ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александър Якимов пропуска мача на Локомотив с Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:03 / 22.01.2015Коментари (12)4950
© Plovdiv24.bg
Халфът на Локомотив Александър Якимов пропуска утрешната контрола на своя тим с Литекс, която ще се играе от 17.00 часа на стадиона в пловдивския парк "Лаута". Младият футболист започна тренировки след като се възстанови от операцията от херния, но все още не е напълно готов за играе.

Останалите му съотборници са здрави и ще участват в срещата с ловчанлии. В спаринга с Литекс треньорският щаб на Локомотив ще изпробва дошлите в тима българи Игнат Дишлиев и Александър Горанов, както и мароканецът с френско гражданство Мехди Бурабиа.

Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
...докато не се спасим от вечната щатна ЛеХенда Бонбонев на Лаута...толкова....всеки нормален спонсор не иска паразити от галактически мащаб да блажат за сметка на спорта ! Да са живи и здрави Мартин и Бащата, че търпят толкова недоразумения покрай себе си...а "ултрасите" които изгониха всички нас да се размножават като зелени еуглени.....че ще си стои стадионът празен...докато го цапат с малоумните си изцепки !
+1
 
 
Имам чувството ,че повечето тъй наречени ултраси стъпват на стадиона не заради саамата игра футбол и да се наслаждават а за да се покажат кой ще е по-голям мъж повече бомби а на терна не им дреме важното е те да се покажат на мъже.Докато такива хора са публика по стадиона толкова ще ни бъде силен и футбола.
+2
 
 
Браво на Урко за мнението! Днес на мач трябва да ходиш с Узи, за да си гарантираш сигурността, а навремето локомотивци и ботевисти не само ходехме заедно на мачовете, но и седяхме един от друг! Бъзици имаше, шеги имаше, но не е имало обиди, ругатни или побоища. След мача едните си тръгваха щастливи, другите - тъжни. И пак заедно се прибирахме, или пък участвахме в шествието на победата, което почваше от стадиона и свършваше или на центъра, или на гарата. Хората излизаха на терасите си да гледат с кеф, нямаше КЗЛ или КЗБ, имаше стотици развети жълто-черни знамена или веещи се черно-бели знамена и скандиращи или пеещи хора в шествие един до друг, като братя! Дано някой ден отново се върнат тези добри стари времена. Жако, не закривай отбора! Локомотив Пловдив е преживял много черни дни и години и пак сме си стъпвали здраво на краката и сме били страховит отбор и фактор, преживяли сме какво ли не - и много лошо, и много добро - ще преживеем и инвазията на едни потници и кебапчии!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.01.2015 г.
0
 
 
Потници-умници искали пари от Канал 3 за предаване на мача-:))))) Аве, вие малоумни ли сте или толкова прости и алчни? Басии и наглеците - утре ще искате кинти и от Al Jazeera -:))
+2
 
 
Не съм стъпил на стадион Лаута от момента, когато лумпените, наречени потници копаха терена, хвърляха бомби, прекратяваха мачове! Няма и да стъпя и няма да дам една стотинка за билет! Отборът с Коко Динев беше отбор, сега и сборище на лумпени! Жалко за момчетата, които играят и се раздават без смисъл в отбора, но те мислят за себе си и за своята кариера. Такъв спонсор като Коко Динев няма да намерим. Отбор, който е предаден от своите уж най-предани и верни фенове и се води по акъла на користни лапачи, няма право да съществува. Може би в бъдеще ще бъде създаден нов отбор, който да възроди футбола в Пловдив!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.01.2015 г.
+1
 
 
Отрязали сте Канал 3 за предаване на контролата с Литекс??? Еееех, колко ли посетители ще има стадиона, че ви е страх, че и те няма да дойдат?! :D:D:D
+13
 
 
Здравейте на всички читатели на форума.Фен съм на Ботев Пловдив но искам да пожелая и на отбора на Локо Пловдив проблемите които имат в скоро време да ги решат и всичко да е нормално.Омръзна ми с тая омраза и малките хулигани заради които не стъпвам на стадиона.Искам да има силен Локомотив и силен Ботев това е предпоставка за хубави дербита изпълнение с динамика и красив футбол. Момчета успех в подготовката и нека скоро отново да има дерби което да бъде пред пълни трибуни страхотна атмосфера и без надрусани лумпени зажаднял съм да гледам футбол и емоция на стадиона която да не бъде опасна за здравето
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: