ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА подгони Ботев за пари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:25 / 17.10.2014Коментари (6)5287
© Bulphoto
Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов съобщи, че "армейците" настояват да си получат парите, полагащи им се от трансфера на Абел Анисе от "Ботев" (Пловдив) в Лудогорец. Силният човек на "Армията" каза също каква сума е била изплатена на Емил Гъргоров, както и говори по други теми при излизането си от съдебната зала. Томов сподели какво трябва да случи, за да ивестира Стивън Ло в ЦСКА.

"През седмицата много неща се изписаха по мониторинга. Не е вярно, че Ло е давал пари. Аз и останалите акционери в клуба направихме поредното плащане по мониторинга. Той е 540 хиляди лева. На Емил Гъргоров му бяха платени 122 000 лева. Много се изписа по тази тема, може да е последния момент, но платихме в срок, спазихме всичко. Относно парите, които дължим на Емил Димитров по трансфера на Ивайло Чочев в Палермо, искам да му благодаря, че още ни търпи. Не е вярно, че ЦСКА живее назаем. Това са поредните измислици на едно "бивше юристче". Когато истината излезе наяве той и главните редактори на някои медии ще се срамуват от думите си. Изчистили сме всичко на 90%, останали са само дребни плащания", коментира Томов.

"Стивън Ло е бил три пъти на стадион "Българска армия" и неговият проект е от изключително важно значение за България. Той ще отвори 10 хиляди работни места у нас. Има пречки по реализирането му, но когато нещата се случат, това ще помогне на спорта в България и в частност ЦСКА. Освен Ло си спомняте, че доведох друг милиардер - Прамод Митал. Притеснявам се да не се повтори неговият случай и държавата да изгони и Ло", каза Александър Томов.

"Ботев" (Пловдив) ни дължат 50 процента от сумата за продажбата на Анисе в Лудогорец. Лудогорец са им превели сумата, но ние не сме получили нищо. Договорът има клауза, според която сумата ще отиде в сметката на трети лица от Перник. Подали сме запитване до БФС", каза още босът на ЦСКА.

Източник: "Блиц"

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И Сливен и Черноморец, че и Миньор, Пирин, Вихрен и Локо Мездра настояват да си получат парите от преди още 4 - 5 години ама Томов не бърза нали? И Митьо несретника селски и той сигурно настоява. Въобще има ли клуб в България не завлечен от тоя тумор за българския футбол? Така че - айде Томов на опашката да види хубаво ли е. И освен това нали оня прословут английски инвеститор щеше още преди седмица да дойде със сандък жълтици а?
+3
 
 
Вие червени боклуци първо си платете всички задължения към играчи,клубове и т.н..
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: