ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Среща на върха в Ботев, бистрят бъдещето
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 06.11.2014Коментари (15)5562
©
Среща относно бъдещето на Ботев Пловдив като клуб и представянето на отбора ще се проведе днес. На нея ще присъстват четирима души - човек от УС, президентът Иван Джиджев, изпълнителният директор Тервел Златев и старши треньорът Велислав Вуцов. Те ще обсъждат финансирането, зимната селекция и избора на помощник на Вуцов, след като Костадин Видолов е отказал.

Наставникът ще обяви играчите, с които ще се раздели през зимата, като ще даде и списък с набелязани имена за привличане. Ще бъде обсъден и Въпросът с изтичащите договори на някои състезатели през лятото, пише вестник "Тема спорт".

Приоритет на този етап е изборът на нов помощник-треньор след напускането на Георги Чиликов. Първият вариант - Костадин Видолов, е дал отрицателен отговор на поканата на Вуцов да влезе в щаба му.

Така бившият наставник и футболист на канарчетата дори не пожелал да чуе какви условия ще му предложат шефовете, тъй като до същински преговори не се стигна. Самият Вуцов миналата седмица бе почти убеден, че Видолов ще приеме предложението му, като дори заяви на пресконференция, че човекът, с когото преговаря, вече му е дал положителен отговор в предварителния разговор. Самият Видолов не отрече подобни разговори, като заяви, че всичко е въпрос на преговори и че всичко е възможно да се случи. През лятото той заедно с Марин Бакалов бяха изгонени от Ботев, след като кандидатурата им да водят съвместно тима не бе приета.

Самият Вили Вуцов пък е изправен пред дилемата дали да продължи да търси нов помощник-треньор, или да остане в екипа си само с Николай Киров-Белия.

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
този отбор никога не е имал хора които да милеят за него защото тези които са го обичали от сърце са гонени и унижавани пресен пример коце видолов за разлика от известни крадци брокерите караибрахим на които не им пука каквое неговото настояще а какво остава за бъдещето
+2
 
 
Довършете трибуна север на Колежа и да играем там на 3 трибуни, това е, най-правилно, което трябва да се направи сега, докато все още има някой лев, а не да се изхарчат парите за селекция и раздут щаб и после....??? Футболисти винаги ще има и помощник треньори ще има, но без стадиона сме за никъде!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
Без Караибрахима жълтурския катун се разпада. Но има доста талантливи юноши, които за по 500 лева заплата може и до първата шестица да добутат, само да има някой свестен треньор като Видолов, а не известен с изцепките си като овчата глава.
на 06.11.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Тия боклуци от темаспорт се скъсаха да ни заливат с помия!!!Няма нищо,колелото се върти!!!
+12
 
 
Първи сме се родили, последни ще умрем. Колкото и да се пенят тук ч/б утайки. Да махат Белия, а Вуйчото да го направят играещ помощник треньор.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
И като ни закрият, къде ще се пените по цял ден и на коя статия ще си правите сутрешната злобарка, смешници??
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: