ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов: Ако играем за 0:0, ще паднем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:43 / 24.07.2014Коментари (4)3092
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Велислан Вуцов сподели очакванията си за мача реванш с австрийския Санкт Пьолтен. Той ще иска от момчетата си да отбележат поне един гол, а не да излизат за нулево равенство, което по принцип устройва българския тим.

Ето какво сподели Вуцов, който е бивш играч на втородивизионния австрийски тим:

"Очаква ни един нелесен мач. Мисля, че и двата отбора се познавахме добре и преди да се срещнем, но след първия двубой се опознахме още по-добре. Имаме си уважението, че сме равностойни и добри състави."

"Надявам се утре да стане отново един и интересен мач и хората да останат доволни от добрия футбол, който трябва да предложим всички в този мач. От първия двубой имах по-добри впечатления веднага след мача."

"Но след като гледах повторенията, забелязах доста слабости в нашия състав, но видях такива и в противниковия отбор. Надявам се ние да сме изчистили повече от нашите слабости и да използваме тези на противника."

"Нашият отбор има коренно различен вид от това, което беше преди 15-20 дни. В последните два мача като титуляри и въобще като част от състава бяха само 3-4 човека от миналогодишния състав."

"Участие взимат 7-8 млади момчета, които са предимно нови. Аз съм доволен от старанието и желанието им. Качеството сигурно не е това, което сигурно се е очаквало преди началото на сезона от нашия отбор."

"Причините за това са известни, но се надявам и в този си вариант да показваме най-доброто и да се развиваме напред. Лично аз съм оптимист за това. Що се касае до психологията, всичко сега би трябвало да е добре, защото записахме две победи в последните дни. Когато един отбор бие, се чувства добре."

"Но не мисля, че това е най-важното в момента. Що се отнася до тактиката, не мисля, че сега е нужно да я коментираме. Все още сме далеч от това, което искам като агресия. Но ако играем за 0:0, ще загубим."

"Нашият отбор е по-силен в защита, но моята философия е, че без атака няма как да се получат нещата. Утре ще търсим гол, ако може да не е един, ще е още по-добре. Нападението е най-добрата защита."

"Контузени за радост нямаме, но имаме хора, които са некартотекирани и са отдавна с отбора. При всяко положение, групата ни е скъсена, имаме и 7-8 млади момчета, които правят дебют на тази сцена."

"Но това не бива да се изтъква като причина за оправдание, а и не бива да се притесняваме, че са млади. Мисля, че всичко ще се реши от мотивацията, желанието, качествата и разбира се, какво ще ни предложи противникът."

"Животът на играча и треньора е коренно различен. Когато играх в Санкт Пьолтен точно се бях оженил, първото ми дете беше на годинка. Сега имам три момчета. Помня повечето неща, стария стадион, хотелът... При всяко положение емоцията присъстваше", сподели Вуцов.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Гледам, бихте, тъпа Овча главо! Все такива ще са ви победите!
+6
 
 
Браво Главице най добрата защита е атаката мой човек , вкарайте им един ранен гол на теq баберици и после мача става лесен !!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.07.2014 г.
+11
 
 
Дано играете внимателно - стегната игра и никакви издънки, че тия австрийци са криви муцуни. Те не са и германци. Австриецът е еб.н германец от унгарец. Ай канарчета, класирайте БОТЕВ в 3-я кръг!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: