ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Санкт Пьолтен изхвърли Ботев от Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:53 / 24.07.2014Коментари (173)16490
© skn-stpoelten.at
Даниел Сеговия се превърна в герой за Санкт Пьолтен вкарвайки и двете попадения във вратата на Ботев
Санкт Пьолтен победи с 2:0 Ботев в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. Така с общ резултат 3:2 втородивизионния австрийски тим се класира напред.

Велислав Вуцов направи две промени в сравнение с първия мач между двата тима в Бургас. Новите попълнения Росен Колев и Милен Гамаков заеха местата съответно на напусналия тима Алесандру Бенга и оставения на резервната скамейка Алесандру Куртеан.

Срещата на стадион "NV Арена" започна повече от добре за втородивизионния австрийски тим, който след само 6 минути игра поведе в резултата. Голът падна след изпълнение на корнер, от който Даниел Сеговия се извиси над всички и с глава препарира Адам Стаховяк за 1:0.

Домакините продължиха да бъдат по-активния тим след гола, но до чисти положения така и не успяха да достигнат през първата част. 

Едва в края на полувремето "канарчетата", които играха днес в резервния си "синьо-бял" екип успяха да създадат първото си опасно положение. Мариян Огнянов се озова на добра позиция в наказателното поле, но се забави да стреля и топката му бе избита в корнер, от който не последва нищо.

През втората част Ботев пробва да вкарат ценен гол, но това така и не се получи. Смените на Николай Киров, който зае мястото на резервната скамейка на наказания Велислав Вуцов не дадоха резултат.

Санкт Пьолтен пък не си даваше много зор и при една от контраатаките си стигна до втори гол. Парада центрира ниско по земята отляво, а отбраната на "канарчетата" не се намеси добре и Сеговиа отблизо наказа Стаховяк за втори път.

В крайна сметка Ботев се прибира с наведена глава и ще се концентрира върху изявите си във вътрешния шампионат.

Санкт Пьолтен - Ботев 2:0
1:0 Сеговиа 6
2:0 Сеговиа 55

Санкт Пьолтен: Костнер, Хубер, Висио, Грасегер, Парада, Холцман, Стек, Хофбауер (90-Амбичи), Кершбаумер, Сеговиа (86-Харти), Ноел (67-Фучик)

Ботев: Стаховяк, Колев, Лукин, Филипов, Христов, Гамаков (83-Юсеин), Иршак, Огнянов, Васев (59-Куртеан), Чунчуков, Цветков

Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Както е казал класика-Овчи курбан по тиролски
+1
 
 
Сопотският Ботев2010 от с.Коматево се насра точно в Австрия, точно там където се крие президентът им.Крадецът- емигрант сигурно е бил на мача дегизиран като жълто перушинче.Ах, каква канарска неволя.!Коматевската публика, която вечно е насрана, вече се задушава от собсвената си наивност и простотия.Блю-блю жълти овчици!
+4
 
 
Има една неприятна истина за българския футбол, която никой не иска да чуе: футболист не се става на 17 или 19 години. До тази възраст трябва вече да си футболист - да можеш да правиш дрибъл, да подаваш и задържаш топката, да биеш точно към вратата, и чак след това да те учат на тактическа дисциплина и кондиционна издържливост. Мачовете от европейското за младежи са показателни! Симпатични са ми юношите ни, но са гола вода, завалиите. Никой не ги е научил на нищо. Случайно, ако някой като Тошко се пръкне въпреки хаоса, това става веднъж на 10 години. И пак като иде в Майнц05, твърда резерва в много от мачовете. Радвам се, че залагаме на родното, но мисля, че не е реалистично да очакваме чудеса тепърва, с оглед на възможностите.
+2
 
 
АЗ лично невиждам каква работа имаме в европа! някои неща трябва да имат резон в този живот! излишни разходи и смазване на самочуствието на младите футболисти! да си гледаме нещата тук в бг шампионата а за европа има време!
-3
 
 
С оглед на последния ми коментар в тази тема искам само да кажа, че нещата ще се подобрят единствено когато вие се вземете в ръце а не да търсите поредния прехвален месия. Трябва да узреете до идеята че е нищожен шанса да попаднете на човек който наистина милее за спорта без да изисква някакви финансови или политически облаги от асоцияцията с Ботев. Примери бол, няма нужда да ги изброявам. Нека променим "играта" и покажем на какво сме способни като жители на най-футболния град в БГ. Колкото и да съм ви сипвал в миналото искам да знаете, че два ножа се точат най-добре един срещу друг и аз искам и двата клуба да просперират свободни от схемаджии и далавераджии. Тогава само могат да се раждат легенди и може да се гради истински футбол разпознат от наши и чужди.
+6
 
 
В темата за Пловдивския любимец има повече потници отколкото канари. Пълна подкрепа за отбора и тези млади момчета.Само Ботев
-2
 
 
супер безобразна игра в защита те не могат 1 2 точни паса да направат вратаря при гола като дърво стоеше 1-я гол.И не трябва да обвиняваме вили той човека какво да направи с тези некадърници този сезон ще се бори ме да не изпаднем и ако така играем срещо берое което е много вероятно поне 3 центъра ще бием
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: