ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пуска в продажба екипите за Лига Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 18.06.2014Коментари (40)8980
© botevplovdiv.bg
ПФК "Ботев" Пловдив стартира продажба на екипите, с които "канарчетата" ще играят в Лига Европа през сезон 2014/2015. От днес в магазина на базата в "Коматево" се продава пълната екипировка - официални фланелка и гащета, като от клуба предлагат на бултрасите ексклузивна цена на екипа - 49,90лв.

Първоначално във феншопа ще бъдат пуснати 200 броя от комплекта. От ръководството на тима призовават привържениците да се сдобият с новите "жълто-черни" екипи още преди първия мач от европейските клубни турнири, който е на 3 юли.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Освен новите екипи евгени петров ще пусне ли в продажба от новата стока контрабандни цигари от Украйна или ги е дал на Дучето да ги развързва? Срамно е този осъждан за корупция и рекет милиционер да представлява феновете ни и да върти далавери и зулуми,а и да взима 1500 лв.заплата!
-2
 
 
Дано някой от "чичковците" си вземе от новите екипи, удря ме на хумор като ги видя с шахматните жълто-черни тениски. Разбирам, че са ветерани, ама...
-1
 
 
е*аси и постните и грозни екипи! Пълни боклуци в жълто! Селяния и простотия на куб! С тези фланелки върете да копате нивите и да берете салата от чесън, лук, марули и краставици!
+1
 
 
Цветан Василев проговори от Виена: Тандемът с Пеевски е мит, връщам се в петък!ще хвърчи лой и сланина от г-н 600 КГ.,живо тегло !:))))))))
+5
 
 
Става смешна нашата държава. Прокуратурата оттегля обвинението срещу заподозрените трима бизнесмени за организиране на убийство. Една дузина прокурори атакуваха фирмите в сградата, в която е КТБ, за да търсят доказателства за организирания атентат. След този провал кучетата на Пеевски, каквито се оказа, че са стожерите на съдебната власт, ще продължат да търсят под вола теле. Корумпирана съдийка, разследвана от Висшия съдебен съвет, назначава за синдик сестрата на депутата Добрев, и запорират сметките на фирма ТЦ-ИМЕ. Но горката синдичка, и съдийка, грамотни и те, колкото Пеевски, си помислили, че Верджинските острови, като отвъдморска територия на Великобритания, са в Европейския съюз. Дали Австралия и Канада, като доминиони на Великобритания, също не са в ЕС, както и всички петдесетина държави от Общността на нациите /бившата Британска общност/! А може би и САЩ, като бивша колония! Босът се връща в петък, ще даде показания на прокуратурата, ще подпомогне следствието! Горе главите, постоянно ни се втълпява, че Доган е собственик на държавата, подобно на Белгийско Конго, което на времето е било частно владение на белгийския крал. От нас се иска да повярваме, че сътрудникът е станал господар и на тези, на които е сътрудничил, че дори и на техните господари! Сега кучетата от българския съд могат да се произнесат, че и Кремъл е собственост на Пеевски! Подобна тежест имат и решенията по отношение на руските, арабските капитали, и на тези от офшорни зони, като Лихтенщайн, Верджинските острови, и т.н.
-1
 
 
Както вървят нещата, само с парцалки ще си останете
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
Спокойно момчета! Закупуването на екипи за феновете на Ботев не е задължително! На който му харесва, отива и си купува. На който не му харесва или има друга причина, не си купува. Влизаме в излишна полемика по незначителен проблем. Утре ще направя всичко възможно да стигна до базата за да си купя екип. Дано има "малко" по - големи. С екип, без екип, със стари или с нови фен артикули, отиваме в Бургас и си подкрепяме отбора! Само Ботев!
+5
 
 
тук има е*ати и малоумниците, големи капацитети.....
+6
 
 
Лично за мен,този екип не ми харесва,както и този от сезон 2013-2014 с изключение на вишнево червения.Все пак си мисля,че най качественият екип,който сме имали в близките няколко сезона е този на Ереа на раетата от сезон 2011-2012 година.Пак казвам това е само мое мнение,не ангажирам никой с него...Живи и здрави,дано поне отборът стане по добър през тази година,а екипите лесно могат да се сменят от следващата...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: