ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарче" се появи на "Герена"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:56 / 26.05.2014Коментари (17)13585
© Plovdiv24.bg
Защитникът на Ботев Веселин Минев се появи днес на стадион "Георги Аспарухов" и влезе на разговор с директора на Левски Георги Иванов-Гонзо. Националът вероятно ще продължи кариерата си на "Герена".

Plovdiv24.bg припомня, че Минев е с изтичащ договор и по всяка вероятност нов няма да получи от ръководството. Така 33-годишният бранител може да подпише като свободен агент.

За заместник на  национала тандема Станимир Стоилов - Димитър Димитров са набелязали левия бек на ЦСКА Жереми Фо-Поре, който е откритие на Херо. Именно бургазлията доведе французина в България, привличайки го в Черноморец.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Наско Раев става СТК на Славия.Ако вземе Мъри,има едно кашонче уиски от мен.Ще му го пратя по куриер лично!!!
-5
 
 
Няма по кой да се плюе,най-просто казано!Тези хора са на постовете,понеже са ги избрали и понеже за този който трябва,те са си свършили работата.Единствения който може да назначава и гони,е този който им плаща.Виждате за какво става въпрос,няма ги парите на Цветанов,няма Раковски!Не е хубаво да си подритваме късмета!Няма ли пари,няма клуб.За съжаление,но факт.Два клуба сме стабилни,хората се отказват,никой не се наема да дава пари за футбол.....Нищо хубаво не ни чака феновете,скоро ще си играем 4,5 отбора,а групата сама ще се смалява.Бфс иска да вади 2,те 4 не се знае къде са,ама Мърльо,та Мърльо.Да ви имам проблемите!
на 26.05.2014 г.
-4
 
 
Докато не направим 3-4 мача с новия отбор, не мога да плюя предварително.. :) Знаете кои футболисти взехме последните години, където им беше писнало от ЦСКА и Левски, ама се разиграха.. ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ИМ ДАДЕМ ШАНС! :)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Нищо хубаво не ни чака ако мрънкачите продължават с мрънкането.Който и да дойде в Ботев няма да им се угоди.
-2
 
 
Стига бе хора,сега под всяка тема ли ще плюем,стана 6 месеца,не сме спрели.Дайте да видим каква ще я свърши този тандем,пък после да си чешем езиците.Мъри имаше много пропуски,но докара добри футболисти-Доре,Хамза,Куртеан....Сега ако Херо му запълни слабите места,нещата може да тръгнат.Тези футболисти имат класа,само трябва към нападателите да има повече топки,бъдете сигурни,че те знаят какво да ги правят.Сега на Доре му се налага да минава по 2,3 футболиста и чак тогава да стреля.И стига с тези говеда,и Цветков дойде от левски ама.....Дайте им шанс,поне месец,два.Да не говорим,че с форумните коментари,няма да промените нищо.
+7
 
 
Преди почти ДВЕ години ви приказвах, че Мъри Скумрията ще осере отбора, ще се изсере на метеното..... Викахте ми "разбирач" , отворко, тъп, малоумен..... Сърбайте си сега попарката... Всички тия дето му викахте името на стадиона..... И още му го викате.....
-4
 
 
Аз какво ви пея бе пичове ееее няма да се спре тая ЛАПАЦИЯ в Булгаристан Фо поре е" давал и пак ша дава дятето" нали херко мърльо!?
+11
 
 
абе, имахме един бразилец (ляв бек) на който му се плаща заплата от 6 месеца за да не играе .......... .......... ..... нищо не се казва за него освен, че преди време преподписа нов договор ..... .......... ..... пак ли ще му се плаща заплата следващата година за да не играе??? .......... ..... ......... никъде в статии и интервюта не се споменава вече името на Артур Енрике - да не го забравиха мърльо, херо и компания? ..... ..... .......... иначе Минев можеше да изкара още сезон или два като резерва на Енрике, но май целта е трансфери да има и комисионни да се лапат ;)
+5
 
 
няма смисъл да говорим ние сме хората които трябва да ги изгоним ще видим какво ще сглобят като отбор и каква игра ще покажат и при отрицателно положение ще става квото ще става не трябва да позволяваме мърчу и компания да ни потъпкват името
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: