ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мачът на Ботев с Либертас остава на тъмно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 01.07.2014Коментари (25)8296
© Plovdiv24.bg
Слаб интерес за излъчване на двубоя с Либертас
Двубоят между Ботев Пловдив и Либертас от първия кръг на Лига Европа остава на тъмно. До снощи нито една телевизия не бе влязла в контакт с ръководството на канарчетата, за да закупи правата за излъчване.

Срещата е в четвъртък от 19:45 часа на стадион "Лазур" в Бургас. Жълто-черните заминават утре край морето. Те ще проведат една тренировка там - в сряда от 20:45 часа.

От 20:30 часа треньорът Любослав Пенев ще даде пресконференция. Вчера от клуба за пореден път потвърдиха, че са обезпечели участието в евротурнирите.

Както е известно, ръководството на Ботев призна, че заради проблемите на КТБ е осигурено финансирането само за месец и половина напред.

След това се надяват ситуацията с банката да се оправи и сметките да бъдат разблокирани. Вече са били заплатени разходите за реванша с Либертас.

Двубоят е на 10 юли, четвъртък, от 21:30 часа на националния стадион в Сан Марино - "Олимпико". Феновете на Ботев организират пътуване за мача.

То ще е четиридневно и е на цена 290 лева. Интересът към срещата засега е изключително слаб. За двубоя до момента са продадени по-малко от 1000 билета.

Още миналия вторник от ръководството пуснаха талоните в предварителна продажба, от която очакваха свежи приходи, с които да покриват част от належащите текущи плащания.

Те станаха проблем, след като БНБ постави под специален надзор банката, която обслужва клуба - КТБ.

Бултрасите обаче не са особено активни и се очаква пикът на продажба на билети да бъде в деня на мача на касите около стадион "Лазур" в Бургас.

Няма да има и организирана екскурзия на агитката от Пловдив до морския град. Със сигурност двубоят ще е много по-слабо посетен в сравнение с този срещу Астана преди година.

Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега е момента да покажем каква публика сме. Не оставихме отбора в най тежкия момент та сега ли ще гонаправим. Нека отидем в Бургас и покажем че няма да им е лесно на тези които се опитват да затрият Ботев.
на 01.07.2014 г.
+1
 
 
Кво ви пука,че Либертас са аматьори бе? Вие тях ли отивате да гледате или любимия си отбор? И кога ще го гледате Ботев ако не сега? 3 мача сме наказани без публика или идвайте в Бургас или ще гледате Ботев някъде при първия сняг.
+8
 
 
Нещата са сериозни и в двата пловдивски отбора,момчета!
-5
 
 
Добре де ,не би ли трябвало сега да докажете ,че не сте публика заради кинтите на Караибрахим... Изтърсете се 10 000 и ще развърже кисията (просто трябва да се примести от апартамент за 2000евро в апартамент за 300 евро ) Май наистина сте ходили заради кебапите и пепситата.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 01.07.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Значи все пак е вярно!Жалко!Беше прекалено добре, за да е вярно!Съдбата на моят любим "Ботев"(на тъмно), вероятно ще последва и моят любим народ(на тъмно)!Как повече от 20г. не се научихте, кое е добро и кое не е добро за вас!???Добре, че сме ние(работещите в чужбина) с кървавите си пари да ви кърпим съществуването!Без да обиждам бачкаторите в БГ, но смятам, че е крайно време да се изрине тази паплач, която живее на вашите-наши гърбове и ви лъже най-нагло със статийки и надеждичка!Изхвърлете боклука без да ви пука!НАРОДЕ???
+9
 
 
След четвърт век какво се оказа? Трябва отново да връщаме Народната Република, защото колкото и да беше измислена и да я плюем, се оказа най-доброто, което някога сме имали. Поне за спорта говоря. Нямаше ВИС, нямаше СИК, нямаше ТИМ, нямаше брокери и агробизнесбанк, нямаше Лупи, нямаше Коко и Мустака. Имаше масов спорт, пълни стадиони, имаше 94-та, чието поколение е плод на Народната Република, футболистите играеха за чест и за публиката! Сега Мустака се покри и Ботев затвори кепенци! Това ли заслужава Пловдив, тотаджия-фалшификатор и олигарх на каишка?!
+1
 
 
5 коментара и петте от злобни фенове на отбор, който в момента е в безтегловност. Не съм си представял такава злоба. Дори по мои наблюдения сега се чувстват по-добре от времето на купената им титла. Жалки българи, жалки хора, жалки фенове.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: