ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тервел Златев: Може да обжалваме и в международна инстанция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:55 / 24.06.2014Коментари (14)4682
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Тервел Златев, не бърза да вземе категорично мнение относно решението на Апелативната комисия към БФС, която потвърди решението на Дисциплинарната и по този начин наказанието на "канарчетата" остава 3 мача без публика.

"Бях запознат с мотивите на Апелативната комисия за отхвърляне на нашата жалба. Те ми бяха съобщени устно, но аз искам да ги получа писменно и тогава ще можем да дадем финално компетентно мнение от името на клуба", заяви Златев, цитиран от Gong.bg.

Той коментира и съобщените му мотиви за отхвърляне на жалбата на Ботев: "Тежки последствия" и "тежки провинения" са две различни действия, които се накзват под различни членове в дисциплинарният правилник на БФС. Смея да твърдя, че има едно доста сериозно объркване в Дисциплинарната комисия, които налагат глобата и наказанието въз основа на член 37, а "тежки провинения" се разглеждат в съвсем други членове от дисциплинарния правилник!"

"За съжаление Апелативната комисия е финалната инстанция в системата на футбола в България. Има няколко казуса, които са разгледани от Спортният арбитражен съд в Лозана по подобни дисциплинарни производства на дадени федерации. Но нека да запозная с решението борда на директорите на Ботев Пловдив, да се запозная с писменните мотиви на Апелативната комисия и ще вземем решение дали да обжалваме решението в международна инстанция или не", каза още изпълнителният директор на Ботев Пловдив.

"Пак искам да кажа - не оправдавам постъпката на някои от феновете, но мотивировката на взетото решение, не кореспондира с членовете и мотивите, които са представени в самото наказание", завърши Златев.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Златев, симпатичен си ми, но си тръгнал срещу вятърните мелници да се бориш! Нас винаги ще ни цакат за сметка на шопските отбори, които и сградата на БФС заради собствени дългове да запалят или демонстративно да напуснат финала на купата на Бг, или дори да убият някого с бомбичка,пак няма да ги накажат, ДОКАТО НЕ СИ ЗАЩИТИМ ИНТЕРЕСА САМИТЕ НИЕ, май тези няма да ни обърнат ВНИМАНИЕ!!!!! к*р за БФС!!!
-2
 
 
Лапачев, не се старай много, свърши лапането! Чакайте на други за пари, аут е вече Цветан Василев, обезбанкерен и без кинти - говоря ли ви аз от 1 година, че ще ровите по кофите!
+2
 
 
След пръв поглед на заглавието, си помислих, че е безсмислено да се обжалва. Но след като се запознах и с материала, считам, че действително е необходимо да се обжалва. Аргументите ми са следните. По принцип членовете на дисципринарната комисия не са прецизни, и я карат на ангро. Действително провинението и последствията са съвсем различини неща. Грубо казано, след едно и също провинение, ако няма ранен, е едно, ако има пострадал, е друго. Освен това, наказанието лишаване от домакинство е последващо, и по-тежко, от наказанието лишаване от публика. Ние бяхме наказани с лищаване от публика, последва лишаване от домакинство, и сега се връща смекчения вариант. Подобен прецедент вече се получи и с Локомотив Пд. Вместо да бъдат наказани с лишаване от домакинство в три срещи, наказанието беше смекчено с лишаване от публика. Ако си спомняте, преди мача с Локо Пд щеше да бъде много по-безболезнено, ако се играеше мача без публика, на Коматево, отколкото в София. Тогава не посмяха да нарушат регламента, защото можеше да има реакция от Локомотив, че БФС не спазва стриктно правилата.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 24.06.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: