ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров обмисля оставане в Локо, ако се намери нов собственик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:01 / 04.06.2014Коментари (17)8032
© Plovdiv24.bg
Нападателят Мартин Камбуров е все по-близо до ЦСКА, но въпреки това продъл­жава да няма договор с клуба. Това накара "Тема Спорт" да потърси гол­майстора за интервю. Камбу­ров обяви, че напуска Ло­комотив Пловдив, но вчера призна също така, че освен офертата на червените все пак има възможността и да ос­тане на "Лаута". Действащият футболист с най-много попаде­ния в елита сподели и вижданията си за обста­новката на "Армията" и при черно-белите.

Мартине, имаш ли вече раз­бирателство с ЦСКА? Ще заи­граеш ли отново на "Армия­та"?
- Все още не знам, засега няма нищо ново около бъдещето ми. Ще изчакам до края на седмица­та и ако не се случи нещо, ще играя в ЦСКА. Имал съм разгово­ри със Стойчо Младенов още преди десетина дни, но след това не сме се чували. Засега това е последното, нищо не се е променило от последния път, в който говорихме с него.

Какво те спира да подпи­шеш на този етап? Условия­та, които ти предлага ЦСКА, или възможността пак да заиграеш в чужбина?
- По малко и от двете. Не из­ключвам да се появи и оферта от чужбина. Има време, свобо­ден агент съм.

А как стоят нещата с Локо­мотив Пловдив?
- Чакаме да видим дали ще има нов собственик на клуба. Дочува се, че може да се намери вариант до края на седмицата, но да видим.

Може ли това да те накара да останеш на "Лаута"?
- Абсолютно, аз съм казал, че не искам да напускам по принцип. Но при настоящото ръко­водство няма да остана, не же­лая. При друг собственик ще продължа да играя за Локомотив, аз все едно съм си в отбо­ра все още.

Константин Динев ли е най-голямата пречка пред твоето оставане?
- Просто не искам да играя при сегашното ръководство, това е. Няма друга причина, по­ради която да напусна. Жалко е, че за втора поредна година ни­що не се знае около бъдещето на клуба, няма сигурност. Дано най-сетне да дойде човек, кой­то да стабилизира Локо и от­борът пак да играе важна роля в първенството. Клубът не за­служава такава съдба.

Смяташ ли, че сега обста­новката в ЦСКА е по-добра, отколкото при предишния ти престой на "Армията"?
- Аз съм на мнение, че щом Стойчо Младенов е треньор, в ЦСКА има ред и организация. По­не доколкото е възможно при тяхната финансова нестабил­ност. Но най-малкото присъствието на Младенов дава по-голяма сигурност.

Евентуално излизане навън вероятно ще ти е за последно, как ще го приемеш, ако не се случи?
- Няма да е фатално, ако не стане. В случай че има оферта, ще изляза, но ако не - животът продължава. Иначе се чувствам добре, не съм тръгнал да се от­казвам. Играе ми се още.

В Локо Пловдив имаше до­ста пререкания, споровете между теб и Данчо Господи­нов станаха публично достояние. Обиден ли си на някого в клуба?
- Не ми е работа да коменти­рам другите, пък и не ми се занимава. Мен кой да ме обиди?! Данчо Господинов няма как да ме обиди. Аз на него мога да му казвам каквото си искам...

Какви бяха отношенията ви със Сашо Станков? Застъпваше ли се той за вас, футбо­листите, пред собственика?
- Доколкото е възможно, пра­веше нещо, но...

Ти лично имаше ли съмне­ния в някои мачове на Локомотив? Много се изписа по тази тема...
- Не съм аз човекът, който трябва да ги коментира тези работи, не ги разбирам. Няма доказателства, в България само се говори. За много резултати се казва, че са странни, но какво можеш да направиш? Така са за­вършили, това се е получило... Наистина броят на изразител­ните резултати е доста голям, но това си е нормално в Бълга­рия.

Значи към този момент ЦСКА и Локо Пловдив са реал­ните варианти пред теб?
- Предполагам, че до края на седмицата всичко ще е ясно. Дано знам къде ще играя. Не съм поставил условие пред себе си на всяка цена да започна с някой отбор. Ще изчакам и ще видя какво ще се случи. Но да, може да се каже, че вариантите долу-горе пред мен са Локо Плов­див и ЦСКА. Има обаче извест­ни условия, за да заиграя за ня­кой от тях. Няма нищо специал­но на този етап нито с единия, нито с другия отбор. От ЦСКА съм имал разговори само със Стойчо Младенов и Иво Котев. Щом те ми се обаждат, значи искат да дойда. Нека да изча­кам до края на седмицата и то­гава ще съм наясно къде ще продължа кариерата си.

Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Абе чудна работа тези от сдружението, треньрите и ръководството избягаха от тях а те се врат в кухнята на Локото . Е те това ако не е комплекс.....?
-1
 
 
Да де ама то другия собственик дали тебе ще те иска?
-5
 
 
...и какво правите в БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ? Стойте си там в турчуляшките, пишете си на майчиния роден османски език, че да не вземе да ви отреже квитанциите Бащицата- Ахмед Доган!!!
-2
 
 
Папагалчета, гледай ти си вашето сдружение там в коматево. не се занимавайте с Професионални клубове
+3
 
 
локомотив-кюстендил ще играе в А група и през следващото първенство защото коко си е платил лиценза, но тото динев е решил отбора да не домакинства на лаута заради потниците... ;)
+2
 
 
"цска си е цска", но и там нещо не те искат, калдъръм-коконо...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.06.2014 г.
+2
 
 
Няма нов собственик, няма и да има. Всичко е ясно. Нямате играчи, нямате пари за подготовка, няма да започнете първенството. Тъжно, но това е действителността. Освен, ако Коко не се смили над вас. Ноооо, трябва да му се помолите, няма как, което пак не е сигурно че ще ви издържа!
+3
 
 
Камбурчето само гледа парите, това му костваше и кариерата. На времето имаше оферти от западни отбори, за по-малко пари, но той предпочете да рита за някакви анонимници в Близкия изток и Китай за повече парички, вместо да иде в нормален клуб и да се развива. Същата работа и сега в България - уж сърцето му било в Локомотив, ама ЦСКА си е ЦСКА, ама и от чужбина чака оферти. Помияр и върти-опашка, за няколко долара отгоре е готов на всичко.
0
 
 
Мангала не знаел за уредени ма4ове . Коко е стсенариста а импиратора е актиора. Тва само при манговтсите го има.ако се намери балак да вземе докото 6те играя и за 10 бона на месетс и в А окрайна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: