ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Жребият за ЛЕ е хвърлен: Ботев среща Либертас (Сан Марино)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:14 / 23.06.2014Коментари (63)12652
© Plovdiv24.bg
Ботев ще играе срещу Либертас (Сан Марино) в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Това отреди днешния жребий в централата на УЕФА в Нион. 

"Канарчетата" домакинстват в първия мач на 3 юли, а седмица по-късно е срещата-реванш в Сан Марино.

Другите отбори, с които пловдивчани можеше да играят бяха Слиема Уондърърс (Малта), ФК Шкендия (Македония), ФК Ловчен (Черна гора), ФК Лачи (Албания) и ФК Астана (Казахстан).
Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Положението никак не е розове-свободни агенти, които биха ни свършили чудесна работа-Радо Димитров и Бадема не идват при нас. Имаме един привлечен футболист, но дано нещата се стабилизират.Ясно е, че с тези два съперника няма да имаме проблем, да видим след това какъв ще ни е късметът в третия кръг, защото миналата година изтеглихме най-трудният възможен и отпаднахме след две равенства!
-4
 
 
Да колелото се върти, но историята си остава - Локомотив Пловдив шампион и супершамион на България, а Ботев с великия командос изпадна в Б група. Локмотив игра в Лига Европа, а истинския Ботев беше закрит. Сега БотевЪ е чисто нов клуб на 4 години, а ние започваме всичко на чисто. Колелото се върти...
+2
 
 
Стягаме се за Бургас на 3 юли! А Коко с Докуто накъде?
+2
 
 
Жребият е особено благоприятен и това означава , че сега трябва да стигнем по - далеч в турнира , отколкото миналата година . Обаче , без подценяване и с пълна мобилизация трябва да излезем срещу тези отбори . Това е задължително условие за успех . Надявам се , че нещата около Цв . Василев ще се изяснят и бъдещето на нашия любим отбор ше остане безоблачно и слънчево . Има индикации , че Ботев няма да има проблеми по отношение на финансовото обезпечаване !... Желая всичко най - хубаво в живота на истинските Ботевисти !!!
+21
 
 
Ама как само се върти колелото... Всякаш беше вчера, когато мангалите бяха загубили финала за купата, очакваха мачове в Европа, а нас ни пращаха по селата. Сега ситуацията е на 180 градуса. Ония отгоре ви наказва за големите наакани уста....
+16
 
 
Катунари, лоши кучки, жаклинка с жартиерите и прочие нежни индивиди, какъв влак ще ви гази този сезон, само дано не ви извадят от А група преди края на сезона! Вадете лубрикантите и се гответе за дълга порно нощ! Коко знае как да бъде лош с вас!
+2
 
 
"Цветан Василев е разговарял с Любослав Пенев и го е уверил, че всичко в клуба е наред и сътресения не се очакват. наставникът от своя страна е обяснил положението на футболистите още на лагера в Австрия. "Разбира се, че следим какво се случва. Четем новини, но шефът е разговарял с треньора и ни увериха, че няма да имаме проблеми. Всички сме си взели парите до последната стотинка", зави Веселин Минев пред камерата на БТВ"
0
 
 
Цветан Василев е разговарял с Любослав Пенев и го е уверил, че всичко в клуба е наред и сътресения не се очакват. Hаставникът от своя страна е обяснил положението на футболистите още на лагера в Австрия. "Разбира се, че следим какво се случва. Четем новини, но шефът е разговарял с треньора и ни увериха, че няма да имаме проблеми. Всички сме си взели парите до последната стотинка", зави Веселин Минев пред камерата на БТВ .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: