ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Румъния: Стяуа взима Лукин и Хамза
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 04.07.2014Коментари (29)8735
© Plovdiv24.bg
Румънският шампион Стяуа е на път да разграби някои от звездите на Ботев. Според медиите на север от Дунав, букурещкият гранд ще вземе защитника Сърджан Лукин и нападателя Юнес Хамза.

Според "Газета спортурилор", двамата ще дойдат за дребни суми в Румъния, а дори има възможност да бъдат пуснати като свободни агенти. 

Причината е, че на Колежа не могат да има плащат огромните заплати. Двамата вчера не играха в първия мач на пловдивчани в Лига Европа срещу Либертас от Сан Марино. Това им позволява да играят в квалификациите на Шампионската лига, ако отидат в Стяуа.

В изданието dolce-sport дори написаха, че "българският Ел Дорадо всъщност се оказа един малък сапунен мехур, който се пукна" и това позволява на румънския шампион да вземе евтино качествени играчи.

Иначе и другите звезди, които дойдоха през зимата в Ботев от Румъния може да си стегнат багажа. Единственият румънец, който игра вчера срещу Либертас беше Александру Куртеан, но това далеч не означава, че ще остане за дълго в Пловдив.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жалко за пловдивския футбол, ако е вярно написаното в "Меридиан мач". Явно следващото дерби помежду ни ще е в Б или В група. Вземете си поука от ставащото. Никога повече не залагайте съдбата на любимия си отбор на един човек. Обикновено в България този модел се оказва катастрофален. Направете акционерно дружество, 5 хиляди да дават по 200-300 лева годишно, това си е милион и половина бюджет. Като добавите няколко по-богати фена, а не благодетели, бюджетът за чисто пловдивски отбор със собствена школа се вързва. Няма да се борите за титли, но Ботев ще го има. Същото важи и за Локомотив. Като ви казвах, че Цецо е емигрант и няма повече да се появи, не ми вярвахте. За него не беше проблем да даде някой милион за лъскане на имиджа, докато си играеше с милиарди. Сега пак си е милионер, но едва ли ще ви даде нещо. Вие сте му последния приоритет.
-2
 
 
Всеки ден различна информация! Да взимат който ще взимат и да се изчистят нещата, да се знае кой с какво ще разполага. Аз не чух нищо за Вандер до сега. Все пак ми се струва, че нещата няма да са толкова зле колкото изглеждат, в медиите винаги преувеличават.
-2
 
 
на буферските тролове, за които е по-важно не спасението на Локомотив, а злорадстването над Ботев Пд, ще кажа само едно: не бързайте да се радвате, момчета, вас ви чака още по-голям и крив от понеделник нататък, но все още не го осъзнавате. Дребни душици! А що се отнася до Ботев ПД, очевидно започва да се се случва най-кошмарният сценарий. Сега наистина настават мъжки времена. Ще си проличи кой кой е сред треньори, футболисти, директори и фенове! Всяко зло за добро! Може пък тази криза да ни помогне да се освободим от кърлежите, които цоцаха на гърба на Ботев Пд!
0
 
 
Според известен спортен вестник днес Любо Пенев ще обяви на тренировката в 16.30ч., че напуска Ботевъ, заедно с екипа си! Прогнозите са, че това ще сторят и президента Иван Джиджев и изпълнителният директор Тервел Златев! В допълнение и половината отбор е депозирал разтрогване на договорите си!
-1
 
 
Разтуряй СДРУЖЕНИЕТО.....Ай в Комативу...!!! С БКП и ДПС не става, пробвайте друго....
-1
 
 
..... "българският Ел Дорадо всъщност се оказа един малък сапунен мехур, който се пукна" Е...малък е - не е, като да е голям СОПУТСКИ мехур, свински от ДПС.... НЕЩАСТНИЦИ.....
+1
 
 
В "Раковски" е човека , който ни трябва - всъщност вече е в U21 т.е." Дубала" - т.е. връщат го назад -да не се сърдим после , че ни ги крадат -името му е - Християн Казаков - плеймейкара и голмайстора на отбора ("Раковски")-(лицето "Белия" го отряза от лагера в Австрия, заедно с лицето Асенчо Кара-незнамсикъвси..- има оферти от "Монтана"-тренер там е Ферарио Спасов , "Черноморец" - тренъор - Херо и оферта от "Дунав"...После се сърдим ,че ни бягали юношите - защото нямало корупция ...
+7
 
 
От всички прехвалени звезди от зимната пауза, само Доре си заслужаваше парите. Евала на Куртеан, че се оказа мъжко момче. Той също ми харесва. Иначе, от чужденците бих съжалявал за Вандер, Иршак и Адам. Няма какво да се лъжем. Ако на 21-ви юли не се случи чудо, всички те си заминават - от една страна никой чужденец няма да работи за 3 бона месечно, от друга клубът ще има нужда от свежи трансферни постъпления, за да оцелее. От българите - Минев най-вероятно ще се махне. Надеждата ми е в Даката, Вуйчо и Мариян плюс юношите. Пенев също трудно ще остане, ако не му бъдат осигурени обещаните трима младежки национали като минимум. Ако го задържим, съм убеден, че ще се борим в първата шестица, ако не - ще се молим на Коцето да ни спасява за оставане в А група. Няма да е лесно. Но пък и победите ще са по-сладки!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
И кво като да си ходат тоя хамза 25 бона на месец един гол на нас и 2 дузпи браво топ стрелец ми че той мартин на 33 години вкара 20 гола !!! Чончуков е по-добьр от тоя смешник !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: