ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов: Не ни е страх от съперника, вярвам в отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:49 / 16.07.2014Коментари (24)6334
© Plovdiv24.bg
Наставникът на "Ботев" Велислав Вуцов даде официалната си пресконференция преди първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Санкт Пьолтен. Ето какво заяви специалистът 24 часа преди първия сблъсък с австрийците.

"Не мога да дам ясен и точен отговор какво е точното моментно състояние на тима. При всяко положение знаете, че в нашия клуб имаше няколко промени и аз съм третият треньор от началото на подготовката, което при всяко положение оказва някакво влияние върху играчите. Миналата година целите и финансите на отбора бяха едни,докато сега, с оглед на ограничените финанси, целите са други. Убеден съм, че ако имах една седмица повече време, нещата щяха да изглеждат по-добре."

"Притеснен съм, но в никакъв случай не съм уплашен. Спокойствие и увереност ми дава това, че разговарях с всички чужденци и те заявиха, че са готови да играят на 100% за клуба. Сигурен съм, че утре ще излезем с един боеспособен състав, който ще бъде мобилизиран да се представи добре. Сигурен съм, че нашата вярна публика ще бъде нашият 12-ти играч и съм убеден, че нашите футболисти ще направят всичко възможно с дух и амбиция да ги зарадват."

"Гледахме три мача на Санкт Пьолтен - контролата с нас, с Гъзолик и с ПСВ. Аз и моят щаб се запознахме изключително подробно с нещата. В трите мача австрийците играха по различен начин, но силните и слабите им страни са ни ясни. За 2 дена успяхме да извлечем максимално много информация и да я предадем на играчите, но истината е, че за нас е много по-важно как ще се представим ние, а не толкова как ще изглежда противникът ни."

"Надявам се, че ние сме фаворит в срещата. Санкт Пьолтен е един добре организиран и компактен отбор, който впечатлява със своята диспциплина в защита и атака. С ясни и точни правила и идеи как да провежда играта си. Мисля обаче, че ние имаме по-добри футболисти от тях и се надявам проблемите да не ни попречат да покажем каквото можем. Вярвам във футболистите си. Искам утре всички, които дойдат на стадиона и ни подкрепят, да вярват в отбора и да знаят, че той има бъдеще."


Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Успех на канарчетата! Винаги ви пожелавам успех във важни мачове и наистина го вярвам че ще представите пловдивския футбол както трябва независимо от различията ни, въпреки че по принцип си ви лекувам :)
+7
 
 
Много от нас ще си купят билети преди мача в Бургас и се надявам да сме повече от предишния път, а на злобните мангали налазили темите ни мога да им кажа само: Удавете се в лайната си ПРОСЯЦИ
+14
 
 
Една пачка са само 100 билета . Всичко ще е ОК . Само "Ботев "!!!
+9
 
 
Някой знае ли колко сме на мача утре? (колко билета са продадени)
+21
 
 
Успех, канари! Утре очаквам по-голяма подкрепа от предния мач. Последните събития вероятно са разколебали мнозина, но отдръпнем ли се, влизаме в схемата на зложелателите ни! Извън темата: Оставам с впечатлението, че държавата е решила да фалира КТБ. ЦВ призова да се даде възможност на акционерите да спасят банката. Днес двама от управителите на КТБ, представители на Оманския фонд, са предупредили БНБ, че ще заведат дело срещу държавата, за това, че не им се разрешава да спасят банката. Най-неблагоприятният сценарий ще бъде, ако сегашните акционери бъдат принудени да съдят държавата за загубите, и пропуснатите ползи. Държавата ще плаща не милиони, а милиарди!!! Държавата цели по-скоро да отнеме бизнеса на акционерите, отколкото да оздрави банката! Цветан Василев дава показания пред австрийските служби и съдилища, с нотариална заверка. Срам, докъде стигнахме, да имаме повече доверие на чуждите съдилища и правоохранителни органи, отколкото на нашите!
на 16.07.2014 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+17
 
 
Какъв кеф!Отиваш на който и да е плаж по Черноморието ни накичен с клубните ни цветове и отнякъде чуваш : от кой отбор сиии?На на на на на нааааа!Ще се върна в неделяяяяя!Само БОТЕВ !!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+17
 
 
Утре сутринта потеглям в 6.30 с мотора.И да вали не ме е грижа!Все пак отивам на мач на Великият Ботев,а и имам водонепроницаем костюм.Аййй Канариииии!.....обичам любимия си Ботев,отбора на Пловдив....Ей за това си заслужава човек да е жив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: