ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив излезе във ваканция, няма яснота за спонсора и подготовката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:26 / 13.12.2014Коментари (24)4869
© Plovdiv24.bg
Футболистите на Локомотив официално от днес са във ваканция. Няма яснота обаче кой ще бъде новият спонсор на клуба и кога ще започна да го финансира. Поради това на този етап не се знае и кога "черно-белите" ще започнат зимната си подготовка.

Сегашните членове на Управителния съвет на Локомотив са съобщили на футболистите, че ще направят всичко възможно да им платят дължимите по две заплати и премията за победата с 2:1 над Ботев за Купата на България. Играчите ще бъдат привикани веднага, когато бъдат намерени пари, за да си ги получат.

Настоящите шефове признаха, че нямат възможност да издържат повече клуба и правят всичко възможно да уговорят нов спонсор.

Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.12.2014 г.
-3
 
 
Коковите к**ви отново надигат глава , като устите им са пълни с .... бяло сладко ! Ей мухали , "мъжлето" от сандански в най скоро време го очакват дълги и безсънни нощи като булка на някой напращял грозен циганин . Вие знаете какво е .....
+3
 
 
Не съм стъпил на стадион Лаута и няма да стъпя, докато от там не се изпарят потниците и техните дрогирани наркоманчета, които палеха тревата на свещения терен, прекъсваха мачове и блокираха входовете на стадиона! Пълна нетърпимост за доказаните некадърници кебапчията и пишман-адвоката! Благодарение на тези боклуци заслужихме цяла България да ни се подиграва!?
+5
 
 
Невестулката и останалите невестулки, къде се скрихте, бе, красавци? Че вие не сте като Коко Динев - вие сте 1000 пъти по-зле от Коко Динев. Коко поне е играч и сега пак ще излезе сух от водата. А вие - покрихте си имената с позор за цял живот! Защото вие, "собствениците" и "спасителите" съсипахте Локомотив Пловдив! За какво хвърляхте бомби, за какво горихте терена, за какво блокирахте стадиона, за какво се пънахте, пънахте, докато се насрахте в гащите и за какво изобщо взехте отбора - за да покажете абсолютната си несъстоятелност и като хора и като пишман ръководители само след 4 месеца. Четири месеца, в които лъгахте като цигани, че плащате, а се оказа, че 2 заплати не сте платили, КОЙ ЗНАЕ И КАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОРЧОВЕ СТЕ НАТРУПАЛИ! Коко е играч, а вие, вече го знаете - въшльовци! Но с какво сте по-добри от Динев - според вас той не плащал, ами вие - и вие не плащахте. Той правел 1-годишни договори. Вашите да не са 100-годишни? Въртял черно тото. Ама не е доказано и тъй като е умен, няма и да се докаже, което е в основата. Венци не върти ли, Гриша поне в 1-2 мача всяка година, Ботев не отиде ли на бараж след купения мач с Любимец, ами 1:7, Гоце Делчев бяха тотаджии, в ЦСКА и Левски е имало случаи - само мача на Левски с Монтана да дадем като пример. Ами онова 5:0 Ботяв - Беласица, дето Сашо Диков часове и дни преди мача тръбеше, че това ще е крайният резултат, защото имал информация за черно тото? Но вие, като "най-умните", сами натопихте отбора и днес за много хора единствено и само Локомотив Пловдив е символ на черното тото в България - което, разбира се, е пълна лъжа. Но стана благодарение на вас, "гениите" потници и кебапчии. Неплащането и трупането на дългове са приликите между вас и Коко. А сега разликите. Коко никога не е зарязвал отбора, дори и в най-тежките за него времена. Вие го зарязахте. Коко разбира от футбол. Вие разбирате от кебапчета. Коко винаги можеше да докара от чужбина неизвестни и супер евтини футболисти, дето им викате "маймуни", ама тук в България станаха звезди - и Гара Дембеле, и Карвальо, и Бенжелюните, особено Юнес, и Родригес и ако изреждам, трябва да пише 15 минути още, защото и до днес най-добрият в защитата на Левски, например, пак е Аймен Белаид, докаран пак от Коко. А вие и тук сте пълен въз. Палячовци. И лъжци. Поредната лъжа е, че сте взели отбора за 3 месеца - да, ама ние не само четем, но и помним, такива като Невестулката се канеха да векуват и да продават играчи и да взимат пари от трансфери. Е, не взехте пари, взехте по един мур. Толкова прости момчета излязохте, че нямате и идея. После ще се чудите защо ще ви бият по улиците на Пловдив. В главите си тъпи вместо акъл имате по 2 кебапчета.
-2
 
 
За разлика от нас в Ботев всичко е ясно, звездна селекция, спонсор слънце, и кинтите падат от небето директно между мъжките цици на Джиджев.
+2
 
 
Всички в Анадола!Турция в вашата родина,Ахмед Доган е вашият баща..отборът ви мирише отдалече за всичките мангали по света!
+6
 
 
Искам да питам рАководството защо бяха всички тези действия срещу бившия собственик - обиди , клевети , очерняне на отбора ,откровени лъжи . От вашите непрекъснати лъжи за участие на отбора в черно тото сега Локомотив стана нарицателно име за черно тото . И сега отбори с много по уредени и уговорени мачове се смеят на вашата глупост и сочат нас с пръст и се радват , че те са в сянка. Защо ? За тримесечна слава , за да се чувствате велики и големи ръководители . И какво - сега вдигате бялото знаме , защото нямате пари и видяхте , че морето не е до колене . И каква е равносметката - за четири месеца не сте платили 2 заплати и няколко премии. Не ви ли е срам лъжци. Видяхте ли до къде докарахте един голям отбор. Каква е перспективата - фалиране на отбора. Ако ви е останала малко съвест , намерете собственик и му давайте акциите . Иначе ще ви изгоним с камъни не само от стадиона , а и от града.
+5
 
 
Спокойно..... Господин Бонев категорично заяви, че скоро ще има нов сериозен спонсор за отбора .
+1
 
 
А такааа, каймата на Нежния свърши! Нищо чудно след зимната пауза "А" група да стартира с 11 отбора...
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 13.12.2014 г.
0
 
 
КОКО-КОКО КЪДЕ СИ СЕГА ДА ВИДИШ ПОТНИЦИТЕ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ.САМО С КЕБАПЧЕТА НЕСТАВА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: