ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Узунов: Играчите няма да си тръгнат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:56 / 19.01.2015Коментари (20)5471
© Plovdiv24.bg
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов обяви пред "Тема Спорт", че играчите са дали дума и ще доиграят сезона. Имаше сериозна вероятност по-голяма част от футболистите да се разбягат заради неплатени заплати и тежкото финансово положение на клуба.

"Няма опасение някой играч да си тръгне. Разговаряли сме с тях и те дадоха уверение, че остават и за пролетта. Няма да се разбягат", категоричен бе бившият международен съдия. 

Той обяви, че едва ли ще бъде привлечен някой нов играч и треньорският тандем Христо Колев-Бащата - Петър Пашев ще трябва да се оправя с наличния потенциал. 

"Това ни е селекцията - играчите, които останаха. Ще разчитаме на това, което имаме, но не е изключено все пак някой да дойде", добави Узунов. Относно намирането на нов собственик или спонсор, той каза:

"На този етап няма развитие по въпроса. Не сме спрели да търсим и разговаряме. Надяваме се през новата седмица нещо да се случи. Но за вариантите не мога да ви кажа, трябва да питате шефовете. Разговаряли сме с Марешки, но поне засега няма да стане нищо. Стои като вариант, но е малко вероятно да се случи", откровен бе административният директор на черно-белите.

Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 20.01.2015 г.
-1
 
 
Абе то бай Ставри се похвали , че чака гост -банкер от Сърбия.
+2
 
 
Наско този който дойде първо трябва да изпъди теб. Защото ако не ти отърва и те хване че крадеш, ще започнеш да подготвяш пак потниците за смяна, така както направи с Коко Динев.Ти си вреден за Локомотив.
-2
 
 
Жълтък, какво правиш във форума на големия отбор? Големият отбор, който гъзи малките помиярчета на собственото им тренировъчно игрище в Коматево, дето му викате стадион. И кой ти дава право да наричаш хората потници? Ние може да си викаме потници, кебапчии, малоумници, идиоти, простаци... но сме си черно-бели братя и помежду си можем да се наричаме както си искаме, помежду си ще си оправяме и проблемите, защото ни обединява една огромна любов - любовта към Локомотив Пловдив! Жълтъците тихичко, вярно, няма кърска работа, селяци, но намерете си някакво занимание - клошарствайте, помиярствайте, но мълчаливо, че само разваляте въздуха! Имате си отбор - коментирайте си него, нищо, че сте затънали в дългове до ушите и скоро като разберете цифрата, ще ви се завие свят и вече тогава наистина ще сте пред закриване! Или - пак от В група, да излъжете държавата, това ви е стар номер!
+4
 
 
ГРАНДА няма никакви задължения...тото-крантата има над 5 милиона... кой ще ви вземе с толкова дългове...потници прости сами си закрихте отбора...честито на Пловдив...
+4
 
 
Ръководството прави и невъзможното, за да унищожи отбора. Лъжат постоянно, лъжат като цигани и трупат нови дългове. Те нямат пари заплати да плащат, как ще плащат на НАП, например? Парите за заплати са под формата на кредити, лъжат, че били от спонсори. Кой ще спонсорира потници и кебапчии? Ако потниците и кебапчиите първо бяха намерили собственик, нямаше да се стигне до тази криза. Ама не - лъгаха бирено-наркоманските малолетни кратуни, лъгаха ни и нас - само да изгонели Коко, 100 бизнесмени не от цял свят, а от цялата галактика ще дойдат да наливат пари. Парите не са бира, за да се наливат, малоумници! Затова сте на този хал. И ако бяхте само вие, щях да умра от смях. Но вие закопахте Локомотив Пловдив - тази светиня, тази религия, тази любов! Малоумни некадърници. Тръгнахте по пътя на Коко Динев - постоянни лъжи, постоянно неплащане на заплати, играчите с договори от 1 година, играчи бягат, увеличавате дълговете - точно Кокова работа. Само че Коко винаги излизаше сух от водата, защото има акъл. За разлика от плиткоумните потници и кебапчии. "Собственици" и "спасители" - дръжки собственици и спасители. Лъжци. И само едно знаят - дай 3 милиона и взимай отбора. Че кой луд ще ви даде 3 милиона на вас бе, келешанчета, 3 стинки няма да ви даде никой, празноглавци. Имахте 1 полезен ход и вие го просрахте. Като ви беше крив Коко Динев - НАМЕРЕТЕ МУ ЗАМЕСТНИК - ФИНАНСОВ БЛАГОДЕТЕЛ, ГОТОВ ДА ИНВЕСТИРА В ОТБОРА - и тогава правете преврати колкото ви душа иска. Ама не, Невестулката щял да продава играчи и да взима трансферни суми. Човекът, който не може едно пакетче семки да продаде от некадърие, той щял да продава футболисти. Мечти и говежди надежди... НА НЕВЕСТУЛКАТА И НЕВЕСТУЛКИТЕ, НА ПОТНИЦИТЕ И КЕБАПЧИИТЕ КОЛУМБИЙСКАТА МАФИЯ ЕДНА ВЛАКОВА КОМПОЗИЦИЯ С КОКАИН ДА ИМ ДАДЕ - ПАК НАКРАЯ ЩЕ БЪДАТ НА ЗАГУБА И НЯМА ДА ИМАТ ПАРИ ДА ПЛАТЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ.
+2
 
 
Б'ат Наско не казвай ''ХОП'' преди да си скочил!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Насьо, що дрънкаш глупости? Малама, Намуши и Парино не си ли биха камшика? Потниците ти викаха, че си крадец, а сега ти се сдуши с тях, за да унищожите заедно Локомотив.
+4
 
 
Баси мисленето,Ботев щом са зле, ние сме ДОБРЕ.30години футбола върви назад,хората вече не ходят по стадионите.Тази футболна мъка трябва да спре.Като не можем да се развиваме,какъв е смисъла?Аз не посещавам мачове,гледам отстрани,а като се гледа така се вижда колко е посредствен футбола ни.
на 19.01.2015 г.
-4
 
 
Наско, ние сме добре, ами Ботев с тези 48 000 000 лв. задължения как ще се оправят, главата не ми го побира? Пак нов отбор трябва да създадат, пак емблеми да сменят...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: