ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пенев затяга дисциплината в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 12.06.2014Коментари (26)8570
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Пд Любослав Пенев вече готви здраво отбора си за началото на новия сезон. Наставникът, който пое тима само преди 2 дни, не дава много свобозда на подопечните си, даже напротив.

В лагера на Ботев са впечатлени и респектирани от затягането на дисциплината. Повече от футболистите не са виждали такова нещо и докато за българите това не е чак такава изненада, то чужденците гледат странно.

"Такова нещо не се е случвало тук. Пенев веднага затегна редиците. Той иска да има ред и не пуска аванта", коментираха от тима.

Наставникът веднага е въвел казармена дисциплина, свързана с абсолютно всичко. Играчите трябва да внимават както за облеклото си, така и за поведението си. Волности в свободното време пък не се допускат. Пенев се е заканил, че ще има глоби за всяка крачка встрани.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Вече нема лабаво , няма компромиси , няма отстъпки ! Всеки трябва да се бори за мястото си със зъби и нокти ! ЦЕЛИЯТ ТРЕНИРОВЪЧЕН ПРОЦЕС СЕ ПОСТАВЯ НА НАИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОСНОВИ . Така , трябва и да бъде . Любо Пенев има натрупан богат опит и знания в Примера дивисион и ще се опита да приложи всичко хубаво и положително в нашия мил и любим БОТЕВ ! Той знае рецептата , която трябва да се следва , за да бъде превърнат БОТЕВ в един наистина силен европейски клуб . Любо е един наистина много добър специалист . Господ здраве да му дава , за да може да се справи с тежката задача да води едновременно Ботев и националния отбор ! Любо е много интелигентно момче , той знае какво трябва да прави . Нека не се страхуваме и не се срамуваме , да го подкрепим мощно и тотално , без всякакви уговорки в изпълнението на неговата мисия !!! Нека да извикаме толкова силно , че всички да ни чуят - Любо , ние сме с теб и те подкрепяме още от първата минута и винаги ще бъдем с теб ! Ти си страхотен мъжкар , а публиката на БОТЕВ цени много високо такива хора ! Благодаря предварително за всички хубави неща , които правиш и ще направиш за моя любим отбор БОТЕВ Пловдив !!!! И нека Господ бъде с нас !!!!! Уважаеми Дами и Господа , за мен беше чест да споделя своето скромно мнение с всички Вас ! Костадин Георгиев Костов - Пловдив , България .
0
 
 
Наистина няма да е зле малко по-спокойно да се посреща всичко. Все пак тук пишат и зрели хора, надявам се, освен превъзбудени малки канарчета. Малко повече зрялост, тежест и сдържан аристократизъм ще бъдат съвсем на място. Тук през последните 2-3 години се изписа какво ли не: "Хубчев - това е човекът, немски кадър, дисциплина, интелигентност.....; Милене, вярваме ти, зад теб сме......; Мъри, вече те приехме, ти доказа, че си за Ботев..." Смешничко изглежда всичко това, не мислите ли?
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+4
 
 
THIS IS SPARTAAAA...NO PAIN NO GAIN NO GAME...ДА СЕ СТЯГАТ, ЧЕ СА ДЛЪЖНИЦИ!!!
+3
 
 
Не че нещо, ама колеги айде по полека с дитирамбите. Всеки път е така, а после - "Вън, простак, некадърник". Още повече никой не е наясно кое, какво и как ама едно заглавийце, пет общи приказки, вероятно повечето плод на творческо въображение на някой дописник и тука вече като зачете човек сякаш е на седянка на лелки пред блока, които с умиление и настървение се кефят как сега ще им опънат ушите на онез хулигани или може да се заблуди, че е на оперативка на ротни старшини в милиционерско училище.
+6
 
 
Новини добри и отбора да ВЪРВИ !!! :)))) Пенев ще си свърши работата и въобще не се съмнявам в него че ще привлече хора които трябва да си заслужат местото в Ботев по показаното на ТЕРЕНА !!!!!
+10
 
 
Твърдо и категорично заставам зад нашия треньор и мерките , които е взел за затягане на дисциплината ! Аз вярвам абсолютно в Любо Пенев и го подкрепям ! Вярвам , че всичко е за добро и нашия отбор ще тръгне напред и нагоре . Вече няма шест - пет - с Любо Пенев начело всичко в нашия отбор ще е наред !!!
+11
 
 
Безрезервна подкрепа за Любо Пенев! На който не му се играе футбол, да си ходи! Не може да взимаш по 20-30 бона на месец и да ми се разхождаш като фльорца по терена след 60-тата минута!
+5
 
 
ку**ите на коко и нежния да се е*ат в г**а!
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: