ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (19)
Бала спряган за заместник на Любо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:14 / 15.10.2014Коментари (6)2024
© Plovdiv24.bg
Красимир Балъков ще е новият национален се­лекционер, пише "24 ча­са". Вече е направена връзка с треньора на " Литекс", а дните на Любослав Пенев са преброени.

Повечето от членовете на изпълкома били недо­волни от работата на на­ционалните треньори, ка­то се подчертава, че въ­преки промените нямаме никакво подобряване в класирането.

Предишните евроквалификации завършихме на четвърто място с Лотар Матеус, като цикъ­лът бе завършен от Ми­хаил Мадански.

В световните под ръко­водството на Любослав Пенев отново останахме четвърти, но до последно имахме някакви шансове поне за плейоф.

Сега след началото на новите евроквалификации отново се закотвихме на четвъртото място след двете последовател­ни загуби от Хърватия и Норвегия. За скандинавците това бе първи успех в официален мач срещу България.

Интересното е, че Лю­бо Пенев стана национа­лен селекционер също от "Литекс".

Имало малка вероят­ност да бъде поканен и Стойчо Стоев, който бе уволнен от шампиона "Лудогорец".

"Не е приятно да загу­бим две срещи поред, но не нападайте момчета­та. Пазете ги, защото ня­маме кой знае какъв из­бор. Истината е, че ня­маме кой знае каква кла­са. Моята работа е да съ­здам условия на отбора. Ние имаме отлични та­кива, те са като на гер­манския национален отбор. Факт е, че звездите в отбора не са във фор­ма. Всички имат жела­ние, но не са във форма", заяви президентът на БФС Борислав Михайлов при завръщането на отбора вчера. реньора. Ще направим изпълком и там колегите ще си кажат мнението. Има и отговорник за националните отбори, аз не мога да върша всичко", допълни той.

Точно в изпълкома ве­че има тотално нагодувание срещу Любослав Пе­нев, който правел какво­то си иска.

Националният селек­ционер придобил прека­лено много власт и това не се нравело на управниците. Той стоял зад увол­нението на Александър Димитров в юношеския национален отбор и смя­ната му с Методи Деянов. Отделно пращал на раз­носки на БФС свои прия­тели като разузнавачи, като с тези мисии били на­товарвани Светослав Пе­тров и Христо Янев.

"Защо правихме кон­курс за юношеския на­ционален отбор само преди няколко месеца, за да сменим селекционера малко преди европейско­то. Просто преливаме от пусто в празно", категоричен е един от членовете на изпълкома.

Отделно имало и брожение около екипа на Любо, като на мушката били помощниците му Радослав Здравков и Давид Родригес. Той обаче бил категорично зад тях и не давал и дума да става за някаква промяна.

Гриша Ганчев бил готов да пусне Красимир Балъков в националния отбор, след като в момента "Литекс" не показва сериозни резултати. В Ловеч вече имали вариант за треньор - Светослав Петров.
Още по темата: общо новини по темата: 93
20.10.2015
14.10.2015
12.10.2015
07.10.2015
01.10.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Верно,тоя не се е пробвал.Следва и Лечката.И май се изредиха четвъртите.
0
 
 
Сложете отново един анонимник в трениорската ПРОФЕСИА и ще варжем и ще цафнем!!!Покайете ми каде тои е направил нещо значимо освен да си прибира парите????Като футболист беше нещо,но като трениор се проваля навсякаде - и у нас,и в чужбина колкото е бил!!!!!
0
 
 
"От трън, та на глог!"Без повече коментар
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 15.10.2014 г.
+2
 
 
С Балъков за тренер съвсем ще я закъсаме. Той е поредния пример, че не от всеки добър футболист става добър треньор. Всички виждаме посредствените резултати на Литекс тази година.
+5
 
 
И Бог да дойде докато перуката е начело на БФС нищо няма да се промени . Мислех , че Любо е корав и няма да му клекне ама след тоя цирк с мамин ники на вратата дето жена му спира по добре топките от него ни стана ясно на всички , че нищо не се е променило . Същото и с волейбола докато ЛазароФ не са махне и там ще е същият цирк .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
В Испания: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Децата на Локо с успех над Ботев
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: