ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Херо сменя Мьри начело на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 02.06.2014Коментари (6)6864
© Plovdiv24.bg
Отпадане в първия или втория квалификационен кръг може да коства главата на Стоилов
Новият спортен директор на Ботев Пловдив Димитър Димитров-Херо може да смени старши треньора Станимир Стоилов начело на тима, съобщава "Тема Спорт". Това ще се случи при провал на канарчетата в Лига Европа през лятото - отпадане още в първия или втория квалификационен кръг, което от своя страна ще коства главата на Мьри. Пловдивчани стартират кампанията си на 3 юли. Миналата година жълто-черните достигнаха до третия, където бяха отстранени от Щутгарт. Издънка в евротурнирите

ще настрои още повече бултрасите срещу бившия наставник на Левски, който е недолюбван от тях от първия му ден. Привържениците вече обявиха публично след срещата си със собственика Цветан Василев през седмицата, че са снели доверието си от Стоилов и едва ли не дните му начело на отбора за преброени. Интересното е, че преди да назначи Мъри, босът на Ботев Пловдив на два пъти кани Херо да поеме тима. Тогава бургазлията заяви, че няма моралното право, след като вече е водил вечния враг Локомотив. Това обаче не му попречи да стане спортен директор.

Ако канарчетата се провалят в Лига Европа, едва ли ще имат кой знае колко време и избор на нов старши треньор. Така че най-логичното нещо е Цветан Василев да повери тима на Димитър Димитров.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
още в началото тръгнахме по грешен път с кривия и мърльо ..... ..... ...... щом собственика иска говеда в БОТЕВ трябваше да започне с Наско педераско пардон Наско Сираков за да се гонят високи цели ..... ...... ....... Сираков щеше да вземе за треньор или чужденец, или Петев и нещата щяха да си дойдат на мястото ..... ..... ..... Сираков щеше земята да изоре, но нямаше да остави мърльо и футболистите ни да играят за 4-тото място --- Раев е роден шампион и не може да губи, не може и да си живурка в посредственост като мърльо
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 02.06.2014 г.
+8
 
 
Да идва Петев или чужденец - писна ми от тоя селски бек SS, басии наглеца. За кога чакате промени и смени? Оставката му е при вас!
+7
 
 
По рано вече писах,че херо е сложен за да му диша във врата.да го махат(мъри)още при провал на контролите,Петев е свободен.
+7
 
 
Че той Мърльо точно и това чака да го изгонят за да си прибере неустойката .По-лошото в случая е че ще има размиване на отговорността между двамата така че ако боса е решел вече да го гони да го маха сега после няма никакъв смисъл
+8
 
 
да го сменя още сега,СС,ЦЦ,СИ,Мариян и Сърмата да стягат багажа към Уевски
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: