ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев и Любо Пенев провели разговор в Австрия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:13 / 24.06.2014Коментари (49)8840
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Ботев Цветан Василев и старши треньора Любослав Пенев са имали среща в Австрия. Това разкри защитникът на "канарчетата" Веселин Минев.

"Разбира се, че следим какво се случва. Четем новини, но шефът е разговарял с треньора и ни увериха, че няма да имаме проблеми. Всички сме си взели парите до последната стотинка", заяви Веселин Минев пред btv.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Новината е много добра, но защо трябва Минев да я поднася???? За какъв чеп е взимащия заплата прес-аташето,който е фен на уефски митю плишев????
0
 
 
Благоевградски циганчета отивам да си лягам,а ви продължавайте да го духате.
+6
 
 
Ей дребни душички са т'ва циганите... Те се разпадат, а не могат да спят вечер да мислят за Ботев. Спокойно, Ботев го има след Христолов, ще го има и след Василев... Спете спокойно, ТОЙ НЕ УМИРА!!!
+1
 
 
Казано е - в БОТЕВ Пловдив няма проблеми ! А аз се надявам , че няма и да има - нито сега , нито за в бъдеще ! Аз се надявам , че бъдещето на нашия отбор не е застрашено по какъвто и да било начин ! Аз се надявам и желая нещата около г - н Цв . Василев да се решат по най - добрия за него начин ! Аз се надявам и желая най - доброто на нашия любим отбор ! А най - доброто за Ботев тепърва започва - очертава се успешен поход в Европа под ръководството на един знаещ и можещ треньор - Любо Пенев ! И нека приказката започне сега !!!!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+2
 
 
ГОЧЕТО ДОБРЕ ЦИТИРА НИКОЛАЙ ХАЙТОВ, НО АЗ ТАКА И НЕ РАЗБРАХ ДО МОМЕНТА, ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА???!!!ЕДИНИЯТ СЕ ГОТВИЛ ДА ТРЕПЕ, ДРУГИЯТ СЕ ГОТВИЛ ДА ТРЕПЕ...КВО СТАВА С ТЕЗИ ОРА??!!НАЛИ ТОВА Е ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ, ЩЕ ИМА ЛИ ВТОРО ИЛИ ЩЕ ПРЕКРАТЯТ МАЧА?!СТРАААШНИ, НАПРАВО ТРАГИКОМЕДИЯ.....
+5
 
 
Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш! Засега българската държава, в лицето на БНБ и Министерски съвет, иска да национализира КТБ! Първото условие е налице. Въпросът е, дали може да го направи! И след това ще последват третия и четвъртия въпрос! Тъй като считам, че силите на държавата ни се изчерпват единствено с желанието, призовавам псевдолокомотивците да отложат тържествата!
+11
 
 
А бе хора,мислите ли,че най-богатият човек в България,ще остави ей така да му вземат КТБ,този ход и тези развития на нещата са предвидени месеци преди това.Очаквайте Цветан Василев да стане още по могъщ ,и вече независим от деградирали партии като БСП и ДПС.Не случайно зад гърба му стои корпурация като ВТБ
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+16
 
 
Цецо има към 8 млрд лева. В банката и производните й фирми са вложени около 5 млр лв. От 3 млрд свободни и незасегнати от нищо пари, все ще се намерят 3-4 млн годишно и за Ботев. Още повече отборът тепърва ще си връща вложените в него пари - участия в Европа, нов стадион, работеща и перспективна ДЮШ. Ще е жалко, ако продадем Доре, но имайте предвид, че идеята на Любо е в Ботев да играят 70 процента от националите на България, за да може да ги обиграва и следи изкъсо. А той самият каза преди 3 месеца, че с пълно с чужденци първенство качествен национален отбор не се прави. Според мен това е пътят на Ботев - залагаме на българското и спираме с излишните харчове по време на Мъри. Тази година ще мачкаме наред!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: