ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски отмъква румънец от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:21 / 07.07.2014Коментари (2)4850
© Plovdiv24.bg
След като шампионът Лудогорец се възползва от тежката ситуация в Ботев (Пд) и взе Абел Анисе, сега и от Левски погледнаха към "жълто-черните" за ново попълнение. "Сините" ще се опитат да отмъкнат крилото Алесандру Куртеан, разбра "7 дни спорт". 

Румънецът пристигна през зимата от Динамо (Букурещ) и се утвърди като един от най-стабилните футболисти на Ботев. Той изигра 12 мача в "А" група, в които се разписа три пъти. 

Единият от головете дойде точно срещу Левски на Коматево при победата с 2:0. На "Герена" имат остра нужда от нови попълнения за зоните до тъча и Куртеан изглежда като идеална опция. 27-годишният футболист се разписваше срещу 9 хиляди евро месечно в Ботев. 

След сътресенията в КТБ, които разклатиха сериозно и "жълто-черния" клуб, таванът на заплатите стана 3 бона в европейската валута. На "Герена" Куртеан със сигурност ще взима максимума от 7500 евро, а не е изключен вариантът и за сериозни бонуси при добро представяне. 

В момента треньорът Пепе Мурсия разполага само с Антон Огнянов за лявото крило на синята атака. Бившият капитан на Любимец обаче все още не може да се отърси напълно от страха след прекараната тежка контузия и това му пречи да разгърне потенциала си. Огнянов може да играе и на левия бек, което пък е добре дошло за Геогри Иванов и Мурсия, ако Куртеан акостира на "Герена". 

Така на спортния директор няма да се наложи да търси нов ляв бранител и същевременно ще има добра опция от пейката в лицето на юношата Мики Орачев. Всичко около бъдещето на Куртеан обаче ще стане ясно най-късно след 2 седмици, информират медиите в родината му.
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 07.07.2014 г.
+3
 
 
Тия левски и срещу кокала ще видят зор!
+3
 
 
За него по-добре е да играе в Ботев, защото могат да го забележат в Европа. В Левски какво ще прави, те не участват в евротурнирите. Не знам футболистите що за хора са, че се мръщят на 6 бона месечно, с такава заплата не се умира от глад. Даже дупетатите не взимат толкова. Хората работят за тези пари цяла година, а си плащат да ходят на мачове. Да се стягат и да играят!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: