ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Китайци предлагат 700 000 евро за Огнянов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:35 / 27.12.2014Коментари (25)8919
© Plovdiv24.bg
Китайският Шъдзяджуан продължава напористо да желае халфа на Ботев (Пловдив). Според медиите в азиатската страна, цитирани от вестник "Тема спорт", новакът в местния елит е изпратил оферта за 700 хиляди евро за полузащитника. Както е известно, начело на Шъдзяджуан е бившият футболист и треньор на канарчетата Ясен Петров. Част от тима му са още двама български играчи - Георги Илиев и Емил Гърго-ров. Договорът на Бадема обаче изтича в средата на януари и засега още не е ясно дали ще остане в тима.

Ръководството на Ботев Пловдив пък е предложило нов контракт на Огнянов. Настоящият му изтича през лятото и след Нова година той ще е свободен да преговаря с всеки клуб. Засега бив-щият футболист на Левски все още не е приел предложението. Според запознати ръководството на канарчетата е склонно да приеме офертата на китайския клуб.
Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Ако той поиска редно е да го пуснат. Човека направи голям жест към клуба, а вече е и на годинки и трябва да си осигури семейството.
+5
 
 
Офертата е стабилна и изгодна.Време е Мариян да си оправи положението ,а и нашето не е цветущо.Взаимният интерес ще отвори място на някой младок който ще играе с хъс ,за да се докаже.
+2
 
 
Парите са много добри,а Мариян е точно на възраст,да заиграе в чужбина за повече кинти,моето мнение е за тази сума ,да го продават!
+11
 
 
Аз не искам Мацата да си тръгва сега.Мацата е класа за нашето първенство.Всички , които харесват красивото в играта, а не само победата , ще ме разберат.Жалко , че пак само миризливи буфери са накацали в темата.Мацата , може да е циганин, но се оказа мъжко момче, той се раздаде във всички мачове и вкарваше много финес и красота в играта ни.Това трябва всички да го признаем и да му благодарим.От тук нататък - решението е негово, и на ръководството, разбира се.За мен Тошко, Ванката и Мацата са най-доброто , което съм видял от Моя Ботев за последните десетина години.Респект, Маца - завинаги един от нас!
на 27.12.2014 г.
+3
 
 
ВЗИМАЙТЕ ПАРИТЕ ДОКАТО ГИ ДАВАТ!ЗА ПОЛОВИНАТА МОЖЕ ДА СЕ КУПИ КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛИСТ ОСВЕН АКО РЪКОВОДСТВОТО НЕ РЕШИ ДА СЕ ОБЛАЖИ!
+8
 
 
Ако наистина ги дават тия пари, няма какво да се чудят! Та това е половината бюджет за сезона. Освен това мисля, че не е чак толкова незаменим играч, наистина е малко непостоянен. Иначе респект за това, което направи в Ботев и за отношението му към клуба.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 27.12.2014 г.
-1
 
 
Да го взимат направо.. Утре пак ще му падне формата и ще си скубем косите 15 мача - не, благодаря! За 700 000 даже с питка и сол ще го изпратим :)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.12.2014 г.
+17
 
 
Добра сума, добра сделка може да стане. Пък и Мариян заслужава да изкара повече пари в чужбина.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: