ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новият в Ботев: Възхищавам се на "жълто-черната" публика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:46 / 25.07.2014Коментари (12)5839
© pfclitex.com
Централният защитник на Литекс Пламен Николов всеки момент ще се превърне в най-новото попълнение на Ботев (Пд). Бранителят разкри пред "Тема Спорт" защо е напуснал ловчанлии и защо е избрал да премине при "канарчетата" въпреки финансовите проблеми пред клуба.

"По принцип сме се разбрали с Ботев и ще подпиша, но има дребен детайл около договора, който предстои да доуточним. Искам да отбележа, че той не е финансов. Не е свързано със заплата, бонуси, въобще с пари. За една минута се разбрахме, претенции не съм имал. Каквото поставиха към мен, това приех, защото знам, че ситуацията в Ботев е тежка. Не съм тръгнал да се правя на велик, проявих разбиране", коментира Николов.

"Вариантът с чужбина отпадна като опция пред мен. Като съпоставя условията с тези в Ботев като публика, треньор и начин на работа везните накланят към България. Знам, че всеки един футболист говори клиширано, публиката на "канарчетата" е феноменална, номер едно е... Да, аз наистина съм се възхищавал и се възхищавам на феновете на Ботев. Това определено изигра голяма роля да избера "жълто-черните". Много хора може да си кажат, "гледайте го този, и той идва заради привържениците, едно и също си знаят". Но аз наистина съм страшно повлиян от тази публика. Другото, което бе, е настоятелността на Велислав Вуцов, който държеше много да дойда в Ботев", каза Николов.

"Несигурността в клуба ме притеснява ме, но аз не идвам в Ботев Пловдив да изкарвам пари. Идвам да играя редовно и да помогна на тима. Надявам се тази помощ да е взаимна. Не съм дошъл да ставам милионер. И не го правя с тази цел. Ще е много некоректно, ако тръгна да им извивам ръцете при ситуацията в момента в клуба. Аз съм такъв човек, че няма как да го направя", каза още бившият футболист на Литекс.

"Разтрогнах договора си с Литекс по взаимно съгласие. Имам свое обяснение за нещата, но няма да е коректно да го обявявам пред медиите, да изнасям неща от кухнята. Все пак в Литекс са минали едни от най-хубавите ми години като футболист, бял хляб съм ял там. Причините си ги знам. Тръгнах си малко не както трябва, но ги има тези неща във футбола. Съжалявам изключително много, че през зимата се върнах в Литекс, но не мога да върна времето назад", завърши Пламен Николов.
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Добре дошъл при нас! Желаем ти успех в Ботев! :-)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Някой знае ли откъде се е върнал зимата в Литекс?
на 25.07.2014 г.
+21
 
 
Браво момче! Давай с теб сме! :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: