ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Херо: Не парите са били причината да избера Ботев пред Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 02.06.2014Коментари (60)11571
© Plovdiv24.bg
Новият спортно-технически директор на Ботев Димитър Димитров заяви, че не парите са били фактор да избере офертата на "канарчетата" през тази на Левски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Тази длъжност, която ще изпълнявам не съм е практикувал до този момент, но тя не е нищо сложно и трудно, до това, което съм работил до този момент. Дошъл съм в Ботев с огромно желание да помагам в израстването на този клуб, както на първия отбор, така и на ДЮШ. С опита и рутината, която съм добил през годините се надявам да бъда от полза на Ботев", бяха първите думи на Херо.

"Не парите са били основното и водещото в случая да избера Ботев пред Левски. Напротив, офертата от "Герена" беше по-добра от тази на Ботев. Надделяха съвсем друга неща, които избрах да съм в Пловдив. Знам, че ще ме атакуват, че съм бил треньор на Левски и Локомотив Пловдив. Предполагам, че ще създам много врагове от това отношение, но съм бил с всички клубове, които съм работил лоялен и коректен. Ще се опитам с огромно желание да работя и помогна на Ботев. Надявам се да успея. Ако не успея аз съм доста самокритичен човек и сам бих си тръгнал, ако няма полза от мен в Ботев", допълни бургазлията.

"На Ботев му трябва малко повече скорост, динамика в играта и отбора ще се превърне в това, което всички искаме и мечтаем", каза още Херо относно негодуването на феновете за играта на любими си клуб.

"Нормално е всеки един човек да се притеснява. Всеки един човек има някакви чувства и емоции, които малко или много пречат или помагат. Аз не съм изключение в това отношение", завърши Димитър Димитров, който отговори на въпрос на журналист дали се притеснява от отношението на Бултрасите от това, че е работил в градския съперник Локомотив. 


Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Херо е куражлия и с работа и професионално себе раздаване ще пребори фенския негативизъм и ще постигне много за отбора.Вярвам му и му пожелавам успех.
-1
 
 
Херо вече е отдавна изчерпан и като треньор, и като специалист! Също както и Мъди! Папагали, със стари купви нов бардак не се прави!
+1
 
 
Херо им го заби мощно на жалките мангали :)
на 03.06.2014 г.
+8
 
 
Херо има кредит на доверие на феновете. Така както го имаше и Мъри в началото... Мъри не загуби доверието на ботевистите защото е бил треньор на говедата , а защото се провали професионално ! Критерият за подкрепа-неподкрепа е само един , резултата от работата. Ако клубът се развива успешно , ако отборът върви нагоре и като игра и като класиране - ОК ! Иначе - не ставаш и си отиваш. А това кой къде е работил като треньор преди е второстепенно , и мнозинството фенове няма да гледат първо това.
-1
 
 
Поредния "мъж" без капчица морал и достойнство.Г-н Димитров разликата между теб и Кончита Вурст е само в брадата ;) .Разбира се ,че всеки има право на избор ;) особенно такива като теб .Жив и здрав
-4
 
 
Тити номер 2.Всички много "ОБИЧАТ" Ботев както и Лудогорец, чудно защо ли?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+12
 
 
Льохмани,кога ще пораснете.Има йерахрия и трябва да я разберете.Един дава парите,други слушат.Ботев не е временна прищявка на случайно забогатял бизнесмен.Или бутиков отбор на местен велможа.Символ на град.Втория по население,с огромна фенска маса.Прави се нещо мащабно.За целта се пробват варианти.Екипа се одобрява от този който дава парите.Без пари,нищо не става.Това е бизнес.Справка-Берлускони,Абрамович,Блейзър.Колежа
е най-големият строителен обект в България.Базата на ДЮШ в Коматево,най-добрата в Родината.Ботев Пловдив е най-посещаваният отбор в Отечеството от три години и само капацитета на базата е причина да е пречка да не е преди красноармейците в тазгодишнината клакасация.Вървим нагоре и напред.И пак има камъчета които ни препъват.Кюстендилци прости,в Пловдив винаги сте гости.
на 02.06.2014 г.
+7
 
 
Не бе редно да казва,че никога няма да дойде в Ботев защото е локомотивец ама това си е негов грях,на мене не ми пречи,нека си помисли има ли акъл да говори такива работи. Кой го интересува локомотивец ли е или спартаклия? Всеки си има свои симпатии,това не значи,че трябва да прекрати кариерата си ако не е влюбимия клуб.А и какъв локомотивец е херо? Сетил се да става локомотивец на 50 години! Дано след една година да не каже,че е ботевист,че ще го намразя! Както хората казаха Чико и Глухчев минаха през локо аз ще добавя като футболист принца а в обратен ред от локо към нас Аян Садъков,но никой не ги мрази нали? Затова пък не искам да чувам за онзи пропаднал тип Яшар джанини,който от любимец на всички ботевисти се сгромоляса в нищото. Та не е важно какъвси и за кого работиш а какво имаш между ушите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: