ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изпреварващо в Plovdiv24.bg: Ето как ще функционира новият Локомотив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:46 / 16.07.2014Коментари (23)7375
© Plovdiv24.bg
Около 130 000 лева месечно са нужни за нормалното функциониране на футболен клуб Локомотив Пловдив. Това заявиха представители на Сдружение "Бъдеще за Локомотив" на среща с привърженици на отбора, проведена снощи в пловдивски хотел, научи ексклузивно Plovdiv24.bg от свои източници.

Идеята на новото ръководство на "смърфовете" е възможно най-голям брой хора, свързани с "черно-бялата" идея, да се включат във финансирането на отбора. Това са бизнесмени, които имат желание да помагат на Локо. В най-скоро време се очаква клубът да получи и първият транш от телевизионните права в размер на 40-50 000 лева.

В рамките на вчерашния ден са били подписани договорите с всички футболисти. Цялата спортно-техническа власт се дава на старши треньора Неделчо Матушев. Христо Бонев остава почетен президент, без да получава никакво финансово възнаграждение за това. 

Обслужващият персонал ще бъде редуциран с няколко души, а Атанас Узунов ще помага безвъзмездно с опита си в администрирането на клуба. Едновременно с всичко това продължава търсенето на сериозен инвеститор.

Припомняме, че ръководството на Локомотив днес ще даде пресконференция за представителите на медиите, на която най-вероятно ще потвърди нашата информация. Брифингът започва в 11,30 часа на "Лаута".

На журналистическите въпроси ще отговарят председателят на Сдружение "Бъдеще за Локомотив" Диан Колев и старши-треньорът на отбора Неделчо Матушев.
Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
09.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това, дето са го намислили господата от Сдръжението няма как да се реализира в една бедна и беззаконна държава като България. Този модел на управление беше пробван преди десетина години в Барцелона, Атлетико (Мадрид), Лацио та дори и в легендарният Аякс Амстердам и се видя, че не може да работи. А гореизброените страни са далеч по-богати и напреднали от нашата татковина. Неколцина дребни бизнесмени ще дадат по някой лев и като видят, че няма възвращаемост, ще се откажат. И друго. На някои от тези спонсори днес бизнеса им може да върви и след някои време да спре. Тогава какво става! Пари нема, става.Същото се отнася и до по-заможните бизнесмени. Ето ви жив пример с Коко Динев. В началото, когато ни взе, казината му носеха печалби а и от чалга-музиката правеше не лоши пари. Казиното му на Кулата носеше приходи главно от гръцки туристи. Но откакто в Южната ни съседка приеха закона за хазарта и почнаха те да си отварят казина, Кокича остана с пръст в устата. И чалгата не му носи същите приходи както преди 4-5 години. Та затова я забатачи наш Коко и нямаше пари да плаща заплатите на своите служители и работници. Това може да се случи на всеки един бизнесмен в Б-я. Гаранция за вечни приходи няма. Идеята на Колеви и Терзиев, отборът да премине на самоуправление не е никак лоша, но при сегашната посещаемост на мачове на Лаута и с оглед на откритата война между феновете на клуба, тя е обречена на неуспех. Като истински локомотивец ще се радвам ако успеят, но дълбока в себе си се съмнявам в това. В това сдръжение се вмъкнаха хора като Грозлека, Иги, Рама, Ангел А, Венко и много други, които с години водят открита война с десетки редови фенове на клуба. Хора, които се бият по гърдите, че са по-истински и по-големи локомотивци от хилядите останали и ги заплашват с физическа разправа, днес са тръгнали да търсят помощ от "семкаджиите" и ги призовавт да се върнат на стадиона. Това е най-жалкото. Затова съм убеден, че никой от истинските локомотивци, един от които съм и аз самият, няма да иска да дойде на Лаута. И сега, колелото на историята таке ще се завърти, че "семкаджиите" ще почнат да ви провокират и да ви карат да плащате хиляди левове глоби. Всичко на този свят се връща батенца. Сега е ваш ред да му ядете главата.
0
 
 
Само едно нещо ще кажа на онези плюнчовци които си позволяват да обиждат Христо Бонев! Абе еййй селски пръчки!!! Вие давате ли си сметка кой е Бонев и какво е направил той през живота си за ЛОКО и за българския футбол!!!Отговорете си сами на този въпрос и тогава дърпайте хората за краката за да ги върнете в казана с катран с който сте се оцапали до гуша...завистливи нещастници!!!Ръцете и краката трябва да целувате на този човек и да му се покланяте до земята когато го видите на Лаута!!! И това ми били фенове на Локомотив!!!
+2
 
 
За сьжаление това сме ние бьлгарите, злоба и завист. Локомотив е вечен
+2
 
 
Малцина са локомотивците, които харесваха порочният модел на управление на Свинята Коко. Ще има много удари под кръста, но ако сме единни ще се справим и отново ще запушим устите на душманите на ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ!! Нашата работа е да сме на стадиона и да подкрепяме момчетата. Нашите юноши са 5 или 6 човека в първия отбор.
-3
 
 
Потниците още не знаят какво ги чака.След резила да си хващат пътя навън, че Пловдив тесен ще им се стори. Цъфнахме е вързахме. От ЛОКО на Коко - до Потното ЛОКО ! Срам!
-5
 
 
Христо Бонев остава почетен президент, без да получава никакво финансово възнаграждение за това....Той открадна достатъчно!!!
на 16.07.2014 г.
+7
 
 
Изли за че всички хора от Сдружение бъдеще за Локомотив са потници и пиявици. Добре бе така да е, една пиявица като няма пари кво прави? Бяга или остава да търси начини да помага? Мислете малко с тия глави преди да плюете, станахме като папагалите. Да попитам аз на първото домакинство срещу Славия, тия "куци момчета" дето били подписали ако бият кво ще говорят професорите? Аман.
-3
 
 
В България, няма как един клуб да се оправлява по този начин.Трябва един стабилен собственик, всичко друго е смешна работа. В началото нещата ще са ОК и после почват далаверките- някой имал приятел да го уреди с нещо, друг давал и правел повече и така започва разрухата. Просто самата мисъл, че в нашата страна организация от хора ще работи за нещо друго преди собсвеното си благополучие е Абсурдно.
на 16.07.2014 г.
+3
 
 
пълно с анализатори, на жълтите се присмиваме ама и тука е същата работа - с дебелия, парите му и уредените мачове е тия същите хора бяха първи на опашката. Тогава всичко беше идеално. "Абе кви уредени мачове, доказателство имаш ли?" Ей тия хора със завряна глава в задника. Дето някой от тях бяха на заплата и всеки с различно мнение от тяхното беше потник. Много се радвам че ще спрат да идват на стадиона.... поне докато не дойде следващия спонсор. А такъв винаги се е намирал, явно някой хора са с къса памет или просто са хлапаци.
+2
 
 
Вече има много фирми, които ще дават по няколко хиляди лева на месец - от 1500 до 10 000. Предстои договор с генерален спонсор. Бюджета е вързан, Локомотив ще го бъде. За разлика от АФД-то на които мутрата им е тръгнал към затвора, а те във В група.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: