ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив иска да си върне Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 28.07.2014Коментари (33)7916
© Plovdiv24.bg
Новото ръководство на Локомотив (Пд) планира изненадващ трансфер. От сдружение "Бъдеще за Локомотив" вече са предприели стъпки за връщането в състава на легендата Мартин Камбуров

Голмайсторът на миналогодишното първенство заедно с Джордан от Литекс напусна "Лаута" още през май, тъй като не бе съгласен с политиката на Константин Динев. Той не успя да си намери отбор в чужбина и избра да се върне в ЦСКА, откъдето Стойчо Младенов на няколко пъти му бе засвидетелствал, че ще му гласува пълно доверие през новия сезон. Въпреки това Камбуров изобщо не игра срещу Литекс, а в първия мач със Зимбру бе резерва. 

Причината е, че той има проблеми с ахилесите и се нуждае от по-дълго време, за да се възстанови. Изискванията на "Българска армия" обаче са доста по-високи и ветеранът може да загуби битката за място сред 11 -те в конкуренция с национала на Люксембург Йоаким. 

В Локо са наясно, че Камбуров по принцип трудно набира скорост в първенството, но са сигурни, че точно той може да промени тотално облика на настоящия състав и с лидерските си качества да помогне на по-младите футболисти да развият потенциала си. 

Треньорът Неделчо Матушев призна още на пресконференцията преди мача със Славия, че цел №1 в селекцията е централен нападател. Той обаче уточни, че ще се стигне до подпис само ако става дума за наистина класен футболист. 

Големият любимец на феновете напълно отговаря на този профил. За да се стигне до завръщане в Пловдив обаче, Камбуров първо трябва да прекрати договора си с "армейците". 

Това не би било голям проблем предвид ситуацията в ЦСКА, но усложненията идват оттам, че голаджията е взел пари на ръка, за да подпише договор с Александър Томов. Това е било едно от условията на Камбуров при преговорите за личните условия, защото той е наясно, че заплатите му често ще закъсняват. 

Самият футболист е раздвоен между своя приятел Александър Тунчев, с когото заедно преминаха в ЦСКА, и момчета като Дани Кики и феновете на Локомотив, с които поддържа отлични отношения и в момента го убеждават да се върне в своя футболен дом.


Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
А така Джако, кажи сега как сме се изложили всичките наред с Камбура, Бащата, Зума и цялата публика и треньорски щаб. Единствените неопетнени личности останаха Кокича и неговия глашатай Джако.
0
 
 
Камбура се изложи, когато миналия сезон целият отбор игра за него и го направи съголмайстор за трети път на България, а той се опълчи срещу ръководството и съотборниците си и се продаде на потниците! Никога повеме Камбуров няма място в Локомотив Пловдив и никаква легенда не е! Той е един продажник, който вече два пъти си продава г*за на Чорбарите - ДА СТОИ ТАМ НА ПЕЙКАТА!
0
 
 
Подобно движение-Локо-ЦСКА направи и още един герой `но после изчезна от хоризонта !! Да се върнеш от отбор в който си получавал15000лв в друг за2000 е истинско Геройство !!!
+2
 
 
Как да не злобеят жълТУРЦИТЕ, та техните легенди от новото хилядолетия са Боби Димитров И лилчо Арсов... а нашите са МАРТИН КАМБУРОВ, ГЕОРГИ ИЛИЕВ... и президентите Георги Илиев и агент-император Христолов!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
На всички жалти гостенки - честит Шекер Байрям ! Бангу черпи с баклава и почва строежа на Рибарника.
+10
 
 
Марто винаги има място в Локомотив, трябва му още един-два сезона и ще задмине Гочо Василев по-голове за Локо, който има 108. Марто, ЧАКАМЕ ТЕ!
+4
 
 
Моето мнение е , че не го искам никой не може да успори това , че е много класен футболист и от нищото може да направи нещо . Да трябва ни качествен нападател , но защо не изчака още един месец нали се биеше в гърдите , че за Локо и във В група ще играе само да е на чисто и т.н ? Такъв качествен нападател като него винаги можеше да си намери отбор , а той отново избра Цесека дето така и не разбра явно , че Маркиньос е любимец на Стойчо и той е с предимство пред него а Марто е футболист който трябва да му подадат топката и да е вкара ама да чакаш от ония да ти подаде топката а не да тръгне сам да са мами е като 6ца от тотото .
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: