ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Без проблем за Ботев срещу Либертас в реванша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:16 / 10.07.2014Коментари (54)10717
© Plovdiv24.bg
Ботев не среща проблем и в реванша срещу тима на Либертас. Пловдивчани се наложиха с 2:0, след попадения на Алесандру Бенга и Филип Филипов

Предвождани от карето треньори - Марин Бакалов, Костадин Видолов, Светослав Гърков и Тихомир Тодоров, "канарчетата" излезнаха в състав: Адам Стаховяк, Йордан Христов, Алесандру Бенга, Радослав Терзиев, Филип Филипов, Томаш Иршак, Георги Сърмов, Мариян Огнянов, Луис Педро, Алесандру Куртеан, Иван Цветков (к).

Още след първия съдийски сигнал на Александър Тян от Молдова "жълто-черните" взеха инициативата и положенията пред вратата на домакините не закъсняха. В 4-ата минута Луис Педро получи пас през центъра, освободи се от опеката на защитник в бяло и би от около 25-30 метра от вратата на домакините, но Симончини боксира опасния удар.

Именно холандеца беше замесен отново в поредното опасно положение пред вратата на Либертас. Той премина без проблеми през защитник и пусна хитро прехвърлящо подаване към Цветков, който се откъсна от защитата на Либертас, но не успя да стигне до топката, която мина на сантиметри от страничната греда.

В началото на втората част отново гредата се оказа верен помощник на вратаря Симончини. След хубаво центриране от корнер, трима играчи се озоваха на земята, а Иван Цветков нацели за пореден път гредата.

"Жълто-черните" засилеха натиска си и гола не закъсня. В 65-ата минута Божидар Васев центрира от корнер на първа греда, където Алесандру Бенга с глава разпечата Симончини.

Последваха още няколко пропилени възможности от българския отбор, за да дойде 87-та минута, в която Огнянов с отличен пас намери Филипов зад защитата на домакините, който фиксира крайния резултат.

Така с общ резултат 6:0 Ботев се класира във втория кръг на Лига Европа. Там "канарите" ще се изправят срещу Санкт Пьолтен. Австрийците са гости в първата среща, която е насрочена за 17-ти юли, а реваншът е седмица по-късно.

Интересен момент е, че Ботев игра контрола срещу Санкт Пьолтен по време на подготвителния си лагер в Австрия. "Жълто-черните" спечелиха приятелската среща с 4:2.

Ботев - Либертас 0:2
0:1 Бенга 64
0:2 Филипов 87

Либертас: А.Симончини, Молинари (79-Анжели), Рокети, Д. Симончини, Риги, Роки, Факондини, Голинучи, Антонели, Рости (72-Дзенаро), Морели

Ботев: Стаховяк, Бенга, Терзиев, Филипов, Огнянов, Куртеан (46-Васев), Христов, Иршак, Сърмов (71-Чунчуков), Педро (86-Серкан Юсеин), Цветков

Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 11.07.2014 г.
0
 
 
Жълтури, осъзнайте се , не защитавайте човек, който ограби хората. Той не е сам, просто го сложиха на топа на устата, но пак ви казвам, тъжно и жалко е да защитаваш бандит, за туй иде реч, а всички ние ще трябва да плащаме тези пари . Брокерите направиха същото, но са пионерчета спрямо тези.
+5
 
 
ЛОШО КУЧЕ, Джако и компания, защо вашият Здравко Лазаров(на когото краката трябва да му цункате за благодарност) казва, че напуска, защото феновете не го искат?!!!
+6
 
 
Нали това беше целта със съсипването на ЦВ и КТБ. Пеевски вкарва свои квестори и прокурори. Заличават се всички досиета за неговите кредити и се съсипва ЦВ! То толкова явно, че чак смешно.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 11.07.2014 г.
-4
 
 
Така е, най-големия крадец си открадна първо отбор, после сопутски лиценз , а накрая и парите на българския народ .И всичко това под одобрителните възгласи на шайка наркомани, готови за кИфтета и пари за хореография да продадат майка си и баща си .Като един от активите на караибрахим сопутския навлек е редно да бъде закрит,разпродаден , и с парите да се върнат в държавата. Който иска да си прави нов отбор.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Б...и държавата.....!Колкото до убавците от " Кънчова поляна":Сега от " Ц" група ли ще почвате???афд" Строежа" е идеално за новото ви начало :)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Младоците се справят добре. Харесаха ми като цяло. Първото полувреме обаче беше изиграно твърде хаотично, без настроение. Мисля, че час по-скоро трябва да се разделим с тези, които духом вече не са в Ботев. Тяхното присъствие в момента разлага отбора психически. Благодарим ви, момчета, аривидерчи и повече не се връщайте във великия клуб! В него ще играят само истински мъже!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с уточнение за безплатните билети: Всяко дете трябва да е с възрастен придружител
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Бивши "канарчета" с неясно бъдеще в Славия
Истерия! Феновете на Ботев изкупиха Трибуна Изток за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: