ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Момчетата се просълзиха, играха за емблемата, а не за дебитната си карта!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:55 / 25.07.2014Коментари (63)14056
© Plovdiv24.bg
Бултрасите вдъхнаха кураж на любимците си след отпадането от Лига Европа. "Жълто-черните" отстъпиха снощи с 0:2 при гостуването на Санкт Пьолтен и се сбогуваха с евротурнирите след общ резултат от двата мача 2:3. 

Привържениците погледнаха реално на нещата и отчетоха задоволството си от демонстрираното желание от младите момчета в отбора, които дори се просълзили след отпадането.

"Не плачете за Европа, това е реалността!", е озаглавена последната публикация във фенсайта на бултрасите.

Публикуваме целия текст:

Ботев отпадна от Лига Европа. За някои неочаквано, за други просто в реда на нещата с оглед на сътресенията през последния един месец в най-стария клуб в страната. Ботев отпадна безславно, на крачка от голям мач срещу холандския ПСВ, който ни очакваше в третия предварителен кръг на Лига Европа. Шанс, до който не успяхме да се докоснем тази година.

Ако този мач се беше състоял преди месец, това щеше да е големият шок за нас. Сега обаче не можем да виним момчетата и да им търсим сметка за играта. Това е едва третият им официален мач заедно. Факт е, че се хвърлиха здраво, търсиха победата и сме сигурни, че играха за емблемата, а не за дебитната си карта.

Видяхме сълзите в очите на младите, видяхме разочарованието и болката, която изпитаха след загубата от Санкт Пьолтен. Видяхме как в края на мача се ядосаха на жалките номера на австрийците. Това е по-оптимистичният край на нещата, че на някой, долу на терена му пука и го боли за случващото се.

Заради това, подкрепата сега трябва да е по-силна от всичко друго, по-силна от мача срещу Щутгарт миналата година, по-силна от финал за Купата. Това е Ботев - КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА!

ИЗВОДИТЕ, изводите....

На какво отгоре обаче БГ клубове ще имаме претенции за нещо в Европа. ЦСКА и Литекс отпаднаха от пълни анонимници в Европа след срамни домакински срещи, а 100-годишният евробоец, страшилището "Левски" даже го няма на картата на Европа, както всяко лято.

Но и както всяко лято единственото, което се дискутира е - Кой отбор ще фалира? Кой ще влезне от Б група в А група, за да запълни бройката и да помогне на грандовете с някоя друга инжекция? Как най-бързо ще свърши парите преди зимата?

Където се питат всички - ще излъчват ли мачовете ПО НЯКОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ... или първенството ще е на тъмно, отново?

Където всеки полусезон журналистите задават въпроси за лицензи, дългове, неизплатени заплати, дела във ФИФА, УЕФА и т.н.

На фона на какво в държавата ни, в частност футбола ни, имаме право да имаме претенции за каквото и да е. Та повечето втородивизионни австрийски клубове (които се предлога, че трябва със затворени очи да се отстранят от наши отбори) разполагат с модерни стадиони и уникални бази. Такива каквито в БГ ще се построят на куково лято. А ние кога?

И ако нещо положително се случва във футбола ни, не е заради нещо, а въпреки всички пречки в държавата и футбола ни.

За това подкрепа, каквото и да става. Тези момчета доказаха, че горят в играта, милеят за клуба, раздават се, искат да се доказват.

Не помня началото, не съм бил роден.

Няма да помня и края.

БОТЕВ Е ВЕЧЕН!

Из форума на Ботев Пловдив

bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.07.2014 г.
+2
 
 
Всеки еврогранд като нас, побеждавал нееднократно европейски колоси, си има своите едно две сензационни отпадания, въпросът е да не отпадаш като Лефски и ЦеСиКа всяка година. След толкова много победи в последните две години в ЛЕ - най-накрая радост за изтерзаните и комплексирани циганета, сякаш са спечелили финала на Маракана. А ежедневните им, еднакви писания показват колко са смазани от прякора им и как неистово искат да се отърват от него - жалки отрепки:) Ноооооо, идва мач с циганската пасмина.Те само като чуят за БОТЕВ и очите им се навлажняват, въртят задници и сами си вдигат опашките:))) Затова е и този неистов рев напоследък. Нямат търпение да ги онодим за пореден път :)) Благодаря Ти Господи, че съм от БОТЕВ, а не съм един от тях!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 26.07.2014 г.
+3
 
 
Е*.хти и мангалите гнусни! Устите ви пълни с лайна, бе! Смрад циганска се носи из тоя сайт! Да ви видя довечера, като белите ви го отцелят! Посерковци, не си виждате жалкото отборче и безпаричие, тръгнали за Гранда на Пловдив да пишат. Марш в катуна!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
И знайте! НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА. И ТО МНОГО СКОРО И МНОГО ПО-СИЛНИ
+4
 
 
Играйте освободено., канарчета. Не обръщайте внимание на никого и нищо.
+4
 
 
Ботев е това, което е, въпреки Държавата! Най-фрапиращ пример е, че Държавата ще подпомогне финансово строителството на стадиона на Лудогорец. Ние не сме искали финансова подкрепа за нашия стадион. Въпреки това, същата Държава, предприе война срещу генералния ни спонсор, и собственика ни!!! Прокуратура, Съд, Правителство, пробити от Мафията, БНБ, вкупом се нахвърлиха върху Банката, като лешояди. И сега тези, които са си продали душите на Дявола, ни обясняват за извършвани престъпления в Банката, и колко навременно са я атакували, за да избавят народа от това зло! Предатели на България, ще си плащате, и ще получите всичкото презрение, което очаква предателите!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 25.07.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
О забравиh да ви честитя та вие неска имате празник, макар самити вие да не знаете на колко години ставате, но нищо дерзайте скоро мсиля че ще се изнамери някое писание в което пише, че вие сте създадени още с най старата даржава в света Македония, та в тоя ред на мисли няма да се очудя ако се наречете фараоните например смешници.... 19?6 МАНГАЛИ ПРОСТИ В Пловдив ВИНАГИ щЕ СТЕ НА ГОСТИ !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: