ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов: В България трима-четирима винаги са на клона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:29 / 12.08.2014Коментари (5)4322
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов, макар и индиректно, атакува някои български треньори.

"В България, когато нещата са подредени добре, когато има стабилно финансиране и организация, са трима-четирима души на клона винаги. Такива като мене чакат и се сещат за тях в тежките моменти. Но аз не се страхувам да се върна в дълбоките води и да се преборя. Не се съмнявам в това, че Ботев ще бъде фактор, ще се стабилизира и ще играе далеч по-добре с всеки изминал мач", каза наставникът на канарчетата пред БНТ 1.

"През миналата година гръбнакът на отбора бяха скъпо платени чужденци с много високи заплати, финансовото сътресение в клуба не позволи те да останат. Накара ги да започнат да мислят в други- посоки. Те са подписали по-сериозни договори - пет-шест пъти по-добри от това, което ние предлагаме като таван в момента. За мен верният път е този, който сме избрали сега - имаме ги парите и ги плащаме навреме. Това са ни възможностите. В момента преговаряме и се надяваме да вземем двама-трима чужденци. Но при тези условия е трудно да са с класи над нашите играчи. За това и не залагаме толкова много на чужденците. Томас Иршак ми обеща, че остава, а до ден ще преговаряме и със Стаховяк. Мисля, че и с него може да се разберем", добави Вуцов. За евентуалното завръщане на Тодор Неделев той каза:

"Това, което знам, е, че Тошко много обича Ботев и разговаря с двама-трима души от нашето ръководство. Подхвърля, че неговото желание и мечта е да се завърне и да играе в Ботев. С удоволствие бих го взел. Не мисля обаче, че е реално отбор като Майнц да го върне".

Специалистът говори и за феновете:

"В Ботев за разлика от други места няма платена публика. Всички до един от феновете ми казват, не се притеснявай, ние сме зад вас, вървете напред с този млад отбор".

Вили не подмина и треньорската смяна на Стойчо Стоев, както и къде би работил в чужбина.

"Смяната на Стоев между двете полувремена с Партизан бе хвърляне на ези-тура. За три дни един треньор не може да промени нищо. Останах разочарован, защото мислех, че Лудогорец бяха тръгнали по един професионален път. В световен план бих искал да съм треньор на Манчестър Юнайтед. От известно време съм раздвоен в полза на Реал Мадрид. Но там не се виждам. Аз съм реалист човек. Първо трябва да минеш през Сегунда дивисион - Елче, Виляреал. В България в момента се чувствам щастлив в Ботев Пловдив. В подкрепата на хората нямам съмнение. Просто искам малко късмет", завърши Велислав Вуцов.
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+15
 
 
"Ааз сам си избрах, тази съдба, вечната черна овца!" Вили, предизвикателно е да си черна овца, бели колко щеш! Последен живот живеем!
+21
 
 
Вили не се притесняваи вече сме на морето и утре ще имаш мощна поткрепа в Бургас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: