ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Демонтират кран от стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:02 / 01.08.2014Коментари (79)13637
© Plovdiv24.bg
Един от крановете на стадион "Христо Ботев" е демонтиран от една от фирмите, които изграждат съоръжението, забеляза репортер на Plovdiv24.bg след проверка. За момента няма яснота дали ще бъдат свалени и останалите кранове от стадиона.

Репортер на нашата медия се опита да извлече повече информация от работниците на стадиона, но те отказаха коментар.

Припомняме, че строителството на "Колежа" е замразено
© Plovdiv24.bg
след проблемите в КТБ, която е запорирана от близо месец. Все още не е ясно кога ще се възобнови строежа на стадион "Христо Ботев. 
Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 01.08.2014 г.
+4
 
 
Крана бил монтиран на лаута. Другата седмица ако се повторила грандиозната посещаемост от първия мач 4000,вече щяло да има пари и почва да се строи бесика. Ако пък хората са както нормално около 2000 тогава крана ще се ползва за резервен пилон,когато се получи авария в осветлението. Крана вече е закупен и е собственост на сдружението и няма да се връща повече на колежа . Хубавите новини не спират обаче до тук! Най-големия стадион на който все още може да се играе е Локомотив 7000 и в близко бъдеще пловдивчани,които имат дългогодишни навици да посещават мачове няма да имат тази възможност. Дербитата ще имат средна посещаемост от 4000 зрители понеже Коматево е 3000 и ще има тежест колкото варненското и бургаското. Изобщо голяма радост. Аз например с нетърпение чакам пускане на паралелен мост до захарната фабрика и национализация и събаряне на ст.Марица. Отивам да пия,няма такова щастие и дано от Лудогорец и Литекс скоро се усетят и да ни викат селяни,защото сме си такива. Последното е без ирония!
-5
 
 
За следващия кран, жълТУРЦИ, взимайте вход за гледката от първите редове, както вие си знаете -пепси и кебапчета и пак ще сте щастливи , та бултра$$$ иска да е сит и напоен...като добавим и омразата към Пловдивския любимец, жълТУРЧИНЪТ, известен на базата в кУматИвУ като РИБОКРАК е най-щастливото... живо нещо на Земята.
-4
 
 
От друга страна, жълтите трябва да са доволни за построеното до сега с контролирани чужди пари, защото ако средствата бяха на г-н ви Василев, работата по строежа не би спряла... Дано да няма още един паметник като стадион Спартак по времето на брокерите!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
Хахаха, доста омраза сте посели и продължава да се сее взаимно, за да се посочва сега, кой бил антигониста, хаха! И при срутването на трибуната на Лаута, и при нереализирането на Бесика, а и при стартирането на строителните работи на сегашният строеж, доволно бяха обидите към едните, наистина доволно, и пъченето на другите! И сега защо буферите се подигравали, и отново се почват едни обиди и патетики! Страшна работа!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 01.08.2014 г.
+2
 
 
Най после тези които не милеят за Пловдив трябва да са доволни. Повече няма нужда да се пишат жалби за шум и прах а ще се радваме на придобивки от рода на стадион Пловдив покритият колодрум Перлата в короната стадион Лаута стадион Спартак стадион Марица. Да живей!!!!!
+5
 
 
Добре де,буферите се подиграват за Коматево!Само аз ли ходейки към базата,виждам на къщите и гаражите да има емблеми и надписи на локо,надписи 1926/1936.....Май ще трябва да понаправя някоя снимка в неделя.Да не говорим,че се подиграват за база,която е с класи над техния стадион, който се саморазрушава, или те си го рушат.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.08.2014 г.
+3
 
 
Много миризлива сган се е събрала тук от покрайнините на Пловдив. Безработни /то, какво ли могат и да работят, де/, малограмотни, мързеливи, завистливи - въобще утайки, които по някаква случайност /случайност ли?/ са с черно-бели сърца-:)) Сърца, тъпкани с лайна, радващи се на една единствена купа, дето така и не я виждате. БОТЕВ, БОТЕВ ви е проблема, защото той е ГРАНДА на Пловдив и това не ви дава мира ни денем, ни нощем. Много добре осъзнавате, драги ми приятелки, че така или иначе стадион Христо Ботев ще бъде завършен - пак п о в т а р я м - ще бъде завършен! Ей, това не ви дава мира, защото вашето стадионче, упс - свлачище няма да има тази съдба. Няма кой да инвестира в един клуб, чийто президенти повечето са под земята. Използваха ви през годините да се гаврят с вас и да си правят кефа и после ви захвърляха като проститутки, та затова и такива си останахте. Радвахте се на чуждия кюстендилски успех, но той не е ваш! Затова и купата я няма. Никой не ще да се занимава с такива като вас, че като отиде на гостуване да чува винаги и само ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ. Ей така ще ви посрещнат и утре в Хаскуу. защото сте просто /прости/ ЦИГАНИ. Ако не вярвате - прочетете се по-долу. Голям по-здрав за вас, и все такива да си останете! Нека, нека ви има - да се мъчите, да страдате, да умирате от яд на чуждите успехи! Гранда на Пловдив - не го мислете - не е във вашите умствени, интелектуални и финансови възможности. Само локуту, беси многовековни!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: