ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стяуа взима Доре и Хамза
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 30.06.2014Коментари (45)14978
© Plovdiv24.bg
Бекали иска да се възползва от кризата на „Колежа" и да измъкне африканците за жълти стотинки
Дните на Юнес Хамза и Феребори Доре в Ботев (Пловдив) са преброени. Поне така твърдят в Румъния. Според местните медии президентът на Стяуа Джиджи Бекали ще направи всичко възможно, за да привлече в отбора си двете звезди на "канарчетата". 

Според румънците Ботев ще продаде двамата в най-скоро време, тъй като в клуба има финансова криза. Това зарадвало Бекали, който бил на мнение, че ще може да вземе двамата за малко пари, предвид положението в Пловдив. 

Припомняме, че трансферът на Юнес Хамза счупи всякакви рекорди в Ботев, след като клубът плати за него 750 000 евро на румънския Петролул. Според запознати към днешна дата Ботев е готов да се раздели с тунизийския нападател за половината на тази сума. Феребори Доре пък премина на "Колежа" като свободен агент, като "канарчетата" платиха за него само комисионни.

Според медиите в Румъния босът на Стяуа трябва да действа бързо с трансферите на Доре и Хамза, защото към двамата има интерес и от страна на руския Терек (Грозни). Преди година в местните издания се дивяха на състоянието на "Ботев" (Пловдив) и скъпите трансфери на играчи от Румъния. Днес комшиите кратко и ясно констатират "Ботев вече не е "Ел Дорадо".

 



Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аре закривайте ги тия бе,върнете ракиджийницата на хората....събориха им я заради 5минутна селска слава....КАКВААААА СЪДБААААА
-2
 
 
ЗАКРИВААААЙЙЙЙ !!!!! СБОГОМ СЕЛЯНДУРИ !
-3
 
 
От ръководството на катуна обявиха, че намаляват съществено разходите по издръжката на отбора с цел обезпечаването на участието на Бангоспор в първенството и ЛЕ!!!
+3
 
 
Докато отборите зависят от един човек, така ще е! Като той има пари и е на гребена на вълната, райски картини се рисуват, чертаят се въздушни замъци. Като го гръмнат или му вземат бизнеса, фалит и снижаване. Уви! Това е България. Ако на Мустака наистина му пукаше поне малко за Ботев, а не възприемваше клуба и футбола просто като витрина за лъскане на публичния си имидж, щеше да намери начин да ви осигури и за такива моменти. Той допреди 2 седмици си играеше с милиарди левове и евро като с билярдни топки! Не би му струвало нищо да задели двайсетина миилона за черни дни. Лошото е, че дори не се обажда повече. Питайте вашия Тервелчо какво му е на момчето, насадиха го на пачи яйца и сега го оставиха сам да пълни бездънната каца. А пари няма и няма и да има. Уви! Покрай целия цирк го отнася цялата А група!
+3
 
 
Аko Хамза напусне загубата няма да се отрази на отбора - единствено ще се търси нов изпълнител на дузпи. Трансфера на Хамза струваше на Цветан Василев 1 250 000 евро. Доре показа, че е класен футболист, млад е и има потенциал за израстване. Отделно, че струваше на БОТЕВ само 500 000 евро, а за тази цена трудно може да се привлече подобен нападател. Не вярвам двамата да се продадат за 300 000 евро. Бекали използва всеки подобен случай за да си направи реклама и да се говори за него.
+5
 
 
Незнам за моментната ситуация, но Мърито е голям късметлия!
+3
 
 
Говедата, свинете и буферите газ пикаят да ни няма на футболната карта, защото силен и богат финансово Ботев беше трън в завистливите им очи. Впрегнати са всички възможни сили, за да ни сринат - услужливи журналисти, тролове, к**ви на Пеевски. Това само показва, че сме на прав път и че Ботев ще го има. От сигурно място чух, че не само стадионът ще бъде завършен в срок, ами и готвим трансферни удари, от които буферите ще получат гръдна жаба. Горе главите, канари! Василев не се е покрил, просто не е глупак да се прибира преди изборите.
0
 
 
какъв собственик трябва да си,че като виждаш какво става със собствените ти фирми,да стоиш от страни и да не казваш нищо???аз лично не мога да го разбера!!!!А щом от клуба не е отричат тази информация,значи е вярна.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Халф на Ботев: Завръщам се с бавни стъпки, благодарности към феновете!
Билетите вече се продават! Ще има ли "жълто-черна" инвазия в София?
Юноша на Ботев с контузия, връща се в игра следващия месец
Бултрасите се надъхват: Тръпката се покачва, напрежението расте!
"Битката за Тракия" в зонален финал при ветераните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: