ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Тервел успокои бултрасите: Скоро възобновяваме ремонтните дейности на стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 25.06.2014Коментари (41)11266
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев не пропусна да изясни ситуацията относно временното спирането на строежа на стадион "Христо Ботев", минути преди да бъде официално представен пред медиите новия старши-треньор на "канарчетата" Любослав Пенев. Шефът на "жълто-черните" успокои привържениците на тима и разкри, че в най-скоро време строежът на стадиона ще бъде възобновен, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"На 20 юни БНБ взе решение да спре всички сметки на физически лица и търговски дружества, които са в банка. Въз основа на това решение, всички банкови сметки на Ботев са замразени към този момент и не можем да ползваме оперативно нашите сметки в банката, което води до затрудняването на поетите ангажименти и рутинната работа към клуба", заяви шефът на "канарчетата". 

"През последните няколко дни споменах, че клуба функционира нормално. Администрацията, спортно-техническия щаб също. Това остава непроменено. Просто искаме да уведомим обществеността, че въз основа на замразяването на тези сметки, не може да е нарушен режима на плащане и опериране с банковите сметки в КТБ", изясни още Златев. 

"Искрено се надяваме, че в най-скоро време това решение ще бъде отменено и ще имаме достъп отново да боравим със сметките в банката, и процесите на ремонтите дейности на ст. "Христо Ботев" ще бъдат възобновени незабавно", каза още Тервел. 


Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.06.2014 г.
+2
 
 
Г-н Златев, по нежно казвайте такива неща, че чернобелите циганки ще те намразят и ще търсят медицинска помощ - извънредни разходи за бюджета. За тях е важно кючеци, гьобеци, кавали и др. в чест на "затъващия Ботев". Аха.
+4
 
 
Всички мощно в Бургас. Ботев има нужда от нас! Да докажем любовта си и да вярваме! Вярата, дори в безнадеждни ситуации върши чудеса. Аз няма да се предам! Ай канари, ще се видим в Бургас.
+7
 
 
Мурджовци, рязането на вени да започне сега: ""Мобилният оператор "Виваком" ще бъде новият спонсор на футболния "Ботев" (Пловдив), обявиха от компанията. Договорът е за една година и ще влезе в сила от началото на сезон 2014-2015. "Виваком" ще смени КТБ като генерален спонсор. И в двете компании основен акционер е Цветан Василев. Логото на КТБ, в която продължават да са вложени най-голяма част от парите на държавни компании, е на екипите на "канарчетата", откакто Василев стана собственик на клуба. Двете страни планират разработването на мобилно приложение за привържениците на "Ботев", което ще дава достъп до програмата за мачовете, резултати, снимки, видео и новини, свързани с жълто-черните."
+7
 
 
До тримата фена под мен! Прави сте, стадионът никога няма да бъде довършен. Ботев ще загуби лиценза, и няма да започне първенството. Същото ги очаква Марица и Спартак. Всички пловдивчани ще станат от Локо! Правителството ще национализира банката, след това другите банки, следват фабрики, хотели и предприятия! А най-хубавото е, че накрая и жените ще станат общи!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 25.06.2014 г.
-5
 
 
За човек , купил си фабрика на 8 септември звучиш много оптимистично , това първо, а второто което ще ви кажа е че възможността да не започнете първенството е голяма. Който може да чете между редовете и да слуша между думите също е разбрал.В момента ви пасат много здраво.
+2
 
 
Сега е нашият момент да помогнем на отбора. Всички мощно в Бургас, независимо от протоколния мач! Трябват свежи пари за един месец (надявам се). Всеки един от нас може да допринесе в този един месец да няма големи сътресения в клуба. Зарежете жените, децата и проблемите, Ботев има нужда от нас, а това сега е най-важното. В този и другия мач в евротурнирите трябва да сме на макс. Да направим каквото трябва, пък да става каквото ще. Ботев е велик заради своята публика и не зависи от един човек. Ние пак ще бъдем на върха, това е нашата съдба!!!
-3
 
 
Цецо, спонсор, банка КТБ, кебапчета, луканка футболисти, щаб, треньор жълтури, к**ви, сутеньор цигани, трансфери, румънци националост, принадлежност, турци подготовка, победи, аслани негри, маймуни, банани Челсито, ракия, галон морал, победители, балон купа, титла, мечти бултрас, Доган, низини финал, загуба, прозрение турци, резаци, унижение Коматево, база, дом клошари, бедняци, подслон Пеевски, ДПС, свирки срам, позор, мисирки мюсюлмани, сперма, уста настояще, бъдеще, мъгла Рапид, емблемата, Колежа к**ви, ЩЕ СИ ЗАВЪРШИТЕ ЛИ СТРОЕЖА?
+1
 
 
Почти не пиша коментари, но искам да успокоя всички фенове на футбола и в частност тези на Ботев Пловдив, че до месец ще има много добри новини за любимия отбор и строежа ще започне отново. Вкарването на излишно напрежение е целеният ефект от определени хора. Идва лято, мачове от Лига Европа, така че нека си направим шоуто по трибуните и купоните от евромачовете. /Информацията ми е за много сериозни неща в любимия Ботев/
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: