ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове: Престоят на Коко свърши, да каже на каква цена продава клуба!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:11 / 22.05.2014Коментари (80)13196
© Plovdiv24.bg
Привърженици на Локомотив Пловдив излязоха с декларация по повод последните събития в клуба. Plovdiv24.bg я публикува без никаква редакторска намеса:

Уважаеми Локомотивци, 

Настана време разделно. Време, през което трябва да стане ясно на всички хора, които носят Локомотив в сърцата си, че настъпи краят на престоя на г-н Константин Динев на "Лаута".

Безпрецедентното бягство на всички действащи футболисти, неплатените заплати на персонала и цялостното отношение към Локомотив накараха и най-смирените привърженици и деятели да променят позицията си и да подкрепят онази огромна част от феновете на Локомотив, които поискаха категорично г-н Динев да напусне Любимия ни клуб. 

По този курс на поведение тръгнаха всички ветерани, всички клубни легенди, деятели и по умерени привърженици, като дойде моментът, в който Локомотивската общност е отново обединена. 

С действията си г-н Динев показа на цялата спортна общественост, че няма място на "Лаута". 

Разбира се, в последно си интервю г-н Динев заяви, че е готов да продаде клуба и то след като неколкократно е заявявал, че за доброто на Локомотив е готов да се раздели с акциите, като ги предостави безплатно на феновете, но очевидно и това негово обещание няма да бъде спазено. 

Независимо от това обаче и на базата на многото лъжи на които станахме свидетели, ние отново изразяваме съмнение в заявеното от г-н Динев намерение да се раздели с акциите.

Повода за това е именно липсата на посочена от него продажна цена, която е задължителен елемент от една бъдеща сделка, като се има в предвид тежкото финансово състояние на клуба. Наличието й би накарала всеки един потенциален инвеститор с реални намерения да направи своите изчисления и да вземе правилното за себе си решение. 

Очевидно обаче това към настоящия момент не може да се случи, освен ако г-н Динев няма намерението да предаде безплатно акциите на бъдещия собственик, както междувпрочем ги получи през пролетта на 2010 г. 

Именно поради това най-учтиво каним г-н Динев или лицето, което ги притежава от негово име, публично да обяви условията, при които би се разделил с акциите на Локомотив Пловдив. 

И като човек, който заявява емоционалната си обвързаност и привързаност към Локомотив Пловдив, каним публичното обявяване на условията да стане в най-кратък срок, с оглед възможността Локомотив да продължи да съществува нормално, като през новия сезон да започне да се състезава в първенството на А ПФГ. 

Отказ от горното обаче ще се тълкува именно в смисъла описан в първите редове на настоящото изявление.

Фен клуб Локомотив Пловдив
NUP 1995
GMU
ОТС
The Usual Suspects
БРИГАДА ПЛОВДИВ
ГАРАТА



Източник: lportala.net
Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 23.05.2014 г.
+4
 
 
глеадайте сега тоя тулуп със свастиката като изплющи един милион лични пари за закупуване на Локуту !!! И другите потници по толкова , и сааде Локу е спасено !
+8
 
 
Седем фракции - общо 50 човека докараха Локото в нищото. Тоя в средата сигурно е вожда на тая сволоч
+1
 
 
Това на края на декларацията( Гарата )доуточняване на работното място ли е? Интересно вие ли работите та или някои ваши роднини?Смех Смех
+1
 
 
де**а мама му бе*ба, тея освен да пишат безсмислени декларацийки, друго могат ли да правят ??? Защо им е да знаят колко струва клуба ??? Наполитанците ли ще го купят или GMU ?? някой май се отърси от хапчетата и започна да се усеща, че нещата вървят към "В" група... ама е малко късно вече.. Колкото и да струва клуба, малко хора ще се навият (даже никой според мен) да вземе клуба в този момент, защото на първо място е купуването, след което трябват още също толкова много пари за селекция защото единствено с Кирил Акалски не става! Нищо, каквото - такова! Коко Динев вече го няма, отборът го няма, ЩЕ ВИДИМ КОЛКО ОТ ТЕЗИ "ЛОКОМОТИВЦИ" ЩЕ БЪДАТ НА СТАДИОНА ВЪВ "В" ГРУПА, ИЛИ ЩЕ СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИ... ГРУПИРОВКИ, ТАРТОРИ, ПОТНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ - ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ!!!
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 23.05.2014 г.
+1
 
 
УЗУН БЕЙ РАЗБИВАЧА НА ЛОКО НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ЛАУТА.КОКО НЕ СЕ ДАВАЙ
+5
 
 
Някой замисли ли се за следния сценарий: гоним Локомотив в зоните, минават 3-4 години, при повече късмет сме вече в "Б" група. Намираме и собственик, който обаче се оказва комунист/турчин/престъпник, защото това са 90% от едрите капиталисти в България. Тогава какво ще правим, пак същия цикъл- след 10-15 години по селата, дълбоко се съмнявам, че ще останем толкова публика! Само се чудя дали за поста "административен директор" вече имаме човек?!!!
+5
 
 
Всяка намеса на политиката със футболен клуб е пагубна за самият клуб.Не вярвайте на евреи,политици и гъвкави бизнесмени.Щеше ли собственик на адвокатска кантора да е цар на заменките,ако не е собственик на най-популярният български клуб.В целят свят мафията изхвърля боклука ,защото това е голямо перо в бюджета.Титан щяха ли да изхвърлят отпадъците на столицата ако не бяха собственици на ЦСКА.Другата фирма Заубърсъсобственик на гърнето е ..Домусчиев.Заради празни обещания два стадиона са без трибуни.Собственика на отбора финансира и лидерите на групировки чрез отдаване на клубове,кафенета,фенмагазини под наем.Което е нож с две остриета.СДС докара ВИС-2 и Христолов в Пловдив.Последвствията ги видяхте.Г.И. го изгониха от Кюстендил,почука във Варна,тимаджиите го изгониха и дойде под тепетата да изхвърля боклука.Цял месец не се разбраха за цената с антихриста.Удобният Гърн.... бивш левскар,настоящ локомотивец му предложи Лаута.Започнатото от Гигов мина през няколко етапа,за да се стигне до тук.Този който раздавше надниците за протестите в рейса сега е лице на този протест.Нежния и Грозния си уговарят двубои,10 на 10,20 на 20 и победителите залифат форумите .Фенове,обичайщи безкористно отборите не се доверявайте на платените лидери.Кой е алтернативата.Нека някой да го каже.Не само да се фука между въжетата в клубната зала защото бащаму е бизнесмен ,а не той.А за новоизлюпеният му роднина въобще да не замисля.След като бизнеса му превзе Румъния,сега гледа към Унгария.Венци може да сте го виждали с черно-бяла клубна фанелка,но аз го познавам от малък.Локомотивци,успе,потници,времето ви изтича.Бултрасите са ви нагледен пример.Ако някой желае мога по подробно да му кажа какво раздели Ботев и Спортклуб.Жокер.Бранник и Ратник.Едните,официално не влезоха,а другите се обвързаха.Отново политика в действие.Също като Рапид и Адмира Вакер Виена.Едните са на върха в Австрия,а другите кучетат ги изядоха.
+9
 
 
Мачът със Куртово конаре се очертава да бъде дербито на годината.
-1
 
 
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ КРАЛЯ ПОТНИЦИ МИРИЗЛИВИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: