ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили пое вината за резила
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 25.07.2014Коментари (10)4229
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов пое вината за безславното отпадане от втория предварителен кръг на Лига Европа.

"Канарчетата" снощи загубиха с 0:2 гостуването си на втородивизионния австрийски отбор Санкт Пьолтен и с общ резултат 2:3 бяха елиминирани. През целия мач пък "жълто-черните" не успяха да създадат и една опасна атака. "Имаме млади играчи в отбора, които имат нужда от подкрепа. Не се нахвърляйте върху тях, нека вината се излива върху мен", призова Вуцов, след което добави, че до 2-3 дни ще разговаря индивидуално с всеки един футболист в състава, за да разбере на кого ще може да разчита за започналия сезон в "А" група.

Вуцов коментира и самата среща със Санкт Пьолтен. "Играем бавно на чужд терен, има и уплаха. Не очаквах, че ще играем толкова лошо. Ранният гол ни пречупи. Трябва да работим, за да излезем от тази ситуация. Двубоят беше лош от всякакво естество. Заслужавахме да загубим", добави Вуцов.

Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Е Овчи а на Сеговия кой ще го поеме?
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 25.07.2014 г.
+11
 
 
За какъв резил говорите,тъпи журналя?Кой тъпак измисли заглавието?Значи отбора на тъпите буфери сътвори чудеса,като взе точка от отбор,който не знае къде се намира,а Ботев падна от един много добре организиран отбор,с великолепна база и стадион и това е резил???!!!И двата пловдивски отбора в момента са изградени от млади и неопитни момчета,от хора,които не си знаят още играта,но едните /видите ли/сътворяват чудеса,а другите падат и това е резил!!!Тъп журналист буфер!!!
+6
 
 
На Вили му трябва време да се докаже, поне няколко месеца. Ситуацията в която е поставен е много сложна и надали някой може да се справи с нея лесно. В момента отбор няма, има индивидуалисти които трябва да се напаснат един към друг, но за съжаление се видя че това все още не става. Никой да не си мисли, че лесно могат да бъдат заменени напусналите футболисти с недоказани младежи, защото се видя че това ще е много трудно. Никой да не си прави илюзии, че футболисти играли в един изпаднал от Б група отбор бързо ще се превърнат в звезди като Тошко Неделев, най-малкото защото хората от които могат да се учат в отбра намаляват с всяка изминала седмица. Защитата е мястото където най-много трябва да се работи и то е така още от изгонването на Бобан, а сега без Спрокел, Минев и Артур ще е още по тежко. Лукин е пътник, Филипов редува добри с не до там добри мачове(особено последният, двата гола са по негова вина), Колев има да наваксва, от Терзиев никой не знае какво да очаква и остава единствено Данчо, който е един от малкото футболисти които си оставят сърцето на терена. Необяснимо е как допуснаха още в 6-тата минута да бъде отбелязан гол, идентичен като този от първият мач и отбелязан от същият голмайстор. Дори треньорът да не е обърнал внимание на футболистите за техните грешки(което не ми се вярва), те трябва сами да си правят поуки. Вили е необременен с миналото на Ботев и дори винаги е показвал симпатии към клуба, така че съм сигурен че ще направи всичко което е по силите му, пък дано то да не е малко.
-2
 
 
Той самият Вили Овчата глава е един голям резил като човек!
+1
 
 
А футболистите какво поеха?Вили не е виновен.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: