ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица си върна на Родопа, бие с 1:0 тима на Тенчо Тенев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 25.07.2008Коментари (0)2668
© Plovdiv24.bg
Марица си върна на Родопа за загубата в контролата, миналия ден и снощи надигра с 1:0 смолянския тим в своеобразен мач-реванш на стадиона в пловдивското село Войводиново, съобщиха от пресслужбата на клуба. Единствения гол, оказал се победен, вкара нападателят Емил Стоев в 81-ата минута на срещата. Бадема получи пас от дълбочина, овладя топката и с отсечен удар препарира вратаря на родопчани Здравко Чавдаров-Джони.

Абитуриенският състав на маричани изнесе истинска лекция на батковците от Смолян с рационална и ефективна игра. Момчетата на треньора на родопчани Тенчо Тенев трябва да са доволни, че се отърваха от повече голове във вратата си. Основна „заслуга" за това бяха пропуските пред гола на завърналия се от Гигант (Съединение) Богдан Кузмов - на 2 пъти, Емил Стоев, Димитър Байрев и Александър Белилов.

Другият маричанин, завърнал се в родния си тим в Кършията - Илиян Енчев от Брестник, започна титуляр и също показаха голямо желание за игра и сработка със съоборниците си. Новото попълнение от Пирин (Гоце Делчев) Христо Сталев започна като титуляр, но си личеше, че контузията му в адукторите все още не е отшумяла напълно.

В състава на гостите пък личаха имената на почти цял отбор от бивши наши футболисти, играли в елитни български и чужди отбори като Даниел Бачков, Десислав Русев, Красимир Димитров, Стефан Учиков, Васил Камбуров, Лилчо Арсов, Веселин Великов, Румен Калчев, Людмил Киров и Виктор Софрониев.

Проверката бе много интересна и изпълнена с доста единоборства и ефектни изпълнения. Въпреки младостта си, маричани в много моменти от мача превъзхождаха гостите от Смолян.

През второто полувреме старши треньорът Иван Петров-Чекиста пусна в игра много от юношите и резервите на тима, но обликът на игра на жълто-сините така и не се промени.

Гостите също имаха няколко шанса за гол, но или пропиляваха положенията си или вратарят на Марица Теодор Скорчев демонстрираше добрата си класа.


Стартов състав на Марица: Теодор Скорчев, Цветан Йотов, Иван Димов, Илиян Енчев, Владимир Байрев, Станислав Маламов, Васил Стефанов, Димитър Байрев, Емил Стоев, Христо Столев, Богдан Кузмов.
По-късно в игра влязоха: Атанас Каракитуков, Борислав Никифоров, Веселин Филипов, Александър Белилов, Антонио Цанков и Петьо Иванов.

Още по темата: общо новини по темата: 59
06.08.2008
06.08.2008
06.08.2008
05.08.2008
04.08.2008
02.08.2008
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Марица се засили към аматьорския футбол след пета поредна загуба
Марица призова за подкрепа срещу един от лидерите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: