме във вас. Само напред и нагоре. Локомотив е най-големия клуб в България.
+4
 
 
Потниците се опитаха да направят нещо, което ние направихме преди 5 години - а именно да си вземем клуба. Да, обаче на потниците не им стиска да минат през "чистилището" и да започнат наново. Също така имат наглостта да говорят, че това бил първия отбор на феновете и всякакви такива глупости, ама те хората отдавна им свикнаха на пропагандните лъжи. Но фактите остават - на стадиона има все по-малко хора, вашата легенда Зума проси наляво-надясно, но и на него никой не му обръща внимание. Защото никой не иска отбор с 5+ млн. дългове, неясно управление и публика колкото на Славия. Мен ме е жал за Локо, наистина.
+1
 
 
Брей, само пияндури в туй локу- голям избор трябва да направят -една бира по-малко-или есемесче за локуту. Ми кво да кажат тия, дет продават семки-тях що ги пропускат? И в края на краищата- почетния президент нов спонсор обещава вече 3 пъти по 10 дни, а сега-нова декларация- бира или локу! Ся ше верваме ли на золума за нов спонсор , той кат говорел всички мълчали и прочие-или нема да вярваме и ше намалим бирата? Ми аз кат пия червено винце-как да даря и аз? А Джако кат продава семки-той може напр. всяко десето продадено пакетче да го дарява на локуту! Та-туй ми намирисва май на идеята някой да изкяри от есемесчета някой лев-щот не може золума да лъже-той е намерил вече новият мощен солиден спонсор,а някой друг за последно се опитва да изкопчи пари от локуту и феновете му. Дано пак да не е золума..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: