ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев разгроми Санкт Пьолтен в първата си контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 14.06.2014Коментари (40)11930
© Plovdiv24.bg
Ботев разгроми Санкт Пьолтен с 4:2 в първата си контрола от предсезонната си лятна подготовка. Победата на "жълто-черните" дойде след попадения на Иван Цветков (19'), Цветелин Чунчуков (49' и 58') и автогол на Хубер (63'). Головете за австрийците вкараха Фуцик (8') и Шибени (90').

Двубоят не започна добре за дебютанта като старши треньор на "канарите" Любослав Пенев. Пловдивчани трябваше да наваксват гол пасив, след като още в 8-ата минута играч на австрийците се измъкна зад защитата на Ботев и комбинира с Фуцик, който на празна врата откри резултата.

Възпитаниците на Супер Любо обаче бързо реагираха и няколко минути по-късно Иван Цветков възстанови равенството. Любимецът на бултрасите се разписа отблизо, след като удар на Ромарио Кортзог бе отразен от вратаря на австрийците, но при добавката Цветков нямаше проблеми да изравни резултата.

Ботев бе много близо до пълен обрат в 27-ата минута, когато Вуйчо Ваньо елегантно се освободи от футболист на Санкт Пьолтен в пеналтерията и опита завършващ пас към нахлуващия на скорост Мариян Огнянов, но защитник успя да изчисти точно преди Огнянов да шутира.

През втората част четата на Супер Любо се развихри и не остави никакъв шанс на австрийците, а Цветелин Чунчуков изригна с два гола. Нападателлят се разписа в 49' и 58', а защитника на Санкт Пьолтен Хубер увеличи преднината на "канарите" в 63-ата минута след нелеп автогол. Крайният резултат фиксира Шибени в края на мача.

Следващата проверка на Ботев е на 17 юни срещу тима на Адмира Вакер. Мачът е насрочен за 18,00 часа българско време.

Състав на Ботев: 1.Адам Стаховяк, 11.Йордан Христов, 5.Серджин Лукин,18. Радослав Терзиев, 14.Веселин Минев,16. Томаш Иршак, 7.Мариян Огнянов, 20.Серкан Юсеин, 15.Луис Педро, 22.Ромарио Кортзорг и 19.Иван Цветков. (Андонов, Филипов,, Айтов, Сърмов, Васев, Анисе, Вандер, Куртеан, Чунчуков, Марин, Бенга, Андонов)
 

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Турция е вашата родина Ахмед Доган е вашият баща,отборът ви мирише отдалече...!Поздрав за малцинствата!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.06.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.06.2014 г.
-4
 
 
ДПС трябва да бъде извадено от властта, за да спре да разпределя порциите в държавата В дъното на скандалите между Делян Пеевски и банкера Цветан Василев стои човекът от Боянските сараи, който разпределя порциите - Доган. Това обяви по Нова ТВ бившият шеф на НСС ген. Атанас Атанасов. Доган смята, че банката е негова, а Цветан Василев смята, че той я управлява. Има раздор между Доган, който управлява държавата и човека, който управлява по документи финансовата институция и фирмите й. Отдавна е известно, че КТБ е банката на ДПС. Тя е основният обръч на корпорацията. Сега твърдят, че Делян Пеевски не си обслужвал кредитите, не знам той да има кредити, не би трябвало, но това значи, че са кредити на ДПС, на фирмите им. Скандалът гръмна в деня когато Цветан Василев придоби друга банка, и това вероятно е ядосало господарите му. Задействана е от сараите и прокуратурата, която тръгна да обслужва интересите на Доган, обясни схемата Атанасов.
+9
 
 
Миризлив мокасин, просиш ли в подлеза на гарата?Събра ли парички за билет до Сандански?
на 14.06.2014 г.
+15
 
 
Баща ти е БУНАК ,че те е направиллллл
-33
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Интересно , че Доре и Хамза не са взели участие
-4
 
 
Жълтъци, не се напъвайте толкова. Хубаво е да биеш. Обаче, като започне първенството и ви удари я Хасково, я Марек, да не кажете нещо на Чичовото? Иначе - добре. Все пак сме българи. Браво
+3
 
 
Супер Любо само така.Искаме младите да бъдат налагани и да трупат опит и самочувствие и моля те махни го тоя Ломски баберек от отбора ни най-накрая .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: