ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи с 2:1 Санкт Пьолтен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:34 / 17.07.2014Коментари (97)14942
Ботев победи с 2:1 Санкт Пьолтен, в мач от втория квалификационен кръг на Ли­га Европа.

"Жълто-черните" доминираха на терена и закономерно достигнаха до победата, която им дава добри шансове преди реванша.

"Жълто-черните" влязоха внимателно в двубоя, но постепенно наложиха своето темпо и заредиха атаки пред вратата на австрийците.

Те от своя страна контраатакуваха при всяка възможност, подпомогнати и от грешките на централните защитници на Ботев.

В средата на полувремето Чунчуков бе изведен зад гърба на защитата на австрийците, овладя добре, но прехвърлящият му удар излезе далече в аут.

Все пак пловдивчани стигнаха попадение преди почивката. В 39-та минута Мариян Огнянов проби в наказателното поле и бе съборен, а италианският съдия посочи бялата точка. Иван Цветков застана зад топката и реализира безкомпромисно.

След почивката "канарчетата" излязоха леко разконцентрирани и бяха наказани. В 55-та минута, след центриране, Сеговия с глава изравни резултата.

Пловдивчани реагираха и заредиха атаки към врата на австрийци.

В 70-та минута Чунчуков свали топката в пеналта на Иван Цветков, който хладнокръвно реализира. Първоначално реферът зачете гола, но след сигнал на страничния си асистент го отмени, заради игра с ръка на Чунчуков. При споровете след това решение Велислав Вуцов бе изгонен от скамейката на пловдивчани.

Все пак "жълто-черните" не се отказаха да търсят победата и в 86-та минута стигнаха до ново попадение. Цветков центрира от ляво, топката стигна до Чунчуков, който от близо разстреля вратаря за крайното 2:1.

Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+11
 
 
Третият кръг трябва да сме повече на Лазур! А на черно-белите тролове, на които им се пръскат трътките от злоба и завист, ще кажа: гледайте си вашия клуб, с Ботев Пд не може да си го мерите. Винаги сте били второразреден квартален клуб. Възходи или падения - ние си обичаме Ботев Пд и ходим по 4 хиляди до Бургас да го подкрепим. Интересно ми е вие къде ще сте в събота.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+16
 
 
Ще си позволя коментар, въпреки че съм прочетел само последните няколко. Много добър мач за нашите. Много съм доволен за феновете, за младоците, за Вили! Вуйчо истински лидер. Подкрепям бургаския ни приятел, че Вили е добър специалист, и считам, че е точният човек за отбора, особено в настоящия момент. Дори не съм убеден, че много по-престижни треньори от него, имат повече качества, например като Балъков. Същото важи и за Бакалов и Видолов. Не знам на какво се дължи неприязънта на някои фенове към него. Аз специално не си спомням негови негативни действия, думи по отношение на клуба, или ако е имало такива, не са ме жегнали! Ще ни бъде много трудно. Много ог вчерашните футболисти ще ни напуснат. Убеден съм за румънците. Ако Иршак и Стаховяк останат, пак ще е нещо. Ще бъдат привлечени нови младоци от втория тим. Ще се допускат много грешки. Финансовите проблеми може да не се решат и до края на септември. Не изключвам да се водят дела, включително и международни. В труден период сме. Което съвсем не означава, че подкрепата за отбора ще е по-маловажна. Вчера публиката беше на високо ниво. Дори очакванията ми, че мнозина ще са обезверени, което ще се отрази на количеството и поведението и, се опровергаха! Продължавам да вярвам в момчетата, в треньора, в ръководството, в собственика!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.07.2014 г.
+11
 
 
Добър мач, спред това с което разполагаме. Имахме шансове и за повече, но тия австрийци с тоя бетон.. Там ще атакуват и ще ги разцепим - това е логиката и трябва да се случи. Радвам се на младите - още малко и ще са напълно в час. Нека вуйчо, Даната и Мариан да ги водят. Вили, колкото и да е емоционален, трябва да му е за последно - не трябва да оставя отбора сам на терена така глупаво - видя се че имаше игра с ръка. Тоя път бяхме на централната трибуна, но не е същото, момчета - направо се минах. Измихме срама на другите отбори с тая победа! -:)
+29
 
 
Честита победа!!! Вие сте навсякъде след мача в слънчев бряг главната се огласяше от песни за Ботев :))))) може да ме критикувате но овчата глава може да е клоун и т.н но преди всичко е добър специалист тепърва му предстой да се докаже и в Ботев успех !!!! мачкай ! а коко Пловдив с кой играха за ЛЕ ???? :D :D :D :D :D
+12
 
 
Хора, какво направи Вуцан :D, че от трибуните не се видя добре, или поне аз не видях. p.s. аз съм доволен от всикчи българи в отбора и от смените на треньора. Добър резултат, там ще ги бием пак!! 1912
+13
 
 
Изравнихме рекорда на ЦСКА - вече сме с 10 мача без загуба в евротурнирите! Общо погледнато - добър мач за нашите. По мое скромно мнение без тези трима румънци може би ще изглеждаме още по-добре! Ако зависеше от мен, от всичките чужденци бих се опитал да задържа Вандер, Иршак и Стаховяк! За останалите места си имаме достатъчно талантлива младеж, пък и винаги можем да привлечем и други добри футболисти българи. Ще имаме още немалко трудни мачове, от нас се иска търпение и внимателно отношение към тях! Иска се да ги подкрепяме горещо, с обич, както само ние го можем! Ще имаме и загуби, но от мач на мач този състав ще расте, ще става все повече обигран, по-силен! Ще рискувам да кажа, че и при гостуването в Австрия ще успеем! Ще продължим и в третия предварителен кръг! Напред, мой Ботев!
+15
 
 
Много грешки в защита заради румънците. Бенга се разхождаше по терена. Ебати и мършите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: