ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Букмейкър стана спонсор на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:55 / 04.09.2014Коментари (75)15324
© Plovdiv24.bg
ПФК Ботев сключи договор за партньорство със Сити Казино Груп. Контрактът е за срок от една година, по време на която клубът ще рекламира компанията Efbet, информира официалния сайт на "жълто-челните".

Още тази събота, 6 септември, футболисти на Ботев ще вземат участие в официалното откриване на новия спортен бар в намиращия се на ул. "Княз Александър I Батенберг" пункт на Efbet.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
въпрос към буферите:КЪДЕ Е СПОНСОРЪТ?
-5
 
 
Какъв гранд,какъв отбор на Пловдив....Години наред обикаляхте села и паланки.Ония мустакатия,като облече раето,друга песен ще запеете.СамоЛОКО!!!
+4
 
 
Поредната радостна новина за отбора на Пловдив!Разбирасе,че всеки иска да е свързан с нещо перспективно,където има любов,много фенове и огромна еуфория!В момента Ботев е еталон на стабилност и правилно развитие!Горд съм с отбора ни!Ай Канарииии!
+10
 
 
Сега ако може, ванката да постне и техните коментари от онази тема!Да видим и за Арсенал,Байерн и т.н.
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+16
 
 
Как няма да идат при жълтите? При нас в Локото какво да правят, кой познава тия наште шефове, кой е луд да даде на непознати ей така пари ,бадева? Да дадат на едно адвокатче и на един тату пари? Сакън! Видяхте ли се бе Нежен че никой не иска да ви види и чуе? Вън потници! Май е време да се връща Коко! Саде Локо , сайде Коко , юруууууш!
+14
 
 
Мангалите до вчера обясняваха как било престижно букмейкър да ти е спонсор, как Реал, Арсенал, Байерн и не знам си кой още от истинските европейски грандове били собственост на букмейкъри (което е пълна глупост, ама нищо де...), а днес серат с хейт, че Ефбет избра нас, понеже вижда някакъв смисъл да инвестира в нещо с бъдеще в А група, а не с бъдеще в Б група. И само да ви вметна, цигани прости, че Ефбет ще е обикновен рекламодател срещу 100 000 лв. на сезон. И докато при нас това са нищо повече от едни добре дошли пари срещу предоставено рекламно пано зад вратата и лепенка на автобуса, при вас щяха да са животоспасяващи. Разбирам, че пак серете течно от яд и до някъде ми е кеф да ви гледам как се гърчите в собствените си диарии и слюнка. До скоро исках да ви има в А група, за да има конкуренция в пловдивския футбол и така качеството му да се вдига, а и да правим дербитата. Сега искам да изчезнете завинаги от лицето на земята, защото вие сте нищо повече от една долна и мръсна сган, която може само да мрази. Не заслужавате и капчица съжаление. Жалко за истинските локомотивци, ама те са си виновни, че ви оставиха да си правите каквото искате.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: