ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Любо Пенев изведе 25 "канарчета" на тренировка в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 25.06.2014Коментари (10)5907
Старши-треньорът на Ботев Любослав Пенев изведе 25 футболисти на първа тренировка в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това бе и първо занимание на националния селекционер на родна земя като наставник на "канарчетата".

От заниманието единствено отсъстваше Юнес Хамза. Тунизийския национал е в роднината си и се очаква в близките дни да се присъедини към "жълто-черните".

Любо Пенев ще представи отбора на бултрасите в петък, когато е и предвидена първата проверка на Ботев в България. В нея пловдивчани ще примерят сили срещу новака в "А" група Хасково. Контролата ще се проведе на клубната база в Коматево.

По-късно днес младия специалист ще даде и първата си пресконференция пред медиите под тепетата. Очаквайте подробности!

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Вече нема лабаво , няма компромиси , няма отстъпки ! Всеки трябва да се бори за мястото си със зъби и нокти ! ЦЕЛИЯТ ТРЕНИРОВЪЧЕН ПРОЦЕС СЕ ПОСТАВЯ НА НАИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОСНОВИ . Така , трябва и да бъде . Любо Пенев има натрупан богат опит и знания в Примера дивисион и ще се опита да приложи всичко хубаво , ценно и положително в нашия мил и любим БОТЕВ ! Той знае рецептата , която трябва да се следва , за да бъде превърнат БОТЕВ в един наистина силен европейски клуб . Любо е един наистина много добър специалист . Но нека , никой не си прави илюзии , че всичко ще се получи бързо и лесно . По всичко се вижда , че при нас нещата се получават по трудния начин . Но , затова пък победите ще ни се усладят още повече . А , те , победите неминуемо ще дойдат ! Защото нашият треньор е с манталитет на победител . Защото нашият треньор се нарича Любо Пенев ! Аз вярвам в Любо , вярвам , че точно той е човекът който ни трябва . Господ здраве да му дава , за да може да се справи с тежката задача да води едновременно Ботев и националния отбор ! Любо е много интелигентно момче , той знае какво трябва да прави . Нека не се страхуваме и не се срамуваме , да го подкрепим мощно и тотално , без всякакви уговорки в изпълнението на неговата мисия !!! Нека да извикаме толкова силно , че всички да ни чуят - Любо , ние сме с теб и те подкрепяме още от първата минута и винаги ще бъдем с теб ! Ти си страхотен мъжкар , а публиката на БОТЕВ цени много високо такива хора ! Г - н Пенев , Любо , Ел Голеадор , благодаря предварително за всички хубави неща , които правиш и ще направиш за моя любим отбор БОТЕВ Пловдив !!!! И нека Господ бъде с нас !!!!! Уважаеми Дами и Господа , за мен беше чест да споделя своето скромно мнение с всички Вас ! Благодаря за вашето внимание ! Костадин Георгиев Костов - Пловдив , България .
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+12
 
 
За Ботев полудяваме сега.От тебе луди сме по таз игра.Игра която пали ни страстта,игра която носи радостта..Един единствен вдетските мечти,един единствен и това си ти..Запалилси искра във града и продължаваш вече сто лета.Не може никой да ни раздели,искра е внашите очи,и гордовеем знамена и мощно ще заеем песента.Але,але,але,,але,але,але,.За тебе бие моето сърце ,але.еле,але,.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: