ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се раздели с Педро и Ромарио
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:39 / 16.07.2014Коментари (34)9314
© Plovdiv24.bg
Луис Педро ще продължи кариерата си на "Герена"
Холандските футболисти Луис Педро и Ромарио Кортзорг вече не са част от Ботев, съобщиха от клуба.

"Канарчетата" постигнаха споразумение за трансфер на Педро в отбора на Левски, докато договорът на Ромарио бе прекратен по взаимно съгласие при изгодни за двете страни условия.

Луис Педро изигра 45 мача с "жълто-черната" фланелка, като реализира 14 попадения. Ромарио от своя страна записа 46 мача, в които е отбелязал 10 гола.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Успех момчета и благодарим за хубавите моменти!
+4
 
 
Да им пожелаем успех и най-вече липса на контузии. Очаквахме като че ли повече от тях, но каквото можаха дадоха. Лоша дума за никой от отбора не бива да казваме, всеки от тях има право да си избере сам пътя. Разбира се поклон на тези дето решат да останат при сегашните условия.
0
 
 
Задача с повишена трудност. Кой на кого е платил билетите в Сан Марино? За шепа стотинки някои хора са готови и майка си да продадат. погнусен съм
+3
 
 
Да им благодарим и да им пожелаем успех. Дано колегата, който цитирам, да не е прав: "# Поразяващия крак 16-07-2014 15:49 Помните ли едно време при лицето дх (не е дръж ми х*я пък може и тва) как ни се разбягаха по-кадърните футболисти към говедо и чорбаспор-Г.Хри стов-говедата, Й.Минев-чорба, Какалов, Н.Манчев, Лимона-чорба, Мечо Телкийски-говед а.Да ви навявя някакви спомени сегашната ситуация ."
-4
 
 
Чудесна новина. Двама изключително слаби футболиста, които са в основата на двете ни поредни 4-ти места в предните години. Не може с такива като Ромарио и Педро да се гонят високи цели. Вижте какви футболисти играят в Лудогорец и ги сравнете с тези житни бегачи по крилата, които вкарват по един гол на 5 мача след 10 пропуска.Следващият ще е Вандер и лошото е, че ще останем без крила, но дано изкочи някое наше момче от школата, защото с Педровци и Ромариовци видяхме докъде стигнахме.
+10
 
 
Успех и на двамата. Добри/лоши играха колкото можаха. Държаха се като професионалисти и не са правили никакви скандали и изцепки. Ромарио беше доста дисциплиниран футболист особено в дефанзивен план, ама от дисциплина го беше страх да играе с фантазия. Докато при Педро беше точно обратното. Вкараха важни голове, но изпуснаха още по-важни такива. Щеше да е добре да останат, но и без тях ще се оправим. Предполагам, че в кариерите си трудно ще изживеят такива моменти като в Ботев и трудно ще стигнат такива върхове. Въпреки че никой не знае, Педро има повече шанс в Левски. Него го взехме за 50 хиляди евро и сигурно за толкова сме го пуснали там. Ромарио дойде със свободен трансфер и си тръгва така. До сега за който сме платили сме взели пари обратно (Анисе, Педро), а който е дошъл без пари си е тръгнал по същия начин (Ромарио, Спрокел, Везалов, Артур, Сърмов, Минев, Ники Павлов, Пепи Атанасов, Рахов).
+6
 
 
Успех на Ромарио, дано да има шанс за добра кариера! При нас имаше застой, не можа да мръдне нагоре. Съжалявам за Педро, най-добрата придобивка на Левски, засега! Много остър футболист, бърз, рязък, който направи голям скок в качеството на играта си. Той все още не е достигнал своя максимум. Успех и на него!
0
 
 
Разликата между Ботев, от една страна, и Левски и ЦСКА от друга, не е в парите. Пари никъде няма. Но в Левски и ЦСКА от пръднята боя правят, защото тези отбори се управляват от левскари и цесекари. Хора, на които в някаква степен им пука какво става с отбора. Същите тия хора, които ги плюем като некадърни говеда, може би в Левски ще се представят много по-добре, защото са си левскари. Все едно аз да трябва да работя нещо в Левски - ами естествено, че ще си гледам само заплтката да върви, без да ме е грижа дали са трети или пети. Докато Ботев е говежда хранилка, никакъв бюджет не може да ни изравни с манталитета на тези отбори. Ако искаме успехи и доброто на отбора си, то трябва тотално да се смени мисленето, а оттам и моделът на управление. Очевидно "проектът Ботев" на Цветан Василев вече е в небитието. Трябва да започнем всичко отначало, но дано да си вземем поуките. Няма Ботев без ботевисти. Ботевистите трябва са основата, а външни елементи трябва да се допускат предпазливо и само ако са доказано по-способни. Иначе винаги ще си тънем в блатото и ще се утешаваме, че не играем за успехи
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Абе хора, това, че няма трансферна сума, не означава, че Ботев не е на далавера от сделката! Договорката може да е говедата да поемат заплатата на Педро, в замяна на което да няма трансферна сума. Или нещо подобно. Като не се знаят подробности, не е редно да се коментира и плюе. Ако Педро беше останал, трябваше да му плащаме заплатата по договор, ако не му я плащаме - съд и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: