ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Левски излизат в битка за легендите си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 18.10.2014Коментари (10)4110
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пд приема Левски на стадиона в парк "Лаута" в опит да сложи край на негативната серия от три поредни домакински загуби от "сините".

Последният успех за "черно-белите" срещу столичани в собствения им дом е от края на сезон 2011/12, когато спечелиха с 3:2 след гол от дузпа на Христо Златински

От тогава левскарите наредиха три последователни успеха с 1:0, 3:2 и 2:0. Днешната среща обаче се различава много, защото Локото се бори със зъби и нокти за оцеляването си в елита, сините търсят да наберат скорост преди вечното дерби с ЦСКА другата седмица, а и двата отбора са водени от живите си легенди -Христо Колев и Георги Иванов-Гонзо.

В Локомотив Пд са на гребена на вълната след домакинския успех над Литекс в предишния кръг. Феновете на "черно-белите" се готвят да напълнят стадиона, за да покажат подкрепата си към легендата Христо Колев и неговите момчета. Бащата ще води отбора за последно без необходимия Про лиценз, а на Лаута трябва да намерят човек с нужната тапия за гостуването на Славия в следващия кръг. 

Любимецът на "черно-бялата" публика ще разчита на най-доброто, с което разполага към момента. Аут е единствено трайно контузеният Здравко Илиев, но в групата ще попаднат стража Теодор Скорчев и офанзивния халф Емерик де Врийзе. 

Бащата ще заложи на познатата единайсеторка, в която атаката водят младата надежда Бирсент Карагерен и играещата легенда на отбора Мартин Камбуров. За капитана на пловдивчани срещата е 14-а с черно-белия екип срещу Левски и в нея той ще търси 10-ия си гол срещу сините.

В Левски Георги Иванов ще трябва да решава дилеми в халфовата линия. Капитанът Владимир Гаджев е наказан и именно с избирането на негов заместник е свързан най-големият проблем пред Гонзо. 

Карето варианти са Радослав Цонев, Роман Прохазка, Стефан Велев и испанеца Мигел Бедоя. Най-близо до титулярното място изглежда Роман Прохазка, който впечатлява с изявите си през сезона до момента. 

Отдясно най-вероятно ще започне Бедоя, но не е изключен от логика и варианта с младия Божидар Краев. Той направи силен дебют като титуляр с хеттрик срещу Спартак Вн за купата, а впоследствие впечатли и срещу Марек. В нападение Гонзо няма голям избор и почти сигурно ще заложи и на двамата си атакуващи футболисти - Валери Домовчийски и Антонио Аниете. Трите точки са важни за сините, така че Георги Иванов-Гонзо ще заложи на опитните си състезатели.

Очакванията на "Лаута" са Бащата да продължи възраждането на Локо, а в Левски се надяват победа в Пловдив да е трамплин и към успех във вечното дерби след седмица.

Още по темата: общо новини по темата: 31
04.11.2014
20.10.2014
19.10.2014
18.10.2014
18.10.2014
18.10.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Няма по-долно и комплексирано племе от жълтата сган! Нека всеки внимателно да следи темите за Локото и коментарите под тях!? Всички коментари, които са позитивни за пловдивския любимец , в които няма нищо по адрес на жълтите уроди, задължително е маркирано с минуси и всички жълти простотии с плюсове.....!??? Нека всеки да се увери в долнопробието и жълтата комплексарщина, които нямат равни в това отношение и са недостижими от никого! Съдбата и Господ никога не забравят тези факти обаче!..... САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив!
+3
 
 
Aз пък си мислех ,че всички манговци са на стадиона а те още дишат лепило пред монитора ,подкрепете си отборчето бе , или няма стотинки за билетче .
-4
 
 
Мръсните селски изверги нaлaзихa!!!!Пукнете се от злобa,явно пaк сa били тормозени сексуaлно от бaщите им и по този нaчин се чувствaт знaчими.Не им обръщaйте внимaние,те нa тях вредят,не нa друг.Некa подкрепим Локомотив в този вaжен момент.Сaмо Локо.
+4
 
 
СЛед тоя мач черните мамби ще затвърдят мястото си за изпадане!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: