ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Спират временно строежа на стадион "Христо Ботев"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:41 / 25.06.2014Коментари (382)35421
© Plovdiv24.bg
Спират временно строежа на стадион "Христо Ботев" заради проблемите около КТБ, научи Plovdiv24.bg . От Общината заявиха за сайта ни, че също са информирани за това.

Кметът Иван Тотев също официално потвърди, че преди секунди е получил писмо от ФК Ботев. От думите му стана ясно, че строежът се спира, защото сметките на КТБ са запорирани и ще могат да се ползват след 21 юли. Градоначалникът изрази надежда, че след тази дата строителните дейности ще бъдат възобновени.

Ето какво публикува официалният сайт на "канарчетата":

Вследствие на решението на Българска народна банка (БНБ) да замрази всички плащания на фирми и граждани, разполагащи със сметки в Корпоративна търговска банка (КТБ), ПФК Ботев уведомява обществеността, че всички разплащателни сметки на клуба са блокирани и по този начин е нарушен механизмът на разплащане към доставчици и контрагенти, отговарящи за ремонтните дейности на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

Настъпилите форсмажорни обстоятелства ни принуждават временно да преустановим всички ремонтни дейности по съоръжението.

ПФК Ботев ще уведоми своевременно обществеността при нови промени, свързани с реализирането на този отговорен проект.

Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Немога да разбера само едно,как може колегите от Локомотив да се радват на нещо такова.Казвам ви искрено че мен ме боли за състоянието на спортните бази в Пловдив.Казвам ви честно беше ме много яд на магарешки за постъпката му за трибуната,яд ме е за стадион Пловдив,за Тодор Диев,а сега и за Колежа.Иска ми се като ида на мач,не да гледам как някой си проска гащите зад вратата от блока.Иска ми се поне двата стадиона да ни направят,защото няма значение на кой стадион си,когато е хубав е доста по приятно.Я си представете нашето пловдивското дерби-най хубавото и интригуващо да се проведе на някакъв завършен и хубав стадион...???? как би изглеждало...
+3
 
 
И между другото, какъв транш чакате, като баба Неделя е пред освобождаване от Майнц. По вероятно е, вие да връщате пари, ако изобщо сте взели някакви.
+3
 
 
И между другото, какъв транш чакате, като баба Неделя е пред освобождаване. По вероятно е, вие да връщате пари, ако изобщо сте взели някакви.
+2
 
 
Помните ли как ни се подигравахте, че Лаута останала само с 3 трибуни? Сега ние какво да пишем във вашите теми, а? Кажете, не се срамувайте? Съжаление ли търсите, да ви пожелаем успех ли искате, или да ви хвалим колко сте велики?
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 26.06.2014 г.
0
 
 
Къде е цецо крадецо , къде е купата, къде е крана, къде са кофражистите, къде са кИфтетата, къде е пепсито , къде е случайния превоз ? Нулева толерантност за жълтите ферхундета.
-1
 
 
Мустак, Прасе, Доган и Кран путяфъ пак е преебан
-2
 
 
Тия буфери големи моралисти се изкараха,забравиха времето когато лижеха г*за на Жоро Илиев-доказан престъпник.Айде спестете си всички нравоучения и си гледайте тото отбора,нас не ни мислете,всичко ще си дойде на мястото.
+3
 
 
как допуснахме тези да дойдат на власт и да прецакат всичко строящо се,залата вече щеше да е готова,сега искат да дават гражданство на половин милион турци който живеят в турция,направо ужас,ако не се вдигнем и да гласуваме против тях не ни чака нищо хубаво
-3
 
 
Някои от ботевистите бяха много надменни последните 2 години. Вече не стъпвахте по земята. Приемахте парите на Цветан Василев за даденост. Освен това при всеки сгоден случай се подигравахте на Локомотив. Има Господ и Той връща всичко. Затова спирам да коментирам. Съветвам това да направят и моите колеги от Локомотив. Донякъде разбирам папгалите, те бяха подтискани повече от 10 години и после простотията им взе връх. Сега при нас се получава същото. Да си кажем честно и ние имахме турчин-президент, и нашите пари имаха съмнителен произход, но какво от това?! Мангалите от Столипиново, за които ни подиграват жълтурците, не са стъпвали на Лаута от 20 години. Спрете да се обиждате като каруцари, все пак всички сме българи и пловдивчани! Пък Онзи горе си знае работата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: