ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Диан Колев: Към този момент няма кандидат за Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 16.07.2014Коментари (129)15655
© Plovdiv24.bg
"Към този момент няма кандидат за спонсор на Локомотив. Затова сами ще се справяме занапред", заяви Диан Колев, който е председател на организацията, а останалите членове на борда на директорите са Велин Терзиев, Димитър Ботушаров и Стоян Грозлеков, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Той също така уточни на пресконференцията днес, че клубът не трябва да зависи от един човек, както беше до момента и ще се търсят варианти възможно най-голям брой хора, свързани с "черно-бялата" идея, да се включат във финансирането на отбора, както писахме по-рано днес.

Той подраздели на 4 начина, с които клубът ще осигурява проходите:

1. Закупуване предварително на абонаментни карти, което ще помогне изключително много на клуба 
2. Ангажиране на много на брой бизнесмени, които да дават определени суми
3. Малко на брой хора, които да осигуряват значителни средства
4. Рекламодатели

Диан Колев също така уточни пред медийната общност, че акциите на отбора са прехвърлени. Той обяви й, както вече Ви информирахме, че Христо Бонев остава почетен президент, без да получава никакво финансово възнаграждение за това. Атанас Узунов също ще помага безвъзмездно с опита си в администрирането на клуба, допълни още адвоката.

За финал Колев успокои "черно-бялата" общност като заяви, че клубът има прогнозен бюджет и вариантите, които да го осигури, но се въздържа да го сподели.
Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
09.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега тази година като има по-малко публика от миналата, ще видим какво ще говорят кебапите. 200 кебапа на мач. Скоро идват парите от телевизионните права. Ще се изкефя, ако се избиете помежду си за тях. А като видите, че от футбол не се печели, а основно се дава, ентусиазмът ви набързо ще иде на кино.
0
 
 
Задава се грандиозен срам в мачовете за първенство.
-2
 
 
Кокича е бита карта, няма за кво изобщо да го дискутираме повече. От тук нататък зависи само от нас самите на какво ниво ще е клубът. На някои може реалността да им идва в повече но това не означава да се връщаме назад към някой който ще ни лъже и мами. Квото било, било...сега е време да се вземем в ръце и да направим всичко възможно да се съхраним като общност и клуб. Зависи от нас! Искам да ви видя всички на стадиона! Само Локо!
+2
 
 
Докато Зума и Узуна са на Лаута, наистина няма кой да дава пари за Локомотив ! Как не го разбрахте това нещо!!?? Знам, че сте прости, но чак пък толкова ! Къде е онзи "големия" бизнесмен, бащата на С.Райков? Да не би и неговите пари да са в КТБ?
+1
 
 
Предварително искам да кажа, че нямам нищо против този Деян Колев, но искам да споделя първото си мнение, когато видях горната му снимка. Деянчо, ти много ми приличаш на едни други фенове, които ходят сега на мачове в Коматево. Човек само като ти види селската визиономия и веднага ще му стане ясно що за човек си и никой няма да ти даде и левче за сдружението ви. И казваш, за сега намало кандидат купувач. Ами няма да има, докато такива като теб и останалите ви "членове" сте "на власт". Ти като адвокат трябваше да застанеш зад идеята да се разформирова акционерното дружество и отборът да започне на чисто от "В" групите, но без никакви дългове към никого. Тогава много бизнесмени биха се съгласили да поизперат някой и друг милион от крадените си пари. Но, това не стана и сега ще трябва да чакате поне 2 години, докато стигнете до там. Но ми се струва, че няма да можете да изкарате и този сезон до край и ще се откажете.Лаута и преди вас беше празна, заради хулиганските прояви на вашите "членове". Но сега ще запустее още-повече и едва след това ще разберете какви наивници сте били.
0
 
 
Въпросните пичове не са най-доброто за Локомотив, това е ясно... Много срам сме брали със селските им истории - като се почне от цензурата в локопортала, мине се през грозните сцени с билетите за мача с жълтурците, после просията и безотчетността на парите за бесика, хореографии и т.н., не ми се коментира. Дано се намери скоро смислен президент, защото работата не отива на добре. Коко трябваше да се махне и се махна, сега ако кажем тия типчета да изчезнат, ще го направят ли? И какво следва от тук нататък? Ясно е, че тия са компрометирани колкото Коко и не обединяват феновете, а напротив...
-1
 
 
Акциите вече не са собственост на шофьора на Коко. Стига сте ревали за Коко. Хубав, лош, той вече е минало за клуба ни. Да живеем в настоящето. Някои от нещата, които предлага Колев, са смислени и заслужават подкрепа. А и в крайна сметка да си локомотивец е екзистенциален избор, а не стремеж към благини и отличия на всяка цена. Харесва ми, че ще дават път на наши пловдивски момчета, че няма да ги учат на звездомания и печалбарство от малки, и че няма да зависим от един нов Коко или Жоро Илиев. Сега от нас зависи дали искаме Локомотив да го бъде. После да не се сърдим на никого. Макар да не го признават все още открито, мнозина от Ботев си дават сметка, че изпуснаха златен шанс преди 4 години да имат Ботев Пд на истинските ботевисти и любители на този клуб, а не на мръсните пари и печалбарите за един ден.
0
 
 
Стара МАйна, ти си КРЪГЪЛ ИДИОТ! Заради такива като теб хората мразят потниците!
+1
 
 
а вие играхте ли тото срещу Верея!? Айде стига моля с лозунгите и клишетата.. ти в кой век и в коя страна живееш. И този "плондер" е човек дал ВСЕ ОЩЕ най-много за Локо от себе си!! Без да е отпускал заеми на клуба! Нали уй му благодарихте?! Или всичко ПАК е било ЛИЦЕМЕРНО И ДВУЛИЧНО
+1
 
 
искат помощ, а в същото време продължават да обиждат и пращат "при жълтите"!!!!! И дори не им минава през празните тикви, че първо трябва да се извинят за ВСИЧКИ простотии дето натвориха! Абе вие май наистина сте по-малоумни отколкото ви смятахме.... Така и така поровалихте сезона... Успех, но без нас!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: