ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак записа поредна загуба като гост, този път падна с 0:2 в Карлово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:16 / 30.10.2014Коментари (0)1361
©
Спартак записа нова загуба като гост в Югоизточната "В" група. В отложена среща от 12-ия кръг "гладиаторите" отстъпиха с 0:2 като гост на Левски (Карлово).

Припомняме, че двубоя трябваше да се проведе през изминалата събота в Карлово, но наводненият терен бе причина срещата да се отложи.

Първото полувреме бе много равностойно, като дори на моменти предимство във владението на топката имаха играчите на Спартак. Сами срещу вратаря на домакините на чисти позиции през тази част пропуснаха да отбележат Юруков и Иванов, съответно в 22-ата и 15-ата минути. В 25-ата минута отново Юруков бе съборен в наказателното поле на Левски, но съдията вместо да отсъди дузпа даде жълт картон за симулация на играча на Спартак. Продължението на първото полувреме бе 2 минути, но се игра цели 4, при което в 49-ата минута падна и първият гол за домакините при изпълнение на ъглов удар.

Втората част започна със силен натиск на "гладиаторите", като до 55-ата минута те бяха господари на терена. И отново, точно когато трябваше да падне изравнителен гол стана обратното и в 56-ата минута резултатът стана 2:0 за карловци. Тежкият терен през това полувреме стана още по труден за игра и в него преобладаваха повече единоборства, настана същинска битка. И в тази част спартаклии имаха своите възможности за попадение чрез Хубенов и Кумбаров, но и те останаха нереализирани.

Състав: Начев, Дошков (80 - Колев), Христозов, Харлов, Здравчев, Димитров, Иванов, Парчев, Хубенов (60 - Михайлов), Асенов (60 - Кумбаров), Юруков

Вече в 10 изиграни кръга отборът на Спартак има само 6 отбелязани гола в противниковите врати. Ст.треньорът на тима Манол Георгиев отдаде тази яловост в нападението на неопитността в отбора и наличието на многото млади играчи.

"Правим едно на тренировките, но в много случаи показаното в тях не се наблюдава в мачовете за първенство. Слабата резултатност я отдавам на неопитността в отбора. Разчитаме и на момчета по на 15, 16 и 17 г., постоянно има и ротация в тима заради наказани и контузени. На този етап това са играчите, с които разполагаме", каза треньорът за официалния сайт на "гладиаторите".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Спартак: Напред към Втора лига!
Браво, гладиатори! Спартак с решителна крачка към Втора лига
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Важен ден за пловдивския Спартак
Най-добрият български съдия свири решаващ мач на Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: