ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сърмов си тръгна от Ботев, пред завръщане в Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:30 / 15.07.2014Коментари (27)5907
© Plovdiv24.bg
Напускането на играчи в Ботев започна днес. Още вчера изпълнителния директор на "канарчетата" Тервел Златев заяви, че днес се очаква между 6-8 футболисти да скъсат с "жълто-черните". 

Стана ясно вече името и на първия. Това е халфа Георги Сърмов, който не се появи на сутрешната тренировка на тима. Любимецът на Мъри е пред завръщане на "Герена". 

Луис Педро пък си е стегнал багажа още вчера и също ще напусне тима. Холандецът също е спряган за договор с Левски.

Пред раздяла с пловдичани са още Ромарио Кортзорг, Алесандру Бенга, Феребори Доре, Юнес Хамза, Вандер Виейра и Адам Стаховяк. Последният тренира днес самостоятелно в "Коматево".


Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Сърмов най-големия некадърник този псевдо футболист
+3
 
 
Марш, и дано с нас да си титуляр, да ви напълним кошницата!!!
+5
 
 
Да са живи и здрави, пръв към Левски се присъедини Домо, след кризата Минев, Сърмов, очаква се и Педро. Писа се за интерес към Куртеан. Стаховяк отказа. Аз съжалявам специално за Педро. Той е много експлозивен, бърз. Имаше проблеми в завършващата фаза, голов удар и пас, но показа много голям ръст в тази фаза. Съдбата ни принуждава да се върнем към нашите си ценности, обявени от Цветан Василев, и от които доброволно отстъпихме, а именно, да изградим боеспособен отбор от български момчета, който да бъде базата за надграждане с двама, трима много класни чужденци. Проблемите с КТБ се очертава да се проточат. Браво за далновидността на г-н Джиджев, и останалите ръководители, свили бюджета, съгласно лош сценарий, а именно, че няма да имаме възможност за финансиране от КТБ и от Цветан Василев в близко време. Това правителство си заминава, с него шефовете на ДАНС, вероятно ще си замине и ръководството на БНБ. България ще влезе в системата за Европейски банков надзор. Съдбата на КТБ може би дълго време ще бъде неясна, може да има и съдебни битки, дори в международни съдилища. Вече битката в КТБ придоби черно-бяла окраска, и за слепците почна да става ясно, че политико-икономическа групировка, обслужвана от държавни институции, атакува банката. Изненадата за мен е ниският експертен потенциал на противниците на Цветан Василев. Обвиненията за откраднатите пачки, изнесени с камиони и самолети, загубени документи от кредитни досиета за 3,5 млрд. лв., поради което одиторът не е могъл да оцени тези кредити, а някои ги обявяват като "дупка в банката", или като лоши, необслужвани, или незакоонно отпуснати, вероятно на фирми, свързани с мажоритарния собственик, звучат толкова абсурдно, колкото предположенията на прокуратурата, че ще открие доказателства в банката за извършения опит за убийство през месец май. И докато за опита за убийство прозряхме интелекта на Пеевски, то в резюмето на шефа на БНБ, което е въз основа на одита и на доклада на квесторите, очаквахме да видим една експертиза на отговорни държавни лица. Вместо това, отново лъсна интелекта на Пеевски!!! Този доклад от лицата, търсещи доказателства за опит за убийство в Банката ли беше писан!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 15.07.2014 г.
+7
 
 
В Левски? Ами, в Англия - сухо строителство!
+4
 
 
Днес е супер ден, добрите вести нямат край. Утре си идва боса и ги почваме. Да подкрепим всички Боса, Ръководството и играещите за Ботев в този труден за клуба ни и родината момент!!!
+4
 
 
сърмичков е пародия по добре да освободи място за някой младо момче
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.07.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
ба*ти и кефа,чиба на всички некъдърници!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: